Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 29,610 2018-09-04 2018-09-06 57121110012018 Uje Bashkia Fier 2111001,pagesë uji,kontr 890062,fat 11285600 dt 31.07.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 14,700 2018-09-04 2018-09-06 57021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,tarifë rregjistrimi,Urdh.Kryet.466 nr 5571/1 prot dt 31.8.2018,fat 14629,14626 dt 31.08.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 117,360 2018-09-04 2018-09-06 57321110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001,ndihmë ekonomike 6% Korrik 2018,Bashkia Fier, VKB 80 dt 20.08.2018,mirat pref.1337/1/2 dt 23.08.2018, sipas listëpagesës,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 169,055 2018-09-03 2018-09-04 31821110062018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Nd.Shërbimev Publike Fier 2111006, taksa vjetore 2018 për mjetet me targa AA209IB dhe ACMT54
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 11,650 2018-09-03 2018-09-04 56621110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001,shërbim postar,fat 58056240,58056232, 58056001,58056101,50295112,26967344,26970606,16486455 për nj.admin Libofshë.Mbrostar,Qendër,Topojë,Portëz,Cakran,Levan,Frakull
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 32,290 2018-09-03 2018-09-04 56521110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pension ushqimor nga Aleksandë Saqellarri, Shkurt deri Gusht
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 8,000 2018-09-03 2018-09-04 56421110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001,pension ushqimor nga A,Dabulla Korrik, Gusht
Bashkia Fier (0909) UNION BANK SHA Fier 19,550 2018-09-03 2018-09-04 56821110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,shpërblim për nxënës të dalluar,urdhër 403 nr 7135 prot dt 27.07.2018,VKB 76 dt 29.07.2018,listëpagesa, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) Tele.co.Albania Fier 49,274 2018-09-03 2018-09-04 56921110012018 Sherbime telefonike Bashkia Fier 2111001,shërbim interneti,up 32 dt 06.06.2018,pv 4 dt 8.6.2018,Kontr 5508/6 dt 11.06.2018,fat 699 seri 6432587 dt 30.06.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 205,770 2018-09-03 2018-09-04 56721110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001,shërbim postar,fat 227 seri 58056227 dt 26.07.2018 për Bashkinë Fier
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 85,000 2018-08-17 2018-08-20 56321110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,shpërblim për botim libri,VKB 89 DT 30.10.2017,mirat pref. 1181/1 dt 16.11.2017,Urdh Kryet,772 dt 15.08.2018,kontr.1445 dt 8.2.2017,fat 295 seri 26950945, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) TEA - CO Fier 646,959 2018-08-14 2018-08-16 55621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 42 15.5.2017,njk prot 4014/2 15.5.2017,pv 23.6.2017,njf 3.7.2017,kontrat 6.7.2017 ,relac dshp 30.5.2018 ,fat 357 seri 50875138 dt 30.06.2018,situacion Qershor 2018
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,625,990 2018-08-14 2018-08-16 55721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,pastrim,grumbullim dhe transp mbetje, up 36 dt 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 6,relacion i superv 30.6.2018 ,fat 35 seri 44158486 dt 5.7.2018,
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,439,700 2018-08-14 2018-08-15 56021110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë invalidi Gusht 2018, Bashkia Fier, sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 3,970,400 2018-08-14 2018-08-15 56121110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë invaliditeti Gusht 2018, njësia adminsitrative Dërmënas,Portëz,Mbrostar,Libofshë,Topojë,Levan,Cakran,Frakull, Qendër, listëpagesa, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 20,463,527 2018-08-14 2018-08-15 55921110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, pagesë paaftësie Gusht 2018, Bashkia Fier, sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 437,218 2018-08-14 2018-08-15 55421110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001, dhënie ndihme për djegje bnese, VKB 35 dt 16.04.2018,mirat pref.599/3 dt 30.04.2018,Urdh 1835 dt 20.02.2018. pv konstatimi dt 21.02.2018,vert nga MZSH DT 6.2.2018, listëpagesa, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Fier 717,900 2018-08-14 2018-08-15 55521110012018 Blerje dokumentacioni Bashkia Fier 2111001,blerje dokumentacioni,kërkesë 3317 dt 6.4.2018,kërk.shtyp.33171 dt 14.4.2018,kontr 3317/2 dt 26..2018,fat 252 seri 62526337 dt 8.6.2018,fh 20 dt 8.6.2018,pv marrje dor dt 8.6.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 28,110,269 2018-08-14 2018-08-15 55821110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001, paaftësia njësia adminsitrative Dërmënas,Portëz,Mbrostar,Libofshë,Topojë,Levan,Cakran,Frakull, Qendër, listëpagesa, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 597,175 2018-08-10 2018-08-13 55221110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001,karburant up 4 dt 02.02.2018,njof kontr. 1196/2 dt 05.02.2018,rap permb 1196/4 dt 27.03.2018,njof fit 1196/2 dt 28.03.2018,kontrat 1196/7 dt 04.04.2018,fat 430 dt 30.06.2018 seri 54294629,fh 28 dt 30.06.2018
Bashkia Fier (0909) ERISONI COMPANY Fier 3,008,280 2018-08-10 2018-08-13 55421110012018 Kancelari Bashkia Fier 2111001,tonera, up 14 dt 21.3.2018,njof kontr.2877/2 dt 21.3.2018,pv 4 dt 11.6.2018,rap përmb 2877/5 dt 20.6.2018,njof fit 2877/7 dt 20.06.2018,kontr 2877/8 dt 29.6.2018,fat 360 seri 59939438 dt.4.7.2018,fh 32 dt 4.7.2018,
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 15,300 2018-08-09 2018-08-10 54821110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,shpërblim për nxënësit e dalluar,Urdh 403 nr 7135 prot dt 27.07.2018,VKB 76 dt 29.7.2016, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-08-09 2018-08-10 54621110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesa për qiramarrje Gusht 2018,VKB 74 dt 27.09.2016,mirat pref 1505 dt 23.02.2017,Kontr qiraje 6396 dt 30.11.2016, amend kontr 6396/16,zyra not 319rep 93 kol dt 09.02.2017, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 15,300 2018-08-09 2018-08-10 54921110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001,shpërblim për nxënësit e dalluar,Urdh 406 nr 7224 prot dt 31.07.2018,VKB 76 dt 29.7.2016, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 555,900 2018-08-09 2018-08-10 55221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,shpërblim për Kryepleq nj administrative Dërmënas,Topojë,Levan, Portëz,Cakran,Frakull, Korrik 2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 482,800 2018-08-09 2018-08-10 55121110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001,shpërblim për Këshilltarë Korrik 2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 26,270 2018-08-09 2018-08-10 54421110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001,dieta Gusht 2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-08-09 2018-08-10 54721110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,ambjente me qeraUrdh marrje me qera,njof elektronik për marrje me qera,ofertë 50 dt 4.1.2018,Kontr 50/1 dt 27.02.2018,pv marrje dorëzim ambjenti dt 28.03.2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-08-09 2018-08-10 54521110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesa për qiramarrje Gusht 2018,VKB 74 dt 27.09.2016,mirat pref 1505 dt 23.02.2017,Kontr qiraje 6396/10 dt 01.12.2016, kontr noter 2824 rep 954 kol dt 15.12.2016, sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA E TIRANES Fier 50,000 2018-08-07 2018-08-08 53621110012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001, shpërblim për fatkeqësi,Urdh Kryetari 358 nr 6612 prot dt 12.07.2018, sipas listëpagesës, Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc