Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 1,358,125 2018-11-01 2018-11-05 73121110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001garanci 5%,kërkesë 4357 dt 03.05.2018,Urdh.Kryet 465281 dt 02.06.2018, kontr.7/122-231/2015,sit.përf.akt kolaudimi dt 09.06.2016.akt marrje dorëzim dt 09.06.2018,çerti.garancie punimi dt 19.09.2018
Bashkia Fier (0909) ALBANA ZOGANI Fier 31,200 2018-11-02 2018-11-05 73521110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 tarife vendimi gjyqesor Fatjona Sema
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 2,500,000 2018-11-02 2018-11-05 73621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, kontribut,Urdh Kryetari 5622 dt 11.06.2018, VKB 84 dt 30.10.2017,VKB 97 dt 27.12.2017,VKB 33 dt 16.04.2018,mirat prefekti 599/3 dt 30.04.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 534,300 2018-11-02 2018-11-05 73821110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë eko.Tetor 2018 liste pagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 47,160 2018-11-02 2018-11-05 73921110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë eko. 6% Shtator 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 247,918 2018-11-01 2018-11-05 73221110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 garanci 5%,kërkesë 4357 dt 03.05.2018,Urdh.Kryet 465281 dt 02.06.2018, kontr.7/122-231/2015,sit.përf.akt kolaudimi dt 09.06.2016.akt marrje dorëzim dt 09.06.2018,çerti.garancie punimi dt 19.09.2018
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 2,950 2018-11-01 2018-11-02 73421110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 kolaudim mjeti AA446 fat.1088FR seri 66251590 dt.29.10.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 50,000 2018-11-01 2018-11-02 73321110012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001ndime e menjehershme Urdh 590 dt 29.10.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 14,000 2018-10-26 2018-10-29 73021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarifë rregjistrimi,Urdh.Kryet 581 nr 9822 prot dt 24.10.2018,fat 18314 dt 24.10.2018
Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 10,000,000 2018-10-26 2018-10-29 72821110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 detyr. prapamb.Rikonst.Bulev.up 7 20.5.2015,pv 22.5.2015,kont shtese 25.5.2015,akt-marv grafik shlyerje 23.2.2017,memo drshp 30.01.2016,situac perf ,akt kolaud 8.7.2015,akt md 30.7.2015,fat 69 23659569 31.01.2016
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 123,807 2018-10-26 2018-10-29 72921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001pagese per mjet. dhurat Kryq Kuq Gjerman VKB.72 dt....8.8.2018 Urdh.4326/4 dt.23/5/2018 fh.21 dt.25.5.2017
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 29,785,375 2018-10-24 2018-10-25 72421110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë paaftësie Tetor 2018, nj.administrative Dërmenas, Portëz, Mbrostar,Libofshë,Topojë, Levan,Cakran, Frakuul, Qendër
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,595,100 2018-10-24 2018-10-25 72621110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë invalidi Tetor 2018, Bashkia Fier sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 3,990,800 2018-10-24 2018-10-25 72721110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë invalidi Tetor 2018, nj.administrative Dërmenas, Portëz, Mbrostar,Libofshë,Topojë, Levan,Cakran, Frakuul, Qendër
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 22,352,780 2018-10-24 2018-10-25 72521110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë paaftësi Tetor 2018, Bashkia Fier sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 1,114,662 2018-10-24 2018-10-25 72221110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001, ushq për konviktet, up 2 dt 29.01.2018,nj.kontr 964/2 dt 29.1.2018, rap përmbl.964/3 dt 25.6.2018,nj.fit. 964/5 dt 25.6.2018,kontr 964/6 dt 29.6.2018,fat 317 seri 58659317, 318 seri 58659318 dt 28.9.18,fh 18 dt 28.9.18
