Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Spitali Shkoder (3333) LEL Shkoder 1,055,236 2014-12-30 2014-12-31 52610130232014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat spitali shkoder likuj fat nr 00667127 dt 24.12.2014,00667136 29.12.2014
Komuna Baldushk (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 287,815 2014-12-30 2014-12-31 8227970012014 Paga baze Kom Baldushk Sigurime janar nentor 2014 listepagesa nentor 2014
Qendra Kombetare e Regjistrimit (3535) ADVANCE BUSINESS SOLUTIONS - ABS Tirane 416,400 2014-12-30 2014-12-31 23210040932014 Sherbime te tjera 602 QKR sherbime,up nr 250 dt 19.12.2014,ftese per oferte dt 19.12.2014,fat nr serie 16049362 dt 29.12.2014,
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 800,000 2014-12-30 2014-12-31 89510260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi Shkurt Bibaj 3734 9.10.2014
Universiteti Politeknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 166,320 2014-12-30 2014-12-31 204210110402014 Shpenzime te tjera personeli UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesim sh 247 dt 24.12.2014 lp 24.12.14
Aparati prokurorise se pergjitheshme (3535) SINTEZA CO Tirane 120,000 2014-12-30 2014-12-31 44610280012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 602, Prokuroria Pergjithshme ,RIP, PV EMERGJENCE 23/12/14,FAT 2468 D 30/12/14 S 13679668
Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave Durres (0707) CARA Durres 8,734,354 2014-12-30 2014-12-31 616210060952014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/DRE E PERGJ. E HEKUR. /KOD.1006095/RIAKTIVIZ. I STAC. TE KASHARIT.
Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,290 2014-12-30 2014-12-31 810100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PER ZAIM XHAXHAJ
Komuna Skenderbeg (0810) PERPARIMI/G Gramsh 3,370,894 2014-12-30 2014-12-31 23024330012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2433001 Sa pagaur fat.nr.24 dt:29.12.2014 nga Komuna Skenderbegas
Drejtoria e shendetit publik Kruje (0716) ZYRA PERMBARIMIT KRUJE Kruje 300,000 2014-12-30 2014-12-31 16010130322014 Shpenzime gjyqesore DSHP KRUJE LIK I FATURES ME NR 506 DT 01.11.2013 URDHER EKZEKUTIMI NR 553/H 01.12.2014
Bashkia Lezhe (2020) NOELI Lezhe 13,200 2014-12-30 2014-12-31 67321270012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA LEZHE LIK FAT.920 DT.17.04.2014
Bashkia Ballsh (0924) NOVATECH STUDIO Mallakaster 215,988 2014-12-30 2014-12-31 250 2131001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve PAGESE PER NOVATECH STUDIO NGA BASHKIA BALLSH
Spitali Shkoder (3333) "IRIDIANI &KADELI" Shkoder 165,860 2014-12-30 2014-12-31 53310130232014 Sherbime te tjera spitali shkoder likuj fat nr 18001930 dt 29.12.2014
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Tirane (3535) SOLID GROUP Tirane 175,452 2014-12-30 2014-12-31 17210161002014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1016100,Drejt Rajon.per Kuf.dhe Migracionin mat up 18.11.14 fo 22.12.14 fat 29.12.14 fh 29.12.14
Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) AL-TEK Tirane 2,976,000 2014-12-30 2014-12-31 77910040012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ashensore dhe vinça 231 MZHETS pajisje,urdher nr 519/1 dt 02.12.2014,pv dt 15.12.2014,kontrate nr 8310/3 d t23.12.2014,fat nr 538 dt 30.12.2014,seri 19109521,fh nr 24 dt 12.2014,akt marrje ne dorezim dt 30.12.2014
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) SAIMIR HOXHA Tirane 1,452,099 2014-12-30 2014-12-31 86210260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi qerim mema nr 11.9.2012
Universiteti Bujqesor (3535) ALFA SUPPLIES Tirane 40,000 2014-12-30 2014-12-31 55910110412014 Kancelari Univer.Bujqesor. BL.KANCELARI UP 298 DT 14.12.2009 PV15.12.2009 FAT 499 DT 15.12.2009 S 68517619 FH 112 DT 15.12.2009
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 299,196 2014-12-30 2014-12-31 75410260012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna MIN MJEDIISITdetyrime vendim gjyqi Artan Tafa tatim
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 12,480 2014-12-30 2014-12-31 27010060982014 Te tjera transferta tek individet 1006098 DREJT PERGJ DETARE TATIM NE BURIM PER SHPERBLIM PER DALJE NE PENSION
Komuna Frakull (0909) "PALMA CONSTRUCION" Fier 100,000 2014-12-30 2014-12-31 19324150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve K Frakull Fier 2415001 likujdim fature
Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 51,870 2014-12-30 2014-12-31 51010130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Detyrim i Prapambetur fat.nr.36.date:30.11.2013 nga Spitali Gramsh
Sp. Kruje (0716) EUROGJICI - SECURITY Kruje 166,616 2014-12-30 2014-12-31 62810130732014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR SERIAL 18038135 DT 29.12.2014
Komuna Shenkoll (2020) SOKOL RROKAJ Lezhe 77,998 2014-12-30 2014-12-31 20925710012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KOM SHENKOLL LIK FAT.130 DT.29.12.2014
Komuna Xiber (0625) POSTA SHQIPTARE SH.A Mat 198,000 2014-12-30 2014-12-31 22026550012014 Pagese paaftesie Komuna Xiber (2655001) Lik.Shperblim Pagese Paaftesie V14.Permb.Border.Nr.Perf.66.
Spitali Shkoder (3333) MONTAL Shkoder 1,170,000 2014-12-30 2014-12-31 52810130232014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes spitali shkoder likuj fat nr 11532456 dt 26.12.2014
Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) DREJTORIA E PERGJITHSHME RTSH Tirane 144,000 2014-12-30 2014-12-31 71810160792014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 602,D Pergjithshme pol shtetit ,QERA, KONTR 3696 D 5/8/14, FAT 290 D 31/11/14 S 03010566,
Kuvendi Popullor (3535) A.K.F. PETROLEUM Tirane 491,819 2014-12-30 2014-12-31 105210020012014 Karburant dhe vaj Kuvendi KARBURANT KONT NE VAZHD 33/6 DT 31.07.14 FAT 5 DT 15135305 DT 03.12.2014 FH 47 DT 03.12.2014
Universiteti Bujqesor (3535) EKILAB Tirane 660,000 2014-12-30 2014-12-31 55210110412014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instrumente laboratorike Univer.Bujqesor BL. PAJISJE PROJEKTI UP 287 DT 14.12.2009 PV 14.12.2009 FAT 29/09 DT 14.12.2009S. 42180122
Agjensia e Mjedisit dhe Pyjeve (3535