Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Ministria e Integrimit (3535) AL-TEK Tirane 306,000 2014-12-30 2014-12-31 53910780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Kondicionere up.87 dt.31.10.14 ft. of.31.10.14 njof. fit.07.11.2014 fat.464 dt.13.11.2014 seria 18001446 fh.51 dt.29.12.2014
Materniteti Tirane (3535) ARANIT PREÇI Tirane 60,000 2014-12-30 2014-12-31 55910130502014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013050 SUOGJ M.GERALDINA DEKORIME uP.5/1 DT. 15.12.2014 FTO 15.12.2014 FAT.8(12947311) DT,17.12.2014 FH. 87 DT. 17.12.2014
Ministria e Integrimit (3535) AR & LO Tirane 83,696 2014-12-30 2014-12-31 52510780012014 Udhetim jashte shtetit MINISTRIA E INTEGRIMIT bileta avioni S.Zotaj urdher 120 dt.10.09.2014 pv. emergjence dt.10.09.2014 fat.4028 dt.25.10.2014 seria 17154228
Bashkia Durres (0707) EURONDERTIMI 2000 Durres 2,812,800 2014-12-30 2014-12-31 69421070012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2107001 BASHKIA DURRES SIT NR RIK RRUGES TASIM KELLICI L 18 ISH KENETA FAT NR 460 DT 24.12.2014
Bashkia Gramsh (0810) OSMANI/G Gramsh 3,465,860 2014-12-31 2014-12-31 81121140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2114001 Fat.nr.13855522 dt:24.12.2014,situacion pjesor nr.3 nga Bashkia Gramsh
Komuna Balldren I Ri (2020) ZIU/L Lezhe 144,000 2014-12-29 2014-12-31 19425740012014 Sherbime te tjera KOM BALLDRE LIK FAT.16 DT.19.12.2014
Qendra Ekonomike Kultures (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 340 2014-12-30 2014-12-31 128 2131007 2014 Elektricitet 2131007 PAGESE PER FATURA NENTOR OSHEE KODI KLIENTIT F11F1400931129583 NGA DREJTORINE E KULTURES BALLSH
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) FLORINDA HILAJ Shkoder 36,000 2014-12-30 2014-12-31 18310050782014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore BORDI KULLIMIT SHKODER FAT. 19173954 dt 23.12.2014
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 71,680 2014-12-30 2014-12-31 75010170512014 Udhetim jashte shtetit REP 4001 bilete udhetimi up 4518/2 d 16.10.14 ft.of 4518/3 d 16.10.14 nj.fit 17.10.14 ft 711 d 20.10.14 s 7330542
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 99,403 2014-12-27 2014-12-31 170010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9298 dt 19.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine
Ministria e Integrimit (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 63,000 2014-12-30 2014-12-31 52810780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT Blerje program , up.86 dt.31.10.14 up.91 dt.04.11.14 ft.03.11.14 njof. fit.anullim procedure form 6 dt.11.11.2014 ft.827 dt.11.11.2014 seria 16310527 fh.50 dt.29.12.2014
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MONTAL Tirane 2,175,660 2014-12-30 2014-12-31 3542110130492014 Ilaçe dhe materiale mjeksore QSUT barna ko 5299/3 dt 04.12.14 fat 7016 sr 11532389 dt 04.12.14 fh 4338 dt 04.12.14
Ministria e Integrimit (3535) AR & LO Tirane 82,000 2014-12-30 2014-12-31 53410780012014 Udhetim jashte shtetit MINISTRIA E INTEGRIMIT Bileta Avioni Xhezo Elezi Bruksel urdh.136 dt.10.10.2014 up.82 dt.16.10.2014 ft.17.10.14 njof. fit.22.10.14 fat.4290 dt.24.12.14 seria 19005750
Komuna Katundi I Ri (0707) "DOKSANI-G" Durres 847,952 2014-12-30 2014-12-31 24123680012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 LIK FAT 89 DT 30.12.2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 606,835 2014-12-30 2014-12-31 15810940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shkurt 2009
Komuna Lenie (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 213,000 2014-12-30 2014-12-31 18224320012014 Ndihme ekonomike 2435001 Shperblime nd ekonomike nga Komuna Lenie
Bashkia Lezhe (2020) KTHELLA Lezhe 2,164,336 2014-12-30 2014-12-31 69421270012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA LEZHE LIK FAT.227 DT.15.12.2014 RIK I OBJE 4KT PER BANESAT NE BASHKPRONESI
Komuna Hekal (0924) B-93 Mallakaster 14,958,453 2014-12-30 2014-12-31 200 2636001 2014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) PAGESE PER B-93 NGA KOMUNA HEKAL MALLAKASTER
Teatri (3333) ALB - SIGURACION Shkoder 51,000 2014-12-30 2014-12-31 7621410172014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme teatri shkoder ft 18303755 dt 30.12.2014
Aparati Ministrise Mbrojtjes (3535) STELA SUVENIR Tirane 18,000 2014-12-30 2014-12-31 83310170012014 Shpenzime per pritje e percjellje Minis.Mbrojtje shpenz pritje program 4864/2 d 10.12.14 ft 742 d 18.12.14 s 16787832 fh 71 d 18.12.14
