Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Zyra e Punes Shkoder (3333) DEGA TATIM - TAKSA SHKODER Shkoder 3,434 2014-12-30 2014-12-31 65010250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI SIG SHEND NR SERIAL K76814004R47Y01F SUBJEKTI ERMIRA SHIMAJ
Komuna Kashar (3535) MANDI - 2K Tirane 1,684,320 2014-12-30 2014-12-31 44628090012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes Komuna Kashar Lik shperblim roje kontr vazhd 772/4 dt 01.09.2014 fat 176 dt 01.12.2014
Burgu 313 Tirane (3535) PANAJOT SHIMA Tirane 9,720 2014-12-30 2014-12-31 14310140092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale IEVP Paraburgimi"J.Misja" blerje boje vaji up nr 13 dt 08.10.2014 pv dt 03.11.2014,fat nr 47 dt 05.11.2014 fh nr 43 dt 05.11.2014
Inspektoriati Ndertimor Urbanistik Kombetar (3535) ADASTRA Tirane 226,800 2014-12-30 2014-12-31 58010940172014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre INUK paisje up 11 29.12.2014 njoft fit 6938 30.12.2014 fat 111 fh 8 30.12.2014
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ARBAN PEQINI Tirane 9,900 2014-12-30 2014-12-31 73410140012014 Kancelari MINISTRIA E DREJTESISE Kartolina urimi UP 686/1 dt.23.12.14 pcv 23.12.14 form.5 ft.23 dt.23.12.14 seri 5890323 fh 56 dt.24.12.14
Nd-ja Tregut Lire (3535) TRIS COMPANY Tirane 50,000 2014-12-30 2014-12-31 46721010492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drejt e pergj e taksave vendore vendim gjyqi seit lamja nr 943 dt 14.2.2012
Qendra Ekonomike Kultures (3737) SHERIF KALOCI Vlore 724,000 2014-12-31 2014-12-31 13821460152014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2146015 Q KULTURORETE PROMOVOJME TRASHEGIMIN
Prefektura e qarkut Durres (0707) SI & CO COMPANY Durres 410,400 2014-12-22 2014-12-31 36810160612014 Karburant dhe vaj 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK BLERJE VAJ MAKINASH FAT NR 36 DT 15.12.2014
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Patos (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 3,476,865 2014-12-31 2014-12-31 5121120062014 Subvencione per diference cmimi per furnizimin me uje te pijshem 2112006 Sh.a ujesjelles Patos kod klienti FI1E150158138570 fat. 607350159 Janar 2014
Komuna Moglice (1515) JOSIF DELIU Korçe 273,207 2014-12-30 2014-12-31 17925050012014 Karburant dhe vaj KOMUNA MOGLICE KARBURANT LIK PJESOR FAT NR.292 DT.27.12.2014
Komuna Zejmen (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 180,382 2014-12-30 2014-12-31 14525700012014 Shtese page per funksionin KOM ZEJMEN PAG PAGA NENTOR 2014
Zyra e Punes Shkoder (3333) ELEKTRO-TEK Shkoder 36,000 2014-12-30 2014-12-31 65310250332014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1025033 ZYRA PUNES FAT 19171571 dt 30.12.2014
Komuna Berzhide (3535) JUNIK Tirane 1,675,000 2014-12-30 2014-12-31 16627960012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave Komuna Berzhite Ndert ure kontr vazhd 14.05.2013 fat 32 dt 01.07.2013
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) ZEF MACAJ(L41306046R) Tirane 1,506,283 2014-12-30 2014-12-31 24410140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi + kompesim prone Emil Fundo,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 443 dt 26.12.2014,shkrese ee MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 2812 dt 12.04.2011
Agjencia Kombetare e Bregdetit (3535) SEJTUR GEÇO Tirane 54,000 2014-12-30 2014-12-31 8410940292014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre AKB orendi zyre up 28 24.12.2014 fat 70 30.12.2014 fh 19 30.12.2014
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) AGIM SULÇE Tirane 55,000 2014-12-30 2014-12-31 24010140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi + tarife permbarimore Mina Qorri ,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 441 dt 26.12.2014,shkrese ee MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 10769 dt 27.12.2011
Bashkia Tirana (3535) ERGI Tirane 20,000,000 2014-12-30 2014-12-31 130821010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Tirane sit perfundimtar Ahmet gashi ko 113/5 dt 17.12.2012 sit perf 17.12.13 fat 13558034+13558027 + 13558044 dt 31.05.14 + 28.02.2014 + 22.05.14
Bashkia Himare (3737) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Vlore 30,000 2014-12-30 2014-12-31 26021600012014 Te tjera transferta tek individet B.HIMARE 2160001 SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION
