Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) "SHENDELLI" Fier 2,656,399 2018-12-27 2018-12-28 87721110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 permiresim kushte banimi UP.40dt.03.8.2018 Njoft.kontr.03.08.2018 PV.27.9.2018 VP.5.10.2018 Kontr.7349/6 dt.18.10.20418Fat.76 seri 44392245 dt.27.12.2018 sit nr.2
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 2,052,000 2018-12-27 2018-12-28 87321110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 8,relacion i superv 31.8.2018 ,fat 15 seri 44158415 dt 19.10.2018,
Bashkia Fier (0909) BEAN Fier 10,090,197 2018-12-27 2018-12-28 87621110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 up 35 30.6.2016,njk 30.6.2016,pv 7.8.2016,kontrat 34/231/2016 21.10.2016,amendament shtese 30.12.2016,sit perfund,memo dshp 12.5.2018,akt-kolaud ,çertif md ,fd 7 15.5.2017,seri 24055158
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 3,877,652 2018-12-27 2018-12-28 87221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 8,relacion i superv 31.8.2018 ,fat 49 seri 44158500 dt 01.10.2018,
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 567,304 2018-12-27 2018-12-28 87021110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001,karburant up 4 dt 02.02.2018,njof kontr. 1196/2 dt 05.02.2018,rap permb 1196/4 dt 27.03.2018,njof fit 1196/2 dt 28.03.2018,kontrat 1196/7 dt 04.04.2018,fat 46seri 54294506 dt 30.09.2018,fh 41 dt 30.09.2018
Bashkia Fier (0909) KLARIDA SEMANJAKU Fier 957,600 2018-12-26 2018-12-27 85221110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001 transport ushqimi UP.2dt.07.2.2018 FO.10.02.2018 PV.12.2.2018 Kontr.2/6 dt.14.2.2018Fat.443 seri 18559443 dt.18.12.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 5,451,000 2018-12-26 2018-12-27 86821110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 shperblim fundviti VKM. dt.19.12.2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 96,840 2018-12-26 2018-12-27 84721110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike 6% Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 39,000 2018-12-26 2018-12-27 84821110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike 6% Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-12-26 2018-12-27 85321110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesë qiramarrje,VKB 74 DT 27.09.2016,mirat Pref.1505 dt 23.02.2017,kontr.qiraje 6396/10 dt 01.12.2016,kontr noter 2824 rep 954 kol dt 15.12.2016 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 2,590,000 2018-12-26 2018-12-27 86921110012018 Grant per femije te lindur Bashkia Fier 2111001 shperblim lindje viti 2017 per Bahkine e NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 1,000,000 2018-12-26 2018-12-27 86021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 kontribut,Urdh Kryetari 5622 dt 11.06.2018, VKB 84 dt 30.10.2017,VKB 97 dt 27.12.2017,VKB 33 dt 16.04.2018,mirat prefekti 599/3 dt 30.04.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,146,000 2018-12-26 2018-12-27 85021110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 shperblim fundviti VKM. dt.19.12.2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 86,510 2018-12-26 2018-12-27 86221110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 dieta Dhjetor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-12-26 2018-12-27 85921110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 te prapamb. pagesë Vend.Gjyq.1137 dt 31.3.2014, akt marrveshje 1178/3 dt 05.04.2018 për Valentina Doko
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 10,320 2018-12-26 2018-12-27 86321110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 dieta Dhjetor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 2,000 2018-12-26 2018-12-27 86121110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 dieta Dhjetor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 588,200 2018-12-26 2018-12-27 85621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pagesë kryepleqve të nj.admin.Dërmenas,Topojë,Levan,Portëz,Cakran,Frakull,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 114,000 2018-12-26 2018-12-27 84921110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike 6% Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 470,900 2018-12-26 2018-12-27 85721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pagesë kryepleqve Nentor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-12-26 2018-12-27 85521110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesë qiramarrje,kontr.qiraje 50/1 dt 27.02.2018, njof ne form elektr. ofertë 50 dt 04.01.2018,pv marrje dorëzim dt 28.03.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 3,606,000 2018-12-26 2018-12-27 86721110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 shperblim fundviti VKM. dt.19.12.2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-12-26 2018-12-27 85421110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesë qiramarrje,VKB 74 DT 27.09.2016,mirat Pref.1505 dt 23.02.2017,kontr qiraje 6396 dt 30.11.2016, amend kontr 6396/16 dt 09.02.2017,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "SHENDELLI" Fier 6,421,287 2018-12-24 2018-12-26 84321110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 permiresim kushte banimi UP.40dt.03.8.2018 Njoft.kontr.03.08.2018 PV.27.9.2018 VP.5.10.2018 Kontr.7349/6 dt.18.10.20418Fat.74 seri 44392242 dt.17.12.2018 sit nr.1
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 2,090 2018-12-24 2018-12-26 84421110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 posta Nentor 2018 fat 4005seri 61424005 dt 27.11.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,670 2018-12-21 2018-12-24 84221110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8920161fat 11435413 dt.30.11.2018
Bashkia Fier (0909) HB-GROUPCONSTRUCTION Fier 687,379 2018-12-21 2018-12-24 84421110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive Bashkia Fier 2111001 vendosje impiante sportive UP.19 dt.11.7.2018 FO.23.7.2018 VP.27.7.2018Kontr.27.7.2018fat.9 seri61457261 dt.24.08.20184 situacion
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 4,000 2018-12-21 2018-12-24 83921110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Dhjetor 2018 nga A.Dabulla, nj.admin Mbrostar ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 19,130 2018-12-21 2018-12-24 84121110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 890062fat 11435229 dt.30.11.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 5,535 2018-12-21 2018-12-24 84021110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Dhjetor 2018 nga A.Saqellari, ndalese ne listepagese

Smiley face

usaid_desc