Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) All All 134,318,237.00 262 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 63,677 2014-10-08 2014-10-09 19710051112014 Elektricitet 1005111 ISUV energji gusht 2014 kontrate NR P-072193,Nr fat 615562359,Kod TR2P060020072193 DT 11.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 12,000 2014-10-08 2014-10-09 19910051112014 Posta dhe sherbimi korrier ISUV shp postar,muaji SHTATOR 2014, fat nr 3841 dt 26.09.2014,seri 11520822
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 4,958,050 2014-10-01 2014-10-02 19510051112014 Paga baze ISUV Paga muaji shtator 2014nr.punonjesve plan 99 fakt 98 sipas liste pageses shtator 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 22,000 2014-10-01 2014-10-02 19610051112014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ISUV pagese dieta per studime kerkimore per projektin nga AKTI , sipas kontrate per kerkim e zhvillim dt 11.04.2014 prot nr 125, plan i levizjeve. punonj .nr 4801/1dt 15.07.2014, u.brendsh. nr extra dt 01.10 14,listepag. AKTI 3 dt 23.09.14,
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ALMEDICAL Tirane 1,504,800 2014-10-01 2014-10-02 19410051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV blerje ene, mater. laboratorike u.p. nr 5 dt 19.05.14, nj.fit dt 30.06.14, kontnr 5 dt 24.06.14, raport.perf. dt 6.06.14, fat nr 35 dt 23.09.14, seri 17507501 f.h. nr 45 dt 23.09.14.
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 71,765 2014-09-24 2014-09-25 18810051112014 Paga baze ISUV pagese telf. eagle qershor 2014 sipas fat seri 120495893 dt 01.07.2014 dhe liste ndaleses se punonjesve qershor 2014 klienti C1006432
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 107,700 2014-09-24 2014-09-25 19310051112014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ISUV paguar studime kerkimore per projektin nga AKTI sipas kontr. per kerkim dhe zhvillim dt 11.04.14 nr prot 125 ,plani i financimit nr prot 125/1 dt 11.04.14, urdh brend nr 148;149 dt 23.09.14,liste pagese e AKTI NR 1,2 DT 23.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 50,000 2014-09-24 2014-09-25 18710051112014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ISUV tatim ne burim sipas listepageses se AKTI nr 1 dt.23.09.2014, pasqyres permbdh. 10% mbajtur ne burim per studime kerkimore projekti AKTI , kont nr prot 125 dt 11.04.2014, KF PROT 125/1 DT 11.04.14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) KRIJON Tirane 1,963,968 2014-09-24 2014-09-25 18910051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV blerje bioprep. vaksine plasje , tuberk..gjedhi. u.p.12 dt 20.6.14, nj,fit dt 21.7.14, kontrate vazhdim nr 5 dt 26.8.14, fat nr 14342.dt 29.8.14,fat nr 14373 dt 17.09.14 f.hyrje nr 42;44dt 29.8.14;dt17.09.14,p.v.marjes dorezdt 2/9/14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) M E T A N I Tirane 99,000 2014-09-24 2014-09-25 19010051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV blerje ushqim.ilace bletesh. u.p.35 dt 09.09.14, nj,fit dt 16.09.14,fteseof.dt 10.9.14, kont.dt 15.09.14, fat nr 122.dt 15.09.14,seri 16053067, f.hyrje 43 dt 15.09.14p.v.marjes dorezim dt 15.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 93,500 2014-09-24 2014-09-25 19110051112014 Udhetim i brendshem ISUV shpenzime dieta GUSHT -SHTATOR 2014, shkr nga MBZHRAU nr 4801/1 dt 15.07.2014,shkrese nr 6163/1 dt 12.09.14,Urdh brendnr 145/2,145,145/1,147/1,147,146,dt 23.09.2014 liste pagese dt 23.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 450,000 2014-09-24 2014-09-25 18610051112014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime ISUV paguar studime kerkimore per projektin nga AKTI sipas kontr. per kerkim dhe zhvillim dt 11.04.14 nr prot 125 ,plani i financimit nr prot 125/1 dt 11.04.14, urdh brend nr extra dt12.05.14,liste pagese e AKTI NR 1, DT 23.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 22,500 2014-09-24 2014-09-25 19210051112014 Sherbime te tjera ISUV shpenz riabonim interneti,UP 12 dt 31.3.14,Formular 3,Njof fit 10.04.14,Fat 51383487 dt 15.09.14,,Kont interneti 10.04.14 P.V. DT 23.09.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA CREDINS Tirane 7,000 2014-09-18 2014-09-19 18110051112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1005111 ISUV pagese taksa dhe kolaudim i KIA AA336AX U.P.NR 33 DT 11.08.2014, P.VERB EMERGJENCE DT 11.08.2014, FAT seri 118344068 kodi i siguruesit 0077958
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 340 2014-09-18 2014-09-19 18510051112014 Elektricitet 1005111 ISUV energji korrik 2014 kontrate P-072193,Nr fat 614383911,Kod TR2P060020072193
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) KRIJON Tirane 885,684 2014-09-12 2014-09-12 18410051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV blerje standarte dhe materiale te certifikuara, u.p. nr 4 dt 19.05.2014, nj,fit dt 20.05.2014, kontrate vazhdim nr 4 dt 24.06.2014, fat nr 14321 dt 18.08.2014.seri 16346385, f.hyrje nr 41 dt 18.08.2014 ,akt-dorez--p.verb.dt 18.08.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 450,358 2014-09-09 2014-09-10 17810051112014 Elektricitet 1005111 ISUV . lik ft energji elektr gusht 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 74,820 2014-09-09 2014-09-10 17710051112014 Uje ISUV . lik ft uji gusht 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) PRIMO COMMUNICATIONS Tirane 45,000 2014-09-09 2014-09-10 18010051112014 Sherbime te tjera ISUV . lik ft interneti seri 51383334 dt 19.8.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA CREDINS Tirane 201,924 2014-09-09 2014-09-09 17910051112014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara ISUV . lik pagesa ACCREDIA 1400 euro x 142.2, urdher dt 19.6.2014 ft dt 30.5.2014