Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 470,900 2018-11-14 2018-11-15 77321110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pagesë Këshilltarësh Tetor 2018,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 581,400 2018-11-14 2018-11-15 77221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pagesë kryepleqve të nj.admin.Dërmenas,Topojë,Levan,Portëz,Cakran,Frakull,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 50,000 2018-11-14 2018-11-15 77421110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001ndime e menjehershme Urdh 9940 dt 26.10.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-11-14 2018-11-15 77121110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesë qiramarrje,kontr.qiraje 50/1 dt 27.02.2018, njof ne form elektr. ofertë 50 dt 04.01.2018,pv marrje dorëzim dt 28.03.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) PANORAMA GROUP Fier 24,000 2018-11-09 2018-11-13 765421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 njoftim ne gazete Urdh.29.10.2018 fat.438 seri 61685088 dt.03.04.2018
Bashkia Fier (0909) AL-ASFALT Fier 23,865,592 2018-11-09 2018-11-12 76621110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 rehabilit.fasad.rik.rrug up 32 6.4.2017,njk nr 2858/2 6.4.2017,pv 4 19.5.2017,njf 2858/6 30.5.2017,kont nr 2858/7 7.6.2017,sit pjesor nr 2 ,memodshp 6.4.2018,fat.218seri 51767126 dt.15.04.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 124,619 2018-11-09 2018-11-12 76221110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per lirim na detyra Urdh 12 dt 13.08.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 149,250 2018-11-09 2018-11-12 76321110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per fatekeqesi kerkese 7876 dt 29.08.2018, VKB.103 dt.22.10.2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) PANORAMA GROUP Fier 7,000 2018-11-09 2018-11-12 76421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 njoftim ne gazete Urdh.29.10.2018 fat.207 seri 59876907 dt.08..03.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 13,090,612 2018-11-08 2018-11-09 75021110012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,327,994 2018-11-08 2018-11-09 75121110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 324,187 2018-11-08 2018-11-09 75821110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 149,534 2018-11-08 2018-11-09 75721110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-11-08 2018-11-09 75621110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 553,343 2018-11-08 2018-11-09 75221110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 86,479 2018-11-08 2018-11-09 75321110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 4,000 2018-11-08 2018-11-09 76121110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Tetor 2018 nga A.Dabulla, nj.admin Mbrostar ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 5,535 2018-11-08 2018-11-09 74921110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Tetor 2018 nga A.Saqellari, ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-11-08 2018-11-09 75521110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 21,000 2018-11-08 2018-11-09 76021110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001,ndalesë page për strehimin social për A.Avdulaj,K.Ahmeti, S.Hasani
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 793,295 2018-11-08 2018-11-09 75421110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,386,570 2018-11-07 2018-11-08 74621110012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Bashkia Fier 2111001 paga Tetor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ARBEN ALLIAJ Fier 120,000 2018-11-07 2018-11-08 74421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 organizim feste Kerkese dt.20.102018 fat.5 seri 59649605 dt.06.11.2018 sit. dt.31.10.2018
Bashkia Fier (0909) NERITAN ÇUKO Fier 3,651,040 2018-11-06 2018-11-08 74121110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 vendimi gjyqesor per Sardo Shpk.Akt-marveshje 290dt.25.10.2018 Urdh ekzek.3494 dt.20.07.2017
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 100,120 2018-11-07 2018-11-08 74721110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 posta Tetor 2018 fat 905 seri 6142390555 dt 26.10.2018
Bashkia Fier (0909) Tele.co.Albania Fier 90,602 2018-11-07 2018-11-08 74521110012018 Sherbime telefonike Bashkia Fier 21110010 shërbim interneti,up 4 nr 1628 prot dt 13.02.2018,pv 4 dt 18.05.2018,rap.përmbl. dt 22.06.2018,njof fit 1628/5 dt 26.06.2018, kontr 1628/6 dt 29.06.2018,fat 1185 seri 68512073 dt 30.10.2018
Bashkia Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 16,020 2018-11-06 2018-11-07 74321110012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Fier 2111001 vula UP.24 dt.29.8.2018 fat.977 seri 84880372 dt.10.08.2018 Fh.35 dt.10.8.2018
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 1,960 2018-11-05 2018-11-06 74221110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 kolaudim mjeti AA303EL fat.1110FR seri 66251712 dt.02.11.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,997,780 2018-11-05 2018-11-06 73721110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë eko. Tetor 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 100,620 2018-11-02 2018-11-05 74021110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë eko. 6% Shtator 2018 listepagesa

Smiley face

usaid_desc