Komisariati i Policise Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 60,800 2014-12-31 2014-12-31 39210160252014 Ndihme ekonomike 1016025 DREJT POLICISE NDIHME EKONOMIKE ESAT XHIXHA
Komuna Mbrostare (0909) BOSHNJAKU. B Fier 8,544,300 2014-12-31 2014-12-31 58324100012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
Qendra Ekonomike Arsimit (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14121150032014 Kancelari 2115003 2115001 Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, BOJE PRINTERI, FATURA NR 38 DT 30.11.2014, NR SERIAL 11349898
Komuna Voskop (1515) VASKE GAQI Korçe 97,080 2014-12-30 2014-12-31 27025060012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA VOSKOP FAT.228 MAT.ELEKTRIKE
Komuna Balldren I Ri (2020) ANTON MARKU (L03817203B) Lezhe 242,742 2014-12-30 2014-12-31 19525740012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOM BALLDRE LIK FAT.72 DT.30.01.2014
Komuna Gruemire (3323) SAMI CUFAJ M.Madhe 348,500 2014-12-31 2014-12-31 17726290012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Gruemire ( bl.mat.pergj.fat.nr.7 dt.31.12.2014 seri 6604018)
Bashkia Tirana (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 10,000,000 2014-12-30 2014-12-31 124621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane SIT BLLOKU 22 KONT 5172 DT 27.05.08 FAT 41997186 DT 31.11.09 SIT PERF 27.11.09 PV KOLAUD 05.02.10 MERRVESHJE 8109 DT 28.09.09 FAT 38061080 DT 30.05.09
Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 8,800 2014-12-30 2014-12-31 56610130502014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013050 SUOGJ M.GERALDINA barna vazhdim kontr.545/71 dt. 26.08.2014 fat.113477946 dt. 15.12.2014 fh. 164 dt. 15.12.2014
Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) TUFIK KURTI Tirane 32,880 2014-12-30 2014-12-31 33510940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre AKPT pajisje up 24.12.14 fo 24.12.2014 fat 29.12.14 fh 29.12.14
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) KOCO BENDO Tirane 9,490 2014-12-30 2014-12-31 72410140012014 Shpenzime per honorare MINISTRIA E DREJTESISE sherbim perkthimi,urdher min nr 707 dt 29.12.2014 fat nr 44 dt 30.10.2014 sr 7142942
ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 72,568 2014-12-31 2014-12-31 7210940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 tatime muaji dhjetor 2014
Komuna Vllahine (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 980,352 2014-12-29 2014-12-31 9128430012014 Paga baze 2843001 K VLLAHINE PAGAT 2014
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KASTRATI SHA Durres 138,000 2014-12-30 2014-12-31 83610111502014 Karburant dhe vaj BL .VAJ LUBRIFIKANT / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
Komuna Mbrostare (0909) BOSHNJAKU. B Fier 8,555,700 2014-12-30 2014-12-31 58224100012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
Komuna Qender (1111) ANTONETA CAKO Gjirokaster 4,799 2014-12-30 2014-12-31 18024450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE KOLAUDIM RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 11 DT 22.12.2014 NR SER 85866281 UP NR 22 DT 17.09.2014 FTES OFERT NJOFT FITUES
Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 33,000 2014-12-30 2014-12-31 15021220202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE MATERIALE TE NDRYSHME FAT 1170 DATE 30.12.2014
Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,576 2014-12-29 2014-12-31 17225730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2013
Komuna Kastrat (3323) DEDVUKAJ M.Madhe 140,305 2014-12-30 2014-12-31 26926270012014 Karburant dhe vaj 2627001-Kom.Kastrat(likfat.nr479,dt.19.12.2014,ser.1866441-blerje nafte)
Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Shkoder 58,800 2014-12-30 2014-12-31 19421410372014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER FAT 13643756 DT 26.12.2014
Qarku Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,750 2014-12-30 2014-12-31 23120350012014 Shpenzime per honorare Kesh Qarkut komision ad hoc urdher 57 dt 24.12.14
Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,500 2014-12-30 2014-12-31 36310130552014 Shpenzime per honorare Q.K.T.GJAKUT honorare urdher MSH 861/3 dt. 19.12.2014 Ub 394/1 dt. 23.12.2014 listpagese 30.12.2014
Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) SERVIS- AUTO 2000 Tirane 142,320 2014-12-30 2014-12-31 53810940012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri MZHUT pjese kembimi up 5796/1 17.12.2014 njoft fit 22.12.2014 fat 624 s 19244783 fh 38 23.12.2014
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424