Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 2,250 2018-12-21 2018-12-24 83821110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8920169,fat 11435421 dt.30.11.2018
Bashkia Fier (0909) ENTI I BANESAVE(K53017401A) Fier 504,699 2018-12-20 2018-12-21 83521110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 grant per familje VKB.13 dt.28.02.2018 shkr.14665/1 dt.15.11.2018 kontr.shitje 4 familje
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 23,233,585 2018-12-19 2018-12-20 83721110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Dhjetor 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 30,006,055 2018-12-19 2018-12-20 83621110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Dhjetor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 477,984 2018-12-17 2018-12-18 83421110012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Bashkia Fier 2111001 ndihme e menjehershme VKB.111 dt.20.11.2018 Urdh.659 dt.14.12.2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 2,108,100 2018-12-17 2018-12-18 83021110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 37,800 2018-12-17 2018-12-18 83221110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike 6% Tetor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 587,420 2018-12-17 2018-12-18 83121110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 98,640 2018-12-17 2018-12-18 83321110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike 6% Tetor 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 87,905 2018-12-12 2018-12-13 82621110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 posta Nentor 2018 fat 984seri 61423984 dt 27.11.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 5,535 2018-12-11 2018-12-12 72421110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Nentor 2018 nga A.Saqellari, ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 4,000 2018-12-11 2018-12-12 82321110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor Nentor 2018 nga A.Dabulla, nj.admin Mbrostar ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 1,960 2018-12-11 2018-12-12 81921110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 kolaudim mjeti AA111HO fat.1257FR seri 66253359 dt.06.12.2018
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 2,730 2018-12-11 2018-12-12 82021110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 kolaudim mjeti AA111HO fat.1329FR seri 66253321 dt.27.11.2018
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 1,000,000 2018-12-11 2018-12-12 82521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, kontribut,Urdh Kryetari 5622 dt 11.06.2018, VKB 84 dt 30.10.2017,VKB 97 dt 27.12.2017,VKB 33 dt 16.04.2018,mirat prefekti 599/3 dt 30.04.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 151,657 2018-12-06 2018-12-07 81021110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 324,187 2018-12-06 2018-12-07 81121110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,373,874 2018-12-06 2018-12-07 80621110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 655,313 2018-12-06 2018-12-07 80721110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-12-06 2018-12-07 81421110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-12-06 2018-12-07 81221110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 13,067,951 2018-12-06 2018-12-07 80521110012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 95,780 2018-12-06 2018-12-07 81821110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per familjen e polocit Urdh 584dt 25.10.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 21,000 2018-12-06 2018-12-07 81521110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001,ndalesë page për strehimin social për A.Avdulaj,K.Ahmeti, S.Hasani ndalese ne listepagese
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 50,955 2018-12-06 2018-12-07 80321110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per lirim na detyra Urdh 180/2dt 13.08.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,385,573 2018-12-06 2018-12-07 80421110012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 44,200 2018-12-06 2018-12-07 81721110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per familjen e polocit Urdh 10996dt 22.11.2018,sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 321,700 2018-12-06 2018-12-07 80921110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 86,479 2018-12-06 2018-12-07 80821110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 471,575 2018-12-06 2018-12-07 81421110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Nentor 2018 sipas listëpagesës Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc