Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 211
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to info@ais.al. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Drejtoria Rajonale Tatimore Berat (0202) P.A.B. SH. A. Berat 5,181 2014-12-30 2014-12-31 361010042014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH drejtoria e tatimeveve berat rimbursim TVSH
Dega e Thesarit Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 16,000 2014-12-30 2014-12-31 14210100022014 Libra dhe publikime profesionale 1010002 Dega e thesarit Berat per posten abonim fletore zyrtare fat nr 2 dt b29.12.2014 1010002 1010002
Bordi i Kullimit Berat (0202) ZYRA REGJ. PASURIVE PALUAJTSHME BERAT Berat 42,000 2014-12-30 2014-12-31 25510050672014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Bordi i kullimit per zrpp berat fatura 2745 2746 2747 2749 1005067
Komuna Roshnik (0202) ILIR MANKA Berat 35,760 2014-12-30 2014-12-31 27023100012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Roshnik per Manken kancelari 2310001
Qendra Lira (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 24,993 2014-12-30 2014-12-31 12821020202014 Uje Qendra Lira 2102020 likujdim ,likujdim kontrate 3135005,fatura dt.26.12.2014
Qarku Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 207,935 2014-12-30 2014-12-31 54920420012014 Udhetim jashte shtetit keshilli i qarkut berat djeta sherbimi
Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 8,340 2014-12-30 2014-12-31 77721020012014 Udhetim i brendshem Bashkia Berat 2102001,pagese per dieta
Qendra e Zhvillimit Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 27,417 2014-09-29 2014-12-31 12721020192014 Elektricitet 2102019 Qendra e Zhvillimt per operatorin e energjis kontrata A15177 2102019
Paraburgimi Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 1,220 2014-12-30 2014-12-31 14310140512014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Paraburgimi berat ore nate 1014051
Sp. Berati (0202) KUJTIM THUQI Berat 10,000 2014-12-30 2014-12-31 73410130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat dhjetor 2014 riparim kaldaje
Bashkia Berat (0202) VLER-INVEST Berat 237,600 2014-12-30 2014-12-31 76921020012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Berat 2102001,likujdim fature nr 79.dt.10.12.2014
Bashkia Berat (0202) EURO OFFICE Berat 72,840 2014-12-30 2014-12-31 77621020012014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres Bashkia Berat 2102001,likujdim fature dt.16.12.2014
Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 5,000 2014-12-31 2014-12-31 27023030012014 Te tjera transferta tek individet Komuna kutalli per ripursim libri 2303001
Komuna Otllak (0202) PIENVIS Berat 2,139,919 2014-12-30 2014-12-31 40623040012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Komuna Otllak 2304001,likujdim fature nr 96.dt.30.12.2014
Gjykata e rrethit Berat (0202) LUAN XHAFKOLLARI Berat 28,000 2014-12-30 2014-12-31 24010290122014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre Gjykata berat Luan Xhafkollari blerje fat nr 28 1029012
Komuna Kutalli (0202) ARDIANA GJOKA Berat 4,000 2014-12-30 2014-12-31 30123030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndales vendimi ardiana gjoka 2303001
Prefektura e qarkut Berat (0202) A T L A N T I K Berat 60,020 2014-12-30 2014-12-31 40910160592014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit prefektura berat lik fat dhjetor 2014 sigurim mjete
Sp. Berati (0202) MERITA LEKU Berat 10,000 2014-12-30 2014-12-31 73210130642014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale spitali berat lik fat dhjetor 2014 kartolina
Bashkia Berat (0202) C.E.C-11 Berat 32,058 2014-12-30 2014-12-31 78121020012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive Bashkia Berat 2102001,likujdim fature dt.10.12.2014
Qendra Ekonomike Kultures (0202) SEKTORI I TATIMEVE TE TJERA BERAT Berat 3,000 2014-12-30 2014-12-31 34521020062014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Qendra Kulturore 2102006 tatim ne burim
