Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 8,400 2018-09-27 2018-09-28 63421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,tarifë rregjistrimi,Urdh.Kryet 537 nr 8830 prot dt 25.09.2018,fat 16319 dt 25.09.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,340 2018-09-27 2018-09-28 63521110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,pagesë uji, kontr. 8208031, fat 11321741 dt 31.08.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 175,756 2018-09-27 2018-09-28 63621110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,dhënie ndihmë për djegje nga zjarri,Urdh Kryet. 7554 dt 14.08.2018,VKB 51 dt 30.05.2018, mirat pref.848/3 dt 26.06.2018,dok.të ndryshme, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 4,055,100 2018-09-26 2018-09-27 63321110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pagesë invalidi njësia administrative Dërmenas,Portëz,Mbrostar,Libofshë,Topojë,Levan,Cakran, Frakull,Qender
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 21,212,072 2018-09-26 2018-09-27 63121110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pagesë paaftësie Bashkia Fier
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,688,350 2018-09-26 2018-09-27 609121110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 7,relacion i superv 30.7.2018 ,fat 39 seri 44158490 dt 1.8.2018,
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 28,255,702 2018-09-26 2018-09-27 63021110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pagesë paaftësie njësia administrative Dërmenas,Portëz,Mbrostar,Libofshë,Topojë,Levan,Cakran, Frakull,Qender
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,512,200 2018-09-26 2018-09-27 63221110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pagesë invalidi Bashkia Fier
Bashkia Fier (0909) N94 Fier 499,493 2018-09-25 2018-09-26 62721110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001,garanci 5%,kërkesë 6068 dt 25.6.2018.Urdh Titullari 4652/1 dt 02.07.2018,kontr 1646/7 dt 09.10.2014, sit përfundimtar, akt kolaudim dt 05.03.2015, akt marrje dorëzim dt 10.03.2015, çertif garancie punimesh dt 20.07.2018
Bashkia Fier (0909) PESE VELLEZERIT Fier 499,729 2018-09-24 2018-09-25 62821110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001,garanci 5%,kërkesë 6068 dt 25.6.2018.Urdh Titullari 4652/1 dt 02.07.2018,kontr 1646/7 dt 09.10.2014, sit përfundimtar, akt kolaudim dt 05.03.2015, akt marrje dorëzim dt 10.03.2015, çertif garancie punimesh dt 20.07.2018
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,688,350 2018-09-21 2018-09-25 PT60921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 7,relacion i superv 30.6.2018 ,fat 39 seri 44158490 dt 01.08.2018
Bashkia Fier (0909) "SHENDELLI" Fier 663,244 2018-09-24 2018-09-25 62921110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001,garanci 5%,kërkesë 6068 dt 25.6.2018.Urdh Titullari 4652/1 dt 02.07.2018,kontr 1646/7 dt 09.10.2014, sit përfundimtar, akt kolaudim dt 05.03.2015, akt marrje dorëzim dt 10.03.2015, çertif garancie punimesh dt 20.07.2018
Bashkia Fier (0909) G. P. G. COMPANY Fier 16,730,000 2018-09-20 2018-09-21 61721110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave Bashkia Fier 2111001 te prapamb up 7 29.9.2011,njk 29.9.2011,pv 5 7.12.2011,njf 15.12.2011,kontrate 1562/6 10.1.2012,amend shtese 30.12.2014,sipas aktmar,sit per ,akt-kol.çert e md ,fd 40 12.9.2014,10246540,fd 1 2.11.2015,10246901
Bashkia Fier (0909) JULJAN MAHMUTAJ Fier 27,000 2018-09-20 2018-09-21 62121110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,shërbim hotelerie forcat ushtarake te Kosoves,Urdhër 10877 dt 28.12.2017,fat 1 seri 57427501 dt 03.12.2017
Bashkia Fier (0909) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Fier 762,600 2018-09-20 2018-09-21 62521110012018 Blerje dokumentacioni Bashkia Fier 2111001,blerje dokumentacioni,kërkesë 3317 dt 6.4.2018,kërk.shtyp.33171 dt 14.4.2018,kontr 3317/2 dt 26..2018,fat 299 seri 62526384 dt 3.7.2018,fh 30 dt 3.7.2018,pv marrje dor dt 3.7.2018