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 381,216 2014-12-27 2014-12-31 169010060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9178/1 dt 26.12.14 VKM 848 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Shkoder- Hani I Hotit
Ministria e Integrimit (3535) AR & LO Tirane 39,198 2014-12-30 2014-12-31 52610780012014 Udhetim jashte shtetit Ministria e Integrimit bileta avioni urdh.169 dt19.12.2014 up.111 dt.19.12.2014 njof. ft. 24.12.14 ref.79905-12-19-2014 dt.19.12.14 fat.4290dt.22.12.14 seria 19005740
Muzeu Historik Kombetar (3535) ANGJELINA CEKA Tirane 800 2014-12-30 2014-12-31 24910120102014 Depozitime te tjera ne ruajtje, te vitit te meparshem,Te Dala 602 MUZEU lik.pjesor materiale urdher pag.1189 dt.26.12.14
Ministria e Integrimit (3535) MUCA Tirane 1,998,600 2014-12-30 2014-12-31 52310780012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT MINISTRIA E INTEGRIMIT blerje paisje up.23 dt.06.05.2014 njof. fit 23/5 dt.24.07.2014 kont.1426/4 dt.04.09.2014 pv. marrje dorez.18.11.2014 fat4636 dt.03.11.14 seria 16468537 fh55 dt.18.11.2014
Bashkia Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 23,100 2014-12-30 2014-12-31 70421070012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2107001 BASHKIA DURRES TATIM NE BURIMKESHILLI I LICENCAVE BORDERO 30.12.2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 24,974 2014-12-30 2014-12-31 174110940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Shtator 2009
Komuna Pishaj (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 54,000 2014-12-30 2014-12-31 59224300012014 Pagese paaftesie Shperblim invalitesh Komuna Pishaj Gramsh
Qendra Ekonomike Kultures (1515) BOROVA SHPK Korçe 19,080 2014-12-30 2014-12-31 30221220072014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim QENDRA E ARTIT DHE KULTURES KORCE FAT.134 DT.29.12.2014 MAT.ELEKTRIKE
Gjykata e rrethit Lezhe (2020) FRIDION Lezhe 47,500 2014-12-30 2014-12-31 16710290272014. Shpenzime per aktivitete sociale per personelin GJYKATA LEZHE PAG FAT NR 26 DT 26.12.2014
Bashkia Ballsh (0924) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mallakaster 1,360 2014-12-30 2014-12-31 249 2131001 2014 Elektricitet 2131001 PAGESE NGA BASHKIA BALLSH FATURE TETOR 2014 PER OSHEE KODIKLIENTIT F11F140005120809
ALUIZNI - Drejtoria Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 32,843 2014-12-30 2014-12-31 21010940072014 Elektricitet 1094007 aluizni shkoder KONTRATE SH2A010118035169 FAT 619559151 DT 25.12.2014
Aparati Ministrise Mbrojtjes (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 100,000 2014-12-30 2014-12-31 83110170012014 Shpenzime per pritje e percjellje Minis.Mbrojtje shpenz pritje program 10094 d 16.12.14 ft 274 d 18.12.12.14 s 16787829 fh 69/1 d 18.12.14 s 05946936
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 207,220 2014-12-27 2014-12-31 172610060542014 Udhetim i brendshem ARSH - Dieta Personeli sipas listepageses
Keshilli i Larte drejtesise (3535) INA Tirane 256,500 2014-12-30 2014-12-31 29110630012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 602-466 KLD mirembajtje,up nr 50 dt 11.11.2014,pv dt 12.11.2014,njoftim fit dt 24.11.2014,fat 28 dt 19.12.2014,seri 19337628
Arkivi Qendror i Filmit (3535) HASTOÇI Tirane 249,687 2014-12-30 2014-12-31 7810120152014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1012015, ARKIVI FILMIT, rikonstruksion ndertese Up 48 dt.29.03.11 pcv 25.04.11 kont.1 dt.24.05.11 ft.92 dt.24.08.11 serial 72203192
Keshilli i Larte drejtesise (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 19,668 2014-12-30 2014-12-31 29310630012014 Posta dhe sherbimi korrier 602 KLD posta,fat nr 525 dt 26.12.2014,seri 16492880
Komuna Katundi I Ri (0707) BLETA / DURRES Durres 8,333 2014-12-30 2014-12-31 23923680012014 Sherbime te tjera 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 INTERNET KONTRATE 1.7.2014 PAGESA MUAJI DHJETOR 2014
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 102,880 2014-12-30 2014-12-31 17110940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Gusht 2009
Komuna Skenderbeg (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 6,000 2014-12-30 2014-12-31 23024330012014 Pagese paaftesie 2433001 Detyrim i Prapambetur Paaftesia nga Komuna Skenderbegas
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lezhe 85,976 2014-12-30 2014-12-31 16010260172014 Elektricitet 1026017 SHERBIMI PYJOR LEZHE LIK FAT NGA V.2007 -DHJETOR 2014 SIPAS AKT-RAKORDIMIT PER CONTR.C 06033 LEZHE
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424