Komuna Otllak (0202) ALBANO / BERAT Berat 375,579 2014-12-30 2014-12-31 40723040012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Komuna Otllak 2304001,likujdim fature nr 51.dt.17.12.2014
Qendra Ekonomike Arsimit (0202) "FLORJON" SHPK Berat 297,600 2014-12-30 2014-12-31 27721020052014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Drejtoria Ekonomike e Arsimit 2102005 likujdim fature dt.30.12.2014
Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 9,000 2014-12-30 2014-12-31 77121020012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Berat 2102001,pagese per Josif Mio
Gjykata e rrethit Berat (0202) AQIF MARRA Berat 9,500 2014-12-30 2014-12-31 25010290122014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Gjykata berat Aqif marra materjale pastrimi 1029012
Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 3,716,900 2014-12-30 2014-12-31 30023030012014 Pagese paaftesie Komuna Kutalli per ndihmat invalidet dhjetor 2014 2303001
Drejtoria e Bujqesise Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 62,016 2014-12-30 2014-12-31 25210050022014 Pensione te veçanta shteterore Drejtoria e Bujqesise 1005002,shperblim per dalje ne pension
Qendra Ekonomike Arsimit (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 1,074,560 2014-12-30 2014-12-31 27621020052014 Elektricitet 2102005 Drejtoria Ekonomike e Arsimit 2102005 likujdim kontrate a-015319.313.176.041074.015168.314.015238.152250.15204.15201.15307.15359.15257.15261.15258.15213.15308.15310.15166.15321.41075.15256.15281.15202.15309.15607,fatur dt.29.12.2014
Nd-ja Ruget Rurale (0202) INA Berat 147,000 2014-12-30 2014-12-31 14920420112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj rruget rurale bera lik fat dhjetor 2014 mirrembajtje rruge
Qendra Lira (0202) VIKTORI THOMOLLARI Berat 17,000 2014-12-30 2014-12-31 12721020202014 Kancelari 2102020 Qendra Lira 2102020 likujdim ,fatura dt.11.12.2014
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 3,000 2014-12-30 2014-12-31 77521020012014 Sherbime te tjera Bashkia Berat 2102001,likujdim fature dt.29.12.2014
Bashkia Berat (0202) VASILLAQ ZIU Berat 7,255 2014-12-30 2014-12-31 77421020012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Berat 2102001,likujdim fature dt.24.12.2014
Bashkia Ura Vajgurore (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 5,000 2014-12-31 2014-12-31 50321670012014 Grant per femije te lindur Bashkia ure per shperblim lindje 2167001
Paraburgimi Berat (0202) ALBTELEKOM SH.A. Berat 4,443 2014-12-30 2014-12-31 14610140512014 Sherbime telefonike Paraburgimi per telefonin klianti 310001878890 1014051
Sp. Berati (0202) EUROMED Berat 34,138 2014-12-30 2014-12-31 73710130642014 Ilaçe dhe materiale mjeksore spitali berat lik fat dhjetor 2014 kite dhe reagente
Sp. Berati (0202) ALTIN XHAMO Berat 11,820 2014-12-30 2014-12-31 73510130642014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali berat lik fat dhjetor 2014 riparim
Komuna Lumas (0202) FATJON DOKSANI Berat 94,000 2014-12-19 2014-12-31 23523050012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim komuna lumas berat lik fat nentor 2014 dru zjarri
Qendra Ekonomike Kultures (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 27,000 2014-12-30 2014-12-31 34421020062014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Qendra Kulturore 2102006 pagese per aktivitete ,java artistike
Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) MARTIN UKA Bulqize 140,000 2014-12-31 2014-12-31 13010130252014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK (1013025) likujdim furnitorin MARTIN UKA per PO nr.4073.
Komuna Ostren (0603) ALB-KON Bulqize 156,000 2014-12-31 2014-12-31 13423170012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KOMUNA OSTREN (2317001) likujdim furnitorin ALB-KON per PO nr.4072.
Komuna Ostren (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 80,000 2014-12-30 2014-12-31 13823170012014 Sherbime te tjera KOMUNA OSTREN (2317001) likujdim rast fatkeqsie sias VKK nr.75 date 18.12.2014
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424