Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 320,302 2018-10-17 2018-10-18 70921110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001, taksa vjetore për mjete të Bashkisë Fier,me targa AA111HO,AA001DE,AA303EL,AA301EL,FR5374D,AA423CB,AA425CB,AA446NM,AA223FI,Urdh 9143 dt 5.10.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 3,900 2018-10-17 2018-10-18 70821110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001, dieta sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 105,938 2018-10-16 2018-10-17 70721110012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001,dieta jashtë vendit ,Urdh 3297/4 dt 7.5.2018,shkresë 3297/5 dt 7.5.2018, sipas listëpagesës,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 244,047 2018-10-16 2018-10-17 70621110012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001,dieta jashtë vendit ,Urdh 3297/4 dt 7.5.2018,shkresë 3297/5 dt 7.5.2018, sipas listëpagesës,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 1,358,125 2018-10-15 2018-10-16 69121110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001,garanci 5%,kërkesë 4357 dt 03.05.2018,Urdh.Kryet 465281 dt 02.06.2018, kontr.7/122-231/2015,sit.përf.akt kolaudimi dt 09.06.2016.akt marrje dorëzim dt 09.06.2018,çerti.garancie punimi dt 19.09.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 821,290 2018-10-15 2018-10-16 69621110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Maj-Dhjetor 2017, Urdh 479 nr.8259 prot.Urdh 480 nr 8260 prot dt 10.09.2018,Vend Gjyq 62-2018-1088 dt 01.03.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,670 2018-10-15 2018-10-16 69421110012018 Uje Bashkia Fier 2111001, ujë, kontratë 8920161, fat 8920161 dt 30.09.2018
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 247,918 2018-10-15 2018-10-16 69021110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001,garanci 5%,kërkesë 4357 dt 03.05.2018,Urdh.Kryet 465281 dt 02.06.2018, kontr.7/122-231/2015,sit.përf.akt kolaudimi dt 09.06.2016.akt marrje dorëzim dt 09.06.2018,çerti.garancie punimi dt 19.09.2018
Bashkia Fier (0909) I.D.K - KONSTRUKSION Fier 960,000 2018-10-15 2018-10-16 69221110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - speciale transp.rrugor Bashkia Fier 2111001,mak.vijëzimi, up 16 dt 25.05.2018,ft.për ofertë dt 25.05.2018,klasif.përf.dt 30.05.2018,pv të ndryshme, kontr. 11.06.2018,fat 65 seri 62978065 dt 18.6.2018,fh 23 dt 18.6.2018,pv marrje dorëzim dt 18.06.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 17,880 2018-10-15 2018-10-16 69321110012018 Uje Bashkia Fier 2111001, ujë, kontratë 8900030 sipas akt rakordimit
Bashkia Fier (0909) ARBEN ALLIAJ Fier 93,900 2018-10-15 2018-10-16 69521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,suvenire, urdh dt 15.08.2018,fat 15 seri 59649665 dt 15.08.2018,fh 36 dt 15.08.2018,pv marrje dorëzim dt 15.08.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 4,000 2018-10-11 2018-10-12 68321110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,ndalesë detyrimi për pension ushqimor nga A.Dabulla, nj.admin Mbrostar
Bashkia Fier (0909) BREGU COMPANY Fier 182,400 2018-10-11 2018-10-12 68821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,mat ndërtimi, up 28 dt 10.09.2018,ft.për ofertë dt 10.09.2018,klasif përfund.11.09.2018,pv të ndryshme,fat 29 seri 63351379 dt 18.09.2018,fh 39 dt 18.09.2018,pv marrje dor. dt 18.9.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 719,340 2018-10-11 2018-10-12 67921110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike Bashkia Fier Shtaor 2018, VKB 83 dt 19.09.2018, mirat Pref 1550/1 dt 1.10.2018,sipas listëpagesës,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 42,000 2018-10-11 2018-10-12 68221110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001,ndalesë page për strehimin social për A.Avdulaj,K.Ahmeti, S.Hasani
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 125,000 2018-10-11 2018-10-12 68521110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001,pagesë Vend.Gjyq.3112 dt 10.10.2016, akt marrveshje 3578 dt 10.04.2018 për Anila Haxhiu
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 14,260 2018-10-11 2018-10-12 68021110012018 Uje Bashkia Fier 2111001, ujë, kontr 890062, fat 11360416 dt 28.09.2018
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-10-11 2018-10-12 68621110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001,pagesë Vend.Gjyq.1137 dt 31.3.2014, akt marrveshje 1178/3 dt 05.04.2018 për Valentina Doko
Bashkia Fier (0909) Ledjan Shabanaj Fier 834,000 2018-10-11 2018-10-12 68721110012018 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bashkia Fier 2111001,dërrasa, up 27 dt 10.09.2018,ft.për ofertë dt 10.09.2018,klasif përfund.,pv të ndryshme,fat 51 seri 68126752 dt 26.09.2018,fh 40 dt 26.09.2018,pv marrje dor. dt 26.9.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 2,247,860 2018-10-11 2018-10-12 67821110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike nj.admin Libofshë, Mbrostar,Portëz,Topojë, Dërmenas,Qendër Shtaor 2018, VKB 83 dt 19.09.2018, mirat Pref 1550/1 dt 1.10.2018,
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 31,969 2018-10-11 2018-10-12 68121110012018 Uje Bashkia Fier 2111001, ujë, kontr 8208031 sipas akt rakordimit për Qendrën Multifunksionale
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 5,535 2018-10-11 2018-10-12 68421110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,ndalesë detyrimi për pension ushqimor nga A.Saqellari, nj.admin Libofshë
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 48,920 2018-10-10 2018-10-11 66821110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001,dieta,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 482,800 2018-10-10 2018-10-11 67021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pagesë Këshilltarësh Shtator 2018,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) KAJMAKU Fier 2,541,197 2018-10-10 2018-10-11 67421110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - pyje Bashkia Fier 2111001,pemë dekorative, up 34 dt 21.06.2018, njof kontr 5976/2 prot dt 21.06.2018,rap përmbl 5976/3 dt 19.07.2018,njof fit 5976/5 dt 19.07.2018,kontr 5976/6 dt 14.08.2018,sit pjesor 1, fat 33 seri 54889638 dt 29.08.2018,
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 255,000 2018-10-10 2018-10-11 66721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pag ekspert. per prog IPA -2-Itali-Shqipëri-Mali i Zi,Urdh 6169 prot dt 28.06.2018,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-10-10 2018-10-11 67121110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesë qiramarrje,VKB 74 DT 27.09.2016,mirat Pref.1505 dt 23.02.2017,kontr qiraje 6396 dt 30.11.2016, amend kontr 6396/16 dt 09.02.2017,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-10-10 2018-10-11 66521110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,shpërblim për lirim nga puna te punonjësit,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-10-10 2018-10-11 67321110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesë qiramarrje,kontr.qiraje 50/1 dt 27.02.2018, njof ne form elektr. ofertë 50 dt 04.01.2018,pv marrje dorëzim dt 28.03.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 30,000 2018-10-10 2018-10-11 66621110012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001,shpërblim për vdekje,Urdh 547 nr 9176 prot dt 08.10.2018,sipas listëpagesës, Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc