Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) GECI Tirane 1 2014-12-30 2014-12-31 178510060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shk Nr 9578 dt 29.12.14 Sit Nr. 14 Fat Nr. Fat Nr 3885 dt 31.10.12 ser 43253885 D. Prapambetur Vendimi Nr. 13 Kon Nr. 2375/4 dt 23.05.2011
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) NAMIK PLLAHA Tirane 186,920 2014-12-30 2014-12-31 70710140012014 Udhetim jashte shtetit MINISTRIA E DREJTESISE bilete avioni,urdher nr 670 dt 10.12.2014 pv emergj nr 4 dt 10.12.2014 fat nr 10 dt 10.12.2014 sr 7634568
Mini Bashkia 7 (3535) BANKA CREDINS Tirane 450,000 2014-12-30 2014-12-31 19821011442014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Min Bashk Nr 7 Lik ndih per fatkkeqesi urdh 10 dt 30.12.2014
Bordi i Kullimit Vlore (3737) PROQUAL Vlore 183,960 2014-12-30 2014-12-31 22510050802014 Pjese kembimi, goma dhe bateri RIPARIM I MJETEVE TE RENDA DHE BLERJE PJESE KEMBIMI FAT.NR.303 B.KULLIMIT 1005080
Federata Futbollit (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 180,000 2014-12-31 2014-12-31 66 21060112014 Shpenzime per honorare klubi futbollit pik honorare
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 605,592 2014-12-30 2014-12-31 162110940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Mars 2009
Bashkia Korce (1515) VROHORITI Korçe 24,480 2014-12-31 2014-12-31 81621220012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme BASHKIA KORCE PARKET LAMINAT FAT 359 DATA 26.12.2014
Komisariati i Policise Lezhe (2020) BANKA CREDINS Lezhe 25,000 2014-12-30 2014-12-31 41910160312014 Te tjera transferta tek individet KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG FOND SEKRET.ARKETARE DORINA NDRECA ME NR KARTE IDENTITETI I16123022I
Komuna Petrele (3535) ZENIT - 06 Tirane 1,055,404 2014-12-30 2014-12-31 236279500120140 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Komuna Petrele,lik superviz rruga fshati Mullet,vazhd kontr 19.12.2012,urdh emerimi nr 2 dt 19.12.2012,fat 29 dt 29.10.2014,seri 03783137,urdh lik 28 dt 29.12.2014
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) SULOLLARI Tirane 201,718 2014-12-30 2014-12-31 70810140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative MINISTRIA E DREJTESISE punime sist ngrohjes qendrore te godine,kont vazhdim nr 333/4 dt 07.08.2014 fat nr 5,9 dt 22.12.2014 sr 17932705
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 5,055 2014-12-30 2014-12-31 25810060792014 Elektricitet 1006079 Drejtoria Rajonit Qendror energji elektrike nentor 2014 kontrate nr E10M220020150941,E10L210033123060,E10V200081116419,E10A020025023054,E10A020025023054
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) ALEX - 99 Tirane 60,000 2014-12-30 2014-12-31 55410140482014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve Sherb.UP 18 dt.09.12.14 ftese oferte 18/1 dt.09.12.14 pcv 15.12.14 ft.261 dt.18.12.14 seri 15370165
Mini Bashkia 1 (3535) SAN MARKO 2013 Tirane 30,000 2014-12-30 2014-12-31 31321011412014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Min Bashk Nr 1 Lyerje fasade up 41 dt 17.12.2014 fo 17.12.2014 njoft fit 24.12.2014 pvmd 26.12.2014 kontr sherb 22.12.2014 fat 203
Komuna Novosele (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 10,000 2014-12-30 2014-12-31 28528360012014 Udhetim i brendshem 2836001 KOMUNA NOVOSELE DJETA
Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) TRINITY TRADE COMPANY Durres 3,956,640 2014-12-30 2014-12-31 82110170312014 Pajisje, materiale dhe sherbime ushtarake 1017031 REP USHT 2001 BLERJE MATERIALE
Prokuroria e rrethit Fier (0909) "SHENDELLI" Fier 3,272,017 2014-12-30 2014-12-31 43810280082014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Prokuroria 1028008 Likujdim fature
Bashkia Gjirokaster (1111) BASHKIMI/L Gjirokaster 5,135,838 2014-12-30 2014-12-31 57221150012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I -RE INFRASTRUKTURA RRUGORENE QYTET, FATURA NR 24 DT 01.12.2014, NR SERIAL 16062068, SIT NR 3
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 14,654 2014-12-31 2014-12-31 81821220012014 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE ENERGJI BANESA SOCIALEPRILL 2013 SHTATOR 2014 KONTRATA 626185 , KONTRATA 626386 JANAR 2013 SHTATOR 2014
Komisariati i Policise Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 474,875 2014-12-30 2014-12-31 42510160312014 Elektricitet 1016031 KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIPAS LISTE DETYRIMIT DT 30.12.2014 PER KONTRATAT C9726,C 9701,C9725
Dega e Thesarit M Madhe (3323) BANKA KOMBETARE TREGTARE M.Madhe 134,669 2014-12-31 2014-12-31 12710100232014 Shtese page per vjetersi ne pune Dega e Thesarit (Paga dhjetor 2014 )Per.aut.Harjije Duli ID G75126049D
Bashkia Shkoder (3333) BANGA E PARE E INVESTIMEVE Shkoder 1,371,000 2014-12-30 2014-12-31 88721410012014 Ndihme ekonomike 2141001 bashkia shkoder shperblim per ndihme ekonomike rajoni nr 1
Komuna Preze (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 14,961 2014-12-28 2014-12-31 27528040012014 Elektricitet 2804001 Komuna Preze Lik energji kontr V 622056 fat 618524974
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) O K T A P U S Tirane 381,289 2014-12-30 2014-12-31 23810140962014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 AKKP sherbim roje,kontrate nr 29 dt 09.04.2014 ne vazhdi,.fat nr 2427 dt 29.12.2014,seri 13472428,urdher nr 458 dt 29.12.2014
ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 304,264 2014-12-31 2014-12-31 7110940272014 Kontribute per sigurime shoqerore ALUIZNI TIRANA 2 sigurime muaji dhjetor 2014
Avokati i Shtetit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 3,600 2014-12-30 2014-12-31 39610140582014 Posta dhe sherbimi korrier avokati i shtetit, posta,fat nr 723 dt 30.11.2014 sr 12598689
Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) TIRANA BAILIFF'S SEVICES Tirane 16,000 2014-12-30 2014-12-31 2472101552014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2101155 Nderm.nr 2 punet vendim gjqyi ndue zefi urdher 2310 dt 30.12.14
Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 10,190 2014-12-30 2014-12-31 82610170312014 Udhetim i brendshem 1017031 REP USHT 2001 DIETA
Parqet Kombetare Bylis (0909) BYLYS 2003 Fier 264,600 2014-12-30 2014-12-31 4210120652014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Parqet Kombetare Bylis 1012065 likujdim fature
Komuna Lekas (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 2,800 2014-12-30 2014-12-31 20124970012014 Elektricitet 2497001 KOM LEKAS ENERGJI KONTRATA B47902 FAT 619119399 KONB47905 FAT 619119401 KONT 47904 FAT 619119402 KONT 47901 FAT 618652281
Komisariati i Policise Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 215,295 2014-12-30 2014-12-31 42310160312014 Elektricitet 1016031 KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIPAS LISTE DETYRIMIT DT 30.12.2014 PER KONTRATAT D70002,D70544,D65472,D70001
Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) BLINISHTA Shkoder 357,240 2014-12-30 2014-12-31 19521410372014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER FAT 16371174 DT 24.12.2014
Komuna Vaqarr (3535) TIRANA THEMEL Tirane 399,998 2014-12-30 2014-12-31 18428010012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Komuna Vaqarr lik pastrim kanali,urdh prok nr 14 dt 11.11.2014,njoft fit dt 12.11.2014,prevent 13.11.2014,situac dt 11.12.2014,fat 132 dt 11.12.2014 seri 16563132
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) SILVANA SHAKA Tirane 14,400 2014-12-30 2014-12-31 73010140012014 Shpenzime te tjera transporti MINISTRIA E DREJTESISE Larje aut.kont.sherb.854/2 dt.29.01.14 vazhdim ft.116 dt.30.12.14 seri 001023 pcv 30.12.14
Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) FLORENTINA CANAJ Tirane 89,100 2014-12-30 2014-12-31 6710940292014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh AKB qera zyra kont 356/2 01.09.2014 fat 8 01.09.2014
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) R & R GROUP Tirane 381,600 2014-12-30 2014-12-31 23710140962014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 602 AKKP pjese kembimi,up nr 101 dt 05.12.2014,njoftim fit dt 22.12.2014,kontrate nr 118 d t24.12.2014,fat nr 36 dt 24.12.2014,seri 16325736,fh nr 74 dt 24.12.2014
Ndermarrja punetoreve nr. 3 (3535) PLUS COMMUNICATION Tirane 46,866 2014-12-30 2014-12-31 15421011562014 Paga baze Nderm Punet nr 3 lik ndalese telefoni fat 119358589 dt 01.10.14 + 119366285 dt 01.11.14
Komisariati i Policise Durres (0707) KASO DUCKA Durres 2,972,263 2014-12-30 2014-12-31 39110160252014 Shpenzime te tjera transporti 1016025 DREJT POLICISE SHERBIM PARKIMI
Parqet Kombetare Bylis (0909) BYLYS 2003 Fier 9,776 2014-12-30 2014-12-31 4010120652014 Karburant dhe vaj Parqet Kombetare Bylis 1012065 likujdim fature
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) LINDA-80 Lezhe 124,000 2014-12-30 2014-12-31 27110110202014 Shpenzime te tjera transporti DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.74 DT.15.12.2014 SIPAS KONTR
Komuna Kelmend (3323) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA M.Madhe 1,000,000 2014-12-30 2014-12-31 25226260012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2626001 Komuna Kelmend( likujdim kontribut per bashkefinancim sipas kontrates me Komisionin Europian 2013:)sipas dikumentit justifikues- akt-rakordim trensferte ne llogarine:AL57213510190000000001174005 per.aut.K.Jana ID 22543119
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424