Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) BRAHIM MUÇA Lezhe 144,445 2014-12-30 2014-12-31 11210250562014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK VEND GJYQI NR.574 DT.15.10.2014
Spitali Shkoder (3333) BIOMETRIC ALBANIA Shkoder 299,880 2014-12-30 2014-12-31 52910130232014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali shkoder likuj fat nr 15669499 dt 29.12.2014
PIU Menaxhimi i Pastrimit te Zonave Bregdetare (3535) (0000) 4 A-M Tirane 194,858 2014-12-30 2014-12-31 24910940202014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT PMI Zona Bregdetare rehabilitimi fshatit Alonja Himare sit 3 fat 22 s 12794224 kon va urdher 29.12.2014
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 1,691,791 2014-12-30 2014-12-31 19710100972014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna DREJT PAR PASTR PARAVE. lik vend gjyqesor sipas listes dhe urdher tit dt 9.4.2014, 30.12.2014,
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) NO LIMITS Tirane 172,298 2014-12-30 2014-12-31 89810930012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 MEI pajisje per projektin,shkrese nr 118 dt 26.12.2014,fat nr 2151,2152,2153,2154,2155 dt 24.12.2014,seri 19422901/2/3/4/5 dt 24.12.2014,kontrate nr 110 dt 22.12.2014,pv i marrje ne dorezim dt 23.12.2014
Drejtoria e Pergjithshme e Permbarimit (3535) AUTORITETI PORTUAL DURRES SHA Tirane 660 2014-12-30 2014-12-31 20610140472014 Uje 1014047 D.P.Permbarimit uje Durres,fat nr 52569257 dt 04.12.2014
Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) EURO OFFICE Tirane 117,360 2014-12-30 2014-12-31 33810940162014 Kancelari AKPT mat up 24.12.14 fo 24.12.14 fat 29.12.14 fh 29.12.14
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) A R B E R I A SH.A. Durres 4,588,500 2014-12-29 2014-12-31 421070182014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore PERM. I FURNIZIMIT ME UJE ZONA SPITALLE PORTO ROMANOTDO 0707/ SH.A UJESJELLES KANALIZIME/ KOD 2107018
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 52,512 2014-12-30 2014-12-31 158110940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shkurt 2009
Komuna Porocan (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 747,000 2014-12-30 2014-12-31 18424340012014 Pagese paaftesie 2434001 Shperblime paaftesia,nd ekonomike Komuna Poroçan
Komisariati i Policise Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 121,356 2014-12-30 2014-12-31 41410160312014 Shtese page per pune jashte orarit KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIPAS BORDEROSE
Komuna Kastrat (3323) RROKU GUEST M.Madhe 137,400 2014-12-30 2014-12-31 27026270012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 2627001-Kom.Kastrat(likfat.nr33,dt.29.12.2014,ser.02544899-rik.catie)
Fototeka Marubi Shkoder (3333) O L S O N I Shkoder 288,120 2014-12-30 2014-12-31 17210120692014 Te tjera transferime korrente 1012069 fototeka shkoder ft 18696644 dt 29.12.2014
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) E.P.S.A Tirane 731,160 2014-12-30 2014-12-31 57710940172014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna INUK shp vend gjyqesor Vojo Avdulaj Vend 632 19.02.2014,3315 09.09.2014 urdher 465 26.12.2014 prot 5751/2 urdher sek 10753 07.11.2014
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,357,066 2014-12-30 2014-12-31 120810100772014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010077 DREJT PERGJ DOGANAVE. lik ft mirmb skaneri up dt 9.12.2014, nj fit dt 16.12.2014, kontr dt 16.12.2014, dt ft 26.12.2014, 38188 euro x 140,
Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) DEA SECURITY Tirane 231,047 2014-12-31 2014-12-31 53410130012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Ministria shendetesise TVSH ROJE PRIVATE DHJETOR shtese kontrate 4181/36 dt. 10.10.2014 fat.391(18471029) dt. 15.12.2014
ALUIZNI - Drejtoria e Pergjithshme + Tirana (3) (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 124,416 2014-12-30 2014-12-31 22710940022014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Drejt.Pergjith.Aluiznit vendim gjykate nr 439 07.02.2014 2040 22.05.2014 shkr 32219 23.12.2014
Bashkia Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 3,228 2014-12-31 2014-12-31 70521070012014 Posta dhe sherbimi korrier 2107001 BASHKIA DURRES SHERBIM POSTE LIK FAT NR 694 DT 31.12.2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 32,379 2014-12-30 2014-12-31 17610940102014 Kontribute per sigurime shendetesore Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Tetor 2009
Sp. Gramsh (0810) KOKLA SHPK Gramsh 12,000 2014-12-30 2014-12-31 50310130692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013069 Fat.nr.340.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
