Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Komisariati i Policise Diber (0606) RAIFFEISEN BANK SH.A Diber 90,000 2014-12-30 2014-12-31 25710160242014 Te tjera transferta tek individet kom policise ndihme ekonomike
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 13,216 2014-12-30 2014-12-31 17710940102014 Kontribute per sigurime shoqerore Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Tetor 2009
Spitali Gjirokaster (1111) MEGAPHARMA Gjirokaster 12,210 2014-12-30 2014-12-31 57210130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 38830 NR SER 119664167 DT 13.12.2014 FH NR 198 DT 15.12.2014 KONTR 369.1 DT 13.12.2014
Gjykata e rrethit Korce (1515) DETION SHEHU Korçe 6,000 2014-12-30 2014-12-31 31210290232014 Shpenzime gjyqesore GJYKATA E RRETHIT PAGESE AVOKATI DETION SHEHU FAT NR 3 DAT 30.12.2014
Prokuroria e rrethit Lezhe (2020) MERITA GJEÇI Lezhe 20,000 2014-12-30 2014-12-31 14710280172014 Shpenzime per honorare PROKURORIA LEZHE PAG FAT NR 85 DT 29.12.2014
Komuna Kelmend (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 1,926,000 2014-12-30 2014-12-31 25326260012014 Ndihme ekonomike 2626001-Komuna Kelmend ( Pagese shperblime NEK & PAK dhjetor 2014)
Bashkia Sarande (3731) KOZMOS SHPK Sarande 395,040 2014-12-29 2014-12-31 662221380012014 Sherbime te tjera sherbim, rikonstruksion grope septike fshati gjashte nga bashkia , lik fat nr 30 dt 23.12.2014
Bashkia Kamez (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 112,208 2014-12-30 2014-12-31 59321660012014 Elektricitet 2166001 Bashkia Kamez Lik energji Fatura permbledhese Kont:K623445,k6233376,k447514,k449199,k626986,k449624,k447515,k448430,k448429,k449195
Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) PAERA Tirane 190,001 2014-12-30 2014-12-31 70210160792014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 602,D Pergjithshme pol shtetit ,BL ILACE, UP 69 D 23/12/14, NJF 23/12/14,FAT 4 D 26/12/14 S 19437004,19437005,FH 24 D 26/12/14
Aparati Ministrise se Financave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,257,173 2014-12-29 2014-12-31 75310100012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Min.Fin. sig.shoq.,sig.shend.,sig.supl.per ekz.v.gjyq.nr.54 dt.06.02.2006 S.Xhiaj larg.nga puna Liste pagese per periudhen 06.01.2007-31.10.2014
Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) BUKURIJE DAJA Tirane 7,000 2014-12-30 2014-12-31 68510150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME FLAMUJ UP. 45 DT. 09.12.2014 PV DT. 09.12.2014 FAT.157(005637) DT. 09.12.2014 FH. 107 DT. 09.12.2014
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) BANKA E TIRANES Tirane 6,500 2014-12-30 2014-12-31 76610040012014 Udhetim i brendshem 602 MZHETS dieta,urdher nr 576 d t29.12.2014,bordero dt 30.12.2014
Prefektura e qarkut Vlore (3737) BANKA E TIRANES Vlore 10,000 2014-12-30 2014-12-31 29010160742014 Udhetim i brendshem 1016074 PREFEKTURA DJETA DHJETOR 2014
Drejtoria Rajonale Tatimore Diber (0606) RADIKA Diber 120,000 2014-12-30 2014-12-31 23210100462014 Blerje dokumentacioni 1010046 Tatimetblerje dok. fat nr 29 date 23.12.14
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 11,800 2014-12-30 2014-12-31 17310940102014 Kontribute per sigurime shoqerore Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Gusht 2009
Spitali Gjirokaster (1111) ANAKONDA Gjirokaster 245,252 2014-12-30 2014-12-31 57710130182014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER ROJE DHJETOR 2014 FAT NR 200 DT 26.12.2014 NR SER 13731342 KONTR 156 DT 06.05.2014
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 29,982 2014-12-30 2014-12-31 16310260172014 Elektricitet 1026017 SHERBIMI PYJOR LEZHE LIK FAT NGA V.2011 -DHJETOR 2014 SIPAS AKT-RAKORDIMIT PER CONTR.D70013 MIRDITE
Komuna Gruemire (3323) FREDERIK SHIROKA M.Madhe 12,000 2014-12-30 2014-12-31 17626290012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2629001-Kom.Gruemire(lik.fat.kualidim objekti,nr.20,dt.05.11.2014)seri 86292323
Komuna Ksamil (3731) S I R E T A 2F Sarande 157,963 2014-12-30 2014-12-31 18127360012014 Shpenz. per rritjen e AQT - varrezat lik nga kom ksamil
Komuna Paskuqan (3535) HALIL RRUSTAJ Tirane 9,960 2014-12-30 2014-12-31 24428070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Komuna Paskuqan lik lik mater urdh prok nr 9 dt 26.11.2014,proc verb dt 27.12.2014,fat 9 dt 1.12.2014,seri 0009459,fl hyr nr 30 dt 1.12.2014
