Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Perfitues:

Payment Reason:

Transactions Value:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston do pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet do jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kye. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

 • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
 • Ku shkojn fondet e alokuara
 • Sa paguhet pr shrbime dhe projekte t caktuara.
 • Sa para ka shpenzuar do institucion
 • Sa para jan paguar n intervale t caktuara kohore
 • etj.

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate permbledhese

  Institution Perfitues Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) All All 134,318,237.00 262 All => =>

  Transactions

  Institution Perfitues Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) NAZERI 2000 Tirane 359,729 2014-09-04 2014-09-05 17310051112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ISUV . lik ft roje pr kv dt 7.4.2014, seri 17141611 dt 31.8.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) NAZERI 2000 Tirane 359,729 2014-09-04 2014-09-05 17010051112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes ISUV . lik ft roje pr kv dt 7.4.2014, seri 16308953 dt 31.7.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 44,000 2014-09-04 2014-09-04 17110051112014 Udhetim i brendshem ISUV . lik ft dieta listpag dt 27.8.2014,urdher dt 15.7.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 4,086 2014-09-04 2014-09-04 17510051112014 Posta dhe sherbimi korrier ISUV . lik ft poste korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) EAGLE MOBILE Tirane 65,569 2014-09-04 2014-09-04 17410051112014 Paga baze ISUV . lik ft cel korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 80,040 2014-09-04 2014-09-04 16910051112014 Uje ISUV . lik ft uji korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) R & T Tirane 1,521,509 2014-09-02 2014-09-03 17610051112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore ISUV ,tvsh pjesore,kontr 2013/314-937,fat 942 d 31/7/14 s 05269942
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,076,724 2014-09-01 2014-09-01 17210051112014 Paga baze ISUV Paga muaji gusht 2014nr.punonjesve plan 99 fakt 98 sipas liste pageses korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 66,408 2014-08-08 2014-08-11 166/110051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV bl kite,up 3/1 d 19/3/14,njf 11/4/14kon 3 d 21/4/14,fatnr 701 dt 21/7/14 s 16104649,fh 35 d 21/7/14, p.verb marje dorezim dt 21.07.2014.
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) AGROTEK ALB Tirane 24,600 2014-08-08 2014-08-11 16410051112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ISUV blerje ushqim kafshesh u.p. nr 7 dt 27.02.2014, formulari nr 6 dt 27.02.2014, p.v. marjes dorezim dt 03.03.2014, fat nr 317 dt 05.08.2014, seri 16339917, f.hyrje nr 40 dt 05.08.2014,
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) KRIJON Tirane 790,980 2014-08-08 2014-08-11 16510051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV blerje standarte dhe materiale te certifikuara, u.p. nr 4 dt 19.05.2014, nj,fit dt 20.05.2014, kontrate vazhdim nr 4 dt 24.06.2014, fat nr14299 dt 01.08.2014.seri 16346363, f.hyrje nr 39 dt 01.08.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 304,800 2014-08-07 2014-08-08 16010051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV bl kite,up 3/1 d 19/3/14,njf 11/4/14kon 3 d 21/4/14,f 669 d 21/7/14 s 16104616,fh 34 d 21/7/14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) R & T Tirane 4,000,000 2014-08-07 2014-08-08 16210051112014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT ISUV TVSH e IPA 2010 "Ndertim laboratori veterinar",Situac dt 1/7/14,reference europe Aid 133862/l/wks/al,Fat 942 D 31/7/14 S 05269942,KON vazhdim 2013/314-937
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) ADEL CO Tirane 564,960 2014-08-07 2014-08-08 15910051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV Kartel,up 7 d 22/5/14,njf 30/6/14,kon 7 d 24/6/14,fat 240 d 24/7/14 s 14000893,fh 35 d 24/7/14
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,898 2014-08-07 2014-08-08 16110051112014 Posta dhe sherbimi korrier ISUV posta,fat 3153 d 26/7/14 s 12590880
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 5,007,356 2014-08-04 2014-08-05 15710051112014 Shtese page per funksionin ISUV Paga muaji korrik 2014nr.punonjesve plan 99 fakt 98 sipas liste pageses korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 65,253 2014-08-04 2014-08-05 15810051112014 Paga baze ISUV Paga muaji korrik 2014nr.punonjesve plan 99 fakt 1 sipas liste pageses korrik 2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 156,974 2014-07-25 2014-07-25 15510051112014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore ISUV shp per blerje kite,reagent,terrene te dehidratuara,Kontrat ne vazhdim nr 3 dt 21.04.14, Fature 651 dt 21.07.14,seri 16104598, ,PV marrje dorezim dt 22.07..2014.F.HYRJE nr 33 dt 21.07.2014
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 1,378 2014-07-25 2014-07-25 15410051112014 Elektricitet 1005111 ISUV energji qershor 2014 kontrate P-072193,Nr fat 613206392, dt 11.07.2014,Kod TR2P060020072193
  Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 55,000 2014-07-24 2014-07-25 15610051112014 Udhetim i brendshem ISUV dieta korrik 2014, shkrese MBZHRAU, NR 4801/1 dt 15.07.2014," Mbi miratimin e programit te levizjeve brenda vendit per m korrik", U. brendshem nr 132,131,130/1,130, dt 4,16,.07.2014, dhe liste pagese dt 24.07.2014