Dogana Korce (1515) SAIMIR DERVISHI Korçe 8,096 2014-12-30 2014-12-31 21310100842014 Sherbime te printimit dhe publikimit DOGANA KORCE FOTOKOPJE DOKUMENTACIONI FAT 2 DATE 16.12.2014
Komisariati i Policise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 2,389,927 2014-12-30 2014-12-31 42610160312014 Paga baze KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIG SHOQ DHJETOR 2014
Komuna Gruemire (3323) BLEDI BILALI M.Madhe 117,600 2014-12-30 2014-12-31 17126290012014 Sherbime telefonike Komuna Gruemir (sher.interneti)fature nr.16725228 dt.29.12.2014
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 349,920 2014-12-30 2014-12-31 51610111292014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER, FAT 09730108 DT 29.12.2014
Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 10,908 2014-12-30 2014-12-31 44810930052014 Posta dhe sherbimi korrier 602 SHGJSH posta,fat nr 5191 dt 30.12.2014,seri 16482716
Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) ALB-LEAA Tirane 288,000 2014-12-30 2014-12-31 72210060012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1006001 MTI, .Shpenz.blerje mat.zyre te pergjithshmeFat.45dt.26.12.14,nr.S.16405145,F.H.nr.51dt.26.12,U.Prok.nr.76dt.23.12.14,ft.oferte.vler.perf,dt.23.12,form.njoftim fituesidt.26.12.2014
Inspektoriati Qendror (3535) SPHINX Tirane 380,700 2014-12-30 2014-12-31 19310870112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale INSP QENDR lik karta PVCm,urdh prok nr 29 dt 7.11.2014,proc verb dt 11.11.2014,fat 32 dt 13.11.2014,seri 07317686,fl hyr nr 20 dt 13.11.2014
Instituti shendetit publik Tirane (3535) IBRAHIM OSMANI Tirane 24,000 2014-12-30 2014-12-31 52010130482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ISHP ushqim i fresket vazhdim kontr. 54 dty. 13.01.2014 permbledhese faturash dt. 30.12.2014 permbl fh dt. 31.12.2014
ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,177,954 2014-12-30 2014-12-31 11610940032014 Paga baze Aluizni Tirana paga dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
Komuna Katundi I Ri (0707) "DOKSANI-G" Durres 1,508,702 2014-12-30 2014-12-31 24023680012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 LIK FAT 89 DT 30.12.2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 53,378 2014-12-30 2014-12-31 16610940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Maj 2009
Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 9,520 2014-12-30 2014-12-31 51210130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Fat.nr.08.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
Burgu Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 30,000 2014-12-30 2014-12-31 21710140082014 Te tjera transferta tek individet BURGU LEZHE PAG NDIHME NE RAST FATKEQESIE
Bashkia Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 1,286,832 2014-12-30 2014-12-31 89421410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 15968115 dt 25.12.2014
Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) KRIJON Tirane 284,400 2014-12-30 2014-12-31 19310930062014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji 231 rep.inspektim shpetim miniera pajisje,up nr 37 dt 24.12.2014,ftese per oferte dt 24.12.2014,fat nr 14587 dt 30.12.2014,seri 18707254,fh nr 2 dt 30.12.2014
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) HEST Tirane 9,600 2014-12-30 2014-12-31 178910060542014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ARSH - Shkresa Nr. 9537 dt 26.12.14 Urdher Prokurimi Nr. 2706/1 dt 14.05.14 Kontrat nr.2706/2 dt 17.05.14 Fat Nr. 229 dt 19.12.14 ser 4245979
Inspektoriati Qendror (3535) ERVIN NALLBANI Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-31 19010870112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Insp Qendror lik akspert inspektimi hard.,urdh prok nr 34 dt 23.12.2014,proc verb form nr 5 dt 23.12.2014,fat 79 dt 26.12.2014 seri 5254679
Materniteti Tirane (3535) GENIUS SHPK Tirane 185,400 2014-12-30 2014-12-31 53510130502014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013050 SUOGJ M.GERALDINA KITE VAZHDIM KONTR/66/7 DT. 22.09.2014 FAT.38(17676588) DT.14.11.2014 FH.162 DT.25.11.2014
Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 2,065,926 2014-12-30 2014-12-31 89010930012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 MEI pajisje per projektin,shkrese nr 112 d t23.12.2014,fat nr 532 dt 19.12.2014,seri 18741784,kontrate nr 96 d t17.12.2014,pv i marrje ne dorezim dt 22.12.2014
Komuna Xhafzotaj (0707) JOEHOPE Durres 356,400 2014-12-30 2014-12-31 33223660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2366001 KOM XHAFZOTAJ PUNIME HIDRAULIKE NE SHKOLLA
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424