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 509,215 2018-09-20 2018-09-21 62421110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001,karburant up 4 dt 02.02.2018,njof kontr. 1196/2 dt 05.02.2018,rap permb 1196/4 dt 27.03.2018,njof fit 1196/2 dt 28.03.2018,kontrat 1196/7 dt 04.04.2018,fat 12 seri 54294562 dt 31.08.2018,fh 35 dt 31.08.2018
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 323,544 2018-09-19 2018-09-20 61621110012018 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Bashkia Fier 2111001,up 19 dt 5.4.18,nj.k dt 5.4.18,r.p 3298/5 dt 30.5.18,njf 3298/7 dt 30.5.2018,kontr 3298/8 dt 13.6.2018,fat 58659152,58659153,58659154,58659154,fh 24,25,26,27 dt 22.6.18,pv m.d dt 22.6.18
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 8,520 2018-09-19 2018-09-20 62321110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001,shërbim postar, fat 16486456,61423530,26970607,58056102,61423520,50295113,61423513,26967345,61423545
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 3,000,000 2018-09-19 2018-09-20 61821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, zmadhim kapitali, VKB 67 dt 25.09.2017, VKB 97 dt 19.12.2017,akt themelimi 9.9.2002,Vend.Gjyk.28236 dt 17.9.2002
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 102,945 2018-09-19 2018-09-20 62221110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001,shërbim postar, fat 507 seri 61423507 dt 28.08.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 25,562 2018-09-19 2018-09-20 62021110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,uji, klienti 8208031,fat 11284345,11246966,11209616
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 25,040 2018-09-18 2018-09-19 61421110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,uji, kontratë 8920062, fat 11322998 dt 31.08.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,670 2018-09-18 2018-09-19 61521110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,uji, kontratë 8920161, fat 11323180 dt 31.08.2018
Bashkia Fier (0909) TEA - CO Fier 653,540 2018-09-18 2018-09-19 61221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,mirëmbajtje varreza, up 42 dt15.5.2017,njof kontr. prot 4014/2 dt 15.5.2017,pv dt 23.6.2017,njof fit. dt 3.7.2017,kontrat dt 6.7.2017 ,relac dshp 13.9.2018 ,fat 40 seri 50875141 dt 31.07.2018,situacion Korrik 2018
Bashkia Fier (0909) G & K Fier 6,715,200 2018-09-17 2018-09-18 61121110012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Fier 2111001,hartim projekti 3 ura, up 22 dt 19.4.2018,nj kontr 3902/2 dt 19.4.18,pv 6 dt 5.6.2018,rap përmb 3902/13 dt 14.6.2018,njf 3902/16 dt 14.6.2018,kont dt 3.7.2018,fat 14 seri 59190964 dt 13.7.2018,pv mar dor dt 13.7.2018
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,688,350 2018-09-17 2018-09-18 60921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 7,relacion i superv 30.6.2018 ,fat 39 seri 44158490 dt 01.08.2018,
Bashkia Fier (0909) InfoSoft Office Fier 2,970,934 2018-09-17 2018-09-18 61021110012018 Kancelari Bashkia Fier 2111001,kancelari, up 8 dt 20.2.2018,nj.kontr 1851/2 dt 20.2.2018,rap përmb 1851/3 dt 27.4.2018,kont 1851/6 dt 17.5.2018,fat seri 228946178 dt 22.05.2018,fh 18 dt 22.5.2018,pv marje dor. dt 17.5.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-09-13 2018-09-14 60121110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001, pagesë qiramarrje,VKB 74 dt 27.09.2016, mirat pref 1505 dt 23.02.2017,Kontr qiraje 6396/10 dt 01.12.2016, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-09-13 2018-09-14 60321110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001, pagesë qiramarrje,Ofertë 50 dt 04.01.2018,Kontr qira 50/1 dt 27.02.2018,pv dt 28.03.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) UNION BANK SHA Fier 11,050 2018-09-13 2018-09-14 60021110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001, shpërblim për nx. e dalluar,Urdh 467 nr 71947 prot dt 03.09.2018,VKB 76 dt 29.07.2016. sipas listëpagesës, Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc