Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 8,600 2018-09-13 2018-09-14 60421110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001, dieta sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 555,900 2018-09-13 2018-09-14 60521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, pagesë kryepleq të nj.admin.Dërmensa,Topojë,Levan,Portëz,Cakran, Frakull sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 482,800 2018-09-13 2018-09-14 60621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,shpërblim për këshilltarë, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-09-13 2018-09-14 60221110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001, pagesë qiramarrje,VKB 74 dt 27.09.2016, mirat pref 1505 dt 23.02.2017,Kontr qiraje 6396 dt 30.11.2016, amendament kontr 6396/16 dt 09.02.2017,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ADRIANA GJINI Fier 25,000 2018-09-13 2018-09-14 60821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, banera dhe printime,Kërkesë dt 29.03.2018,Urdh dt 17.05.2018,situacion,fat 191 dt 30.03.2018
Bashkia Fier (0909) ASI-2A CO Fier 866,796 2018-09-12 2018-09-13 59221110012018 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Bashkia Fier 2111001, vendosje filtra,up 17 dt 01.06.2018,ft of dt 01.06.2018,preventiv,klasif përfun.,kontr dt 21.06.2018,situacion , fat 60 seri 65516060 dt 11.07.2018,pv marrje dorëzim dt 09.07.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 37,497 2018-09-12 2018-09-13 59921110012018 Bursa Bashkia Fier 2111001, kuota ushqimore për bursistës,VKM 753 DT 13.12.2017,Urdh.Kryet 370 dt 23.05.2018,Urdh Tit QEA 23 dt 03.09.2018, listëpagesa, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-09-12 2018-09-13 59821110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001, Vend.Gjyqësor 1137 dt 31.03.2014 për Valentina Doko, akt marr.1178/3 dt 05.04.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 125,000 2018-09-12 2018-09-13 59721110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001, Vend.Gjyqësor 3112 dt 10.10.2016 për Anila Haxhiu, akt marr.3578 dt 10.04.2018 me Zyrën Përmbarimore Fier
Bashkia Fier (0909) Tele.co.Albania Fier 90,602 2018-09-12 2018-09-13 59421110012018 Sherbime telefonike Bashkia Fier 2111001, shërbim interneti,up 4 nr 1628 prot dt 13.02.2018,pv 4 dt 18.05.2018,rap.përmbl. dt 22.06.2018,njof fit 1628/5 dt 26.06.2018, kontr 1628/6 dt 29.06.2018,fat 795 seri 64362683 dt 30.07.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,801,020 2018-09-11 2018-09-12 59521110012018 Ndihme ekonomike NDIHME EKONIMIKE PER BASHKIN FIER GUSHT 2018 VKB 79 DT 20/08/2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 446,520 2018-09-11 2018-09-12 59621110012018 Ndihme ekonomike NDIHME EKONIMIKE PER BASHKIN FIER GUSHT 2018 VKB 79 DT 20/08/2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 13,094,938 2018-09-10 2018-09-11 57621110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Fier 2111001,paga Gusht 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FARMA NET ALBANIA Fier 105,360 2018-09-10 2018-09-11 58921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,mat.për stac.e plazhit,Urdh Krtyet. 6230 dt 29.6.2018,fat 6607 seri 65905507 dt 30.07.2018,fh 33 dt 30.07.2018,pv marrje dorëzim dt 30.07.2018
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 2,500,000 2018-09-07 2018-09-10 58721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, kontribut,Urdh Kryetari 5622 dt 11.06.2018, VKB 84 dt 30.10.2017,VKB 97 dt 27.12.2017,VKB 33 dt 16.04.2018,mirat prefekti 599/3 dt 30.04.2018
Bashkia Fier (0909) A.K.M Fier 5,396,240 2018-09-07 2018-09-10 58621110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001, up 17 dt 29.3.2018,njof kontr 3106/2dt 29.3.2018,rap pe 3106/3 dt 8.5.2018,kontrat 3106/6 dt 16.5.2018,sit perfund ,memo dshp 29.5.2018,fat 67dt 01.8.2018,seri 47324526,akt.marrje dorezim,akt kolaudim dt 27.07.2018
Bashkia Fier (0909) ONUFRI Fier 102,000 2018-09-07 2018-09-10 58821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,botim reviste, up 1 dt 23.01.2018,ft.për ofertë dt 23.01.2018,kontrat dt 29.01.2018,fat 160 seri 59687122 dt 11.06.2018,fh 21 dt 11.06.2018,pv marrje dt 11.06.2018
Bashkia Fier (0909) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Fier 19,680 2018-09-07 2018-09-10 59021110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001,siguracion, up 18 dt 2.07.2018,fat 254 seri 180247862 dt 06.07.2018,
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 548,629 2018-09-07 2018-09-10 59121110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001,karburant up 4 dt 02.02.2018,njof kontr. 1196/2 dt 05.02.2018,rap permb 1196/4 dt 27.03.2018,njof fit 1196/2 dt 28.03.2018,kontrat 1196/7 dt 04.04.2018,fat 469 seri 54294518 dt 31.07.2018,fh 34 dt 31.07.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 129,617 2018-09-06 2018-09-07 58321110012018 Paga baze PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,327,406 2018-09-06 2018-09-07 57721110012018 Paga baze PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-09-06 2018-09-07 58121110012018 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,393,064 2018-09-06 2018-09-07 57521110012018 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 647,241 2018-09-06 2018-09-07 57821110012018 Shtese page per funksionin PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-09-06 2018-09-07 58221110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 791,095 2018-09-06 2018-09-07 58021110012018 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 324,187 2018-09-06 2018-09-07 57421110012018 Shtese page per funksionin PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 78,319 2018-09-06 2018-09-07 57921110012018 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-09-06 2018-09-07 58421110012018 Te tjera transferta tek individet PAGA GUSHT 2018 BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 45,720 2018-09-04 2018-09-06 57221110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001,ndihmë ekonomike 6% Korrik 2018,nj.admin Libofshë, Mbrostar,Portëz,Topojë,Dërmenas,Qendër, VKB 80 dt 20.08.2018,mirat pref.1337/1/2 dt 23.08.2018

Smiley face

usaid_desc