Sherbimi i Kontrollit te Brendshem ne MB (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 55,500 2014-12-30 2014-12-31 23010161102014 Udhetim i brendshem SHERBIM KONTR BRENDSHEM DIETA,URDHER 2700 D 30/12/14,LIST PAGESE 2014
Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) SOS FSHATI FEMIJEVE SHQIPERI Tirane 54,000 2014-12-30 2014-12-31 68210150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME ALBUM KARTOLINA uP.49 DT. 15.12.2014 PV DT. 15.12.2014 FAT.46(41122952) DT. 18.12.2014 FH. 99 DT. 18.12.2014
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) E.T.T.GROUP AUTO Tirane 678,346 2014-12-31 2014-12-31 77710040012014 Karburant dhe vaj 602 MZHETS riparime,urdher nr 577 dt 30.12.2014,shkrese e MF nr 17743/1 dt 26.12.2014,fat nr 101 dt 14.10.2013,seri 0104058
Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 9,000 2014-12-30 2014-12-31 29110130602014 Kompensime speciale te tjera 1013060 PSIKIATRI KOMPESIM SHTESA
Komisariati i Policise Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 10,000 2014-12-30 2014-12-31 25810160242014 Te tjera transferta tek individet kom policise lik nd ekonomike
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 61,030 2014-12-30 2014-12-31 16310940102014 Shtese page per funksionin Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Mars 2009
Bashkia Gjirokaster (1111) GEZIM SINO Gjirokaster 57,137 2014-12-30 2014-12-31 13421150032014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, QUMESHT, FATURA NR 63 DT 18.12.2014, FH NR 64 DT 18.12.2014, NR SERIAL 1768761
Komisariati i Policise Korce (1515) A R B L E V Korçe 990,000 2014-12-30 2014-12-31 33810160292014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DR. E POLICISE KORCE FAT.83,84,85,86,87 DT.23.12.2014 PJESE KEMBIMI PER AUTOMJETE
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) SANDER LAZRI Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 11010250562014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.18 DT.30.12.2014
Komuna Gruemire (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 1,053,000 2014-12-30 2014-12-31 17526290012014 Ndihme ekonomike Komuna Gruemir (shperb.per fam.me nd.ek dhe paaftesi)
Komuna Ksamil (3731) S I R E T A 2F Sarande 884,953 2014-12-30 2014-12-31 16227360012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve LIK SIT NR 2 KOM KSAMIL
Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 90,527 2014-12-30 2014-12-31 24921011552014 Elektricitet 2101155 Nderm.nr 2 punet energji kont tr 2d020013287407
Komisariati Special "Renea" Tirane (3535) SUPPORT - 07 SH.P.K Tirane 341,880 2014-12-30 2014-12-31 372101600920141 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 R.E.N.E.A materiale,up nr 13 dt 19.11.2014,ftese per oferte dt 24.12.2014,fat nr 11 dt 26.12.2014,seri 15340863,fh nr 17 dt 26.12.2014
Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) A. N. K. Tirane 710,866 2014-12-30 2014-12-31 25210060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejtoria Rajonit Qendror mirmbajtje performance kont va 01 30.05.2014 sit 19 dhjetor 2014 fat 08859217
Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) ENERTA KENDELLA Tirane 12,500 2014-12-30 2014-12-31 68110150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME KARTOLINA buqeta me lule up.52 dt.09.12.2014 fat.0008468 10.12.2014 fh. 105 dt. 10.12.2014 fat.00008470 dt. 10.12.2014 fh. 104 dt. 10.12.2014
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) KULLOLLI & CO BAILIFF Tirane 19,579,962 2014-12-30 2014-12-31 77510040012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 MZHETS vendim gjyqi Albatrex,urdher nr 535 dr 05.12.2014,vendim nr 5541 dt 05.07.2010,vendim nr 1100 dt 19.05.2011
Shkolla profesionale "Tregtare" Vlore (3737) RAJME ZANAJ Vlore 134,500 2014-12-30 2014-12-31 710111962014 Kancelari MJETE DIDAKTIKE SH TREGTARE 1011196 FAT 1 DT 30.12.2014
ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,298 2014-12-30 2014-12-31 11810940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014posta nentor 2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) BANKA CREDINS Fier 1,427,368 2014-12-30 2014-12-31 18010940102014 Shtese page per funksionin Aluizni Fier 1094010 paga Dhjetor punetor me kontrate
Instituti i Edukimit te Vendimeve Penale Korce (1515) ELVIS ZYFI Korçe 30,000 2014-12-30 2014-12-31 28010140972014 Shpenzime te tjera transporti 1014097 I.E.V.P.KORCE FAT NR.08 DT 29.12.14 RIPARIM AUTOMJETI
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424