Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 45,885 2018-11-26 2018-11-27 80221110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001ndihme e menjehershme VKB 104dt. 22.10.2018Urdh .611 dt 15.11.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 36,550 2018-11-26 2018-11-27 80021110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per nxenesit e dalluar Urdh .598 dt 30.10.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 5,950 2018-11-26 2018-11-27 80121110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese per nxenesit e dalluar Urdh .598 dt 30.10.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 10,900 2018-11-23 2018-11-26 79921110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 dieta Nentor 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 7,700 2018-11-23 2018-11-26 79721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarifë rregjistrimi,Urdh.Kryet 621 dt 20.11.2018,fat 19948 dt 20.11.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,660 2018-11-23 2018-11-26 79821110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8920161,fat 11398036 dt.31.10.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 3,500,000 2018-11-21 2018-11-26 79021110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001demshperblim per ullinjte VKB 94 dt. 19.9.2017akt-vleresimi 7624/1 dt 16.8.2018,Urdh Kryet,10746 dt 19.11.2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,550,300 2018-11-22 2018-11-23 79521110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Nentor 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 30,381,252 2018-11-22 2018-11-23 79321110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 4,050,100 2018-11-22 2018-11-23 79621110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Nentor 2018 per NJ.A. listepagesa
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 23,452,586 2018-11-22 2018-11-23 79421110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 paaftesi Nentor 2018 listepagesa
Bashkia Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 1,611 2018-11-21 2018-11-22 79221110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001, taksa vjetore për mjete të Bashkisë Fier Fat. dt 13.11.2018
Bashkia Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 1,000 2018-11-21 2018-11-22 71221110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001, taksa vjetore për mjete të Bashkisë Fier Fat. dt 13.11.2018
Bashkia Fier (0909) ARBEN ALLIAJ Fier 379,530 2018-11-16 2018-11-19 78221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 aktivitet up 7654dt 17.08.2018,FO.20.08.2018 vp.3.9.2018 fat 346 seri 59649696 dt 29.10.18 relacion
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 36,600 2018-11-15 2018-11-19 78021110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001 ushq për konviktet, up 19dt 05.04.2018,nj.kontr 5.4.2018 vp.30.5.2018 dt 25.6.2018 kontr 3298/7dt 13.6.2018,fat 323 seri 58659323 dt 31.10.18,fh 20 dt 31.10.18
Bashkia Fier (0909) GOLD CENTER Fier 123,025 2018-11-16 2018-11-19 77921110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 subvecion libri VKB.81 dt.7.9.2018Akt-marrvesh.8194 dt.10.9.2018 fat.271,284 seri 64883233,64883228 dt.09.09.2018
Bashkia Fier (0909) GOLD CENTER Fier 225,214 2018-11-16 2018-11-19 77521110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 subvecion libri vkb.81 dt.7.9.2018Akt-marrvesh.8194 dt.10.9.2018 fat.159,184 seri 64883239,681358060 dt.07.09.2018
Bashkia Fier (0909) Kadri Nuhu Fier 157,413 2018-11-16 2018-11-19 77721110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 subvecion libri VKB.81 dt.7.9.2018Akt-marrvesh.8194 dt.10.9.2018 fat.573,574 seri 12932674,12932673 dt.15.10.2018
Bashkia Fier (0909) Kadri Nuhu Fier 289,037 2018-11-16 2018-11-19 77621110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 subvecion libri VKB.81 dt.7.9.2018Akt-marrvesh.8194 dt.10.9.2018 fat.102,173 seri 12933337,12924556 dt.09.09.2018
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 653,610 2018-11-15 2018-11-19 77921110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001 ushq për konviktet, up 19dt 05.04.2018,nj.kontr 5.4.2018 vp.30.5.2018 dt 25.6.2018 kontr 3298/7dt 13.6.2018,fat 322 seri 58659322 dt 31.10.18,fh 20 dt 31.10.18
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 16,157,514 2018-11-15 2018-11-19 78121110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Fier 2111001 rik.shk."Jakov Xoxa" up 35dt 28.06.2018,nj.kontr 28.6.2018 vp.11.9.2018 kontr 6186dt 14.9.2018,fat 2 seri 70721702 dt 31.10.18 sit.1 memo DSHP..12.11.2018
Bashkia Fier (0909) Sinani Trading Fier 1,695,303 2018-11-15 2018-11-19 77821110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001 ushq për konviktet, up 19dt 05.04.2018,nj.kontr 5.4.2018 vp.30.5.2018 dt 25.6.2018 kontr 3298/7dt 13.6.2018,fat 321 seri 58659321 dt 31.10.18,fh 20 dt 31.10.18
Bashkia Fier (0909) Nikollaq Koliçi Fier 13,464 2018-11-16 2018-11-19 77721110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 subvecion libri VKB.81 dt.7.9.2018Akt-marrvesh.8194 dt.10.9.2018 fat.104,116 seri 678841150,68805003 dt.09.09.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 30,380 2018-11-15 2018-11-16 78421110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 posta Tetor 2018 fat 916,925seri 61423916,61423925 dt 31.10.2018
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 1,960 2018-11-15 2018-11-16 78121110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 kolaudim mjeti AA001DE fat.11058FR seri 66252760 dt.13.11.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,020 2018-11-15 2018-11-16 78321110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8920169,fat 113978538044 dt.31.10.2018
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 8,340 2018-11-15 2018-11-16 78521110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8208031,fat 11396586 dt.31.10.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-11-14 2018-11-15 77021110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesë qiramarrje,VKB 74 DT 27.09.2016,mirat Pref.1505 dt 23.02.2017,kontr qiraje 6396 dt 30.11.2016, amend kontr 6396/16 dt 09.02.2017,sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-11-14 2018-11-15 76921110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001,pagesë qiramarrje,VKB 74 DT 27.09.2016,mirat Pref.1505 dt 23.02.2017,kontr.qiraje 6396/10 dt 01.12.2016,kontr noter 2824 rep 954 kol dt 15.12.2016 sipas listëpagesës Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 20,020 2018-11-14 2018-11-15 76721110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 uje, kontrata 8900062,fat 11397853 dt.31.10.2018

Smiley face

usaid_desc