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 672,636 2018-10-24 2018-10-25 72321110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001,mat për konviktet, up 19 dt 5.4.2018,nj.kontr3298/2 dt 5.4.2018, rap përmbl.3298/5 dt30.5.2018,nj.fit.3298/7 dt 30.5.2018,kontr3298/7 dt 13.6.2018,fat 175 seri 58659175 dt 14.9.18,fh 35 dt 14.9.18
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,688,350 2018-10-22 2018-10-23 71621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 8,relacion i superv 31.8.2018 ,fat 45 seri 44158496 dt 3.9.2018,
Bashkia Fier (0909) ARJANA DODI Fier 6,705,999 2018-10-22 2018-10-23 72121110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - toke bujqesore Bashkia Fier 2111001, blerje sip toke are, VKB 73 dt 31.07.2018,VKB 94 dt 19.09.2018,mirat prefek 1550/2 dt 02.10.2018, 1272/1 dt 09.08.2018,kontr 1691 repertori, nr 518 koleksioni,çertif.pronësie
Bashkia Fier (0909) ALBANIAN COURIER Fier 1,911 2018-10-19 2018-10-22 71721110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001,shërbim postar dërgim projketi AGROLABS, Urdh dt 31.05.2018,fat 1010045068 dt 31.05.2018
Bashkia Fier (0909) M O D E S T E Fier 7,280,356 2018-10-16 2018-10-22 69721110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001, garanci punimesh, kërkesë 5850 dt 19.6.2018,Urdh.Kryetari 4652/1 dt 02.07.2018,kontr.5/122-231/2015 dt 19.05.2015, sit.përfund,akt kolaudim dt 19.06.2016, akt marrje dorëzim dt 19.06.2016, çerifik garanc pun 28.9.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,340 2018-10-19 2018-10-22 71921110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,pagesë uji, klienti 8208031 ,fat 11359158 dt 30.09.2018
Bashkia Fier (0909) M O D E S T E Fier 2,153,356 2018-10-16 2018-10-22 68921110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001, garanci punimesh, kërkesë 5850 dt 19.6.2018,Urdh.Kryetari 4652/1 dt 02.07.2018,kontr.5/122-231/2015 dt 19.05.2015, sit.përfund,akt kolaudim dt 19.06.2016, akt marrje dorëzim dt 19.06.2016, çerifik garanc pun 28.9.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 1,000 2018-10-19 2018-10-22 72021110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,diferencë e fat së lidhjes së kontr. nj.admin Portëz, uji, Urdh 19.09.2018, fat 2108 seri 60615233 dt 15.10.2018
Bashkia Fier (0909) NGRACAN 1934 Fier 452,054 2018-10-19 2018-10-22 71821110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001,detyrim i prapambetur, Vendim Gjyqësor, Urdh sekuestro 614 dt 13.04.2011, dosje përmabrimore 192 ish Komuna Dërmënas
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 11,470 2018-10-18 2018-10-19 71221110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001, shërbim postar i nj.administrative, fat 26970608,fat 61423575,16486457,50295114,61423578,61423560,58056103,61423566 sipas akt rakordimit
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 488,000 2018-10-18 2018-10-19 71521110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001, Karburant, det. i prapambetur.K.Topojë, Urdh Kryet 17.10.2018, up 7 dt 4.4.2015, ft për ofertë 303/2 dt 9.6.2018,pv dt 10.06.2015, fat 119 seri 20492870, fh nr 15 dt 16.6.2015
Bashkia Fier (0909) Tele.co.Albania Fier 90,602 2018-10-18 2018-10-19 71321110012018 Sherbime telefonike Bashkia Fier 2111001, shërbim interneti,up 4 nr 1628 prot dt 13.02.2018,pv 4 dt 18.05.2018,rap.përmbl. dt 22.06.2018,njof fit 1628/5 dt 26.06.2018, kontr 1628/6 dt 29.06.2018,fat 1051 seri 64362939 dt 28.09.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 46,612 2018-10-18 2018-10-19 71021110012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001, dieta jashtë vendit, Urdh 3579/2 dt 04.06.2018,shkresë 3579/3 dt 14.6.2018,ft 3579/1 dt 04.06.2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 191,600 2018-10-18 2018-10-19 71421110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001, Karburant, det. i prapambetur.K.Topojë, Urdh Kryet 17.10.2018 kontr shtesë 650 dt 30.12.2014,fat 877 seri 14236835,fat 26 seri 20492777, fh 2 dhe fh 6,

Smiley face

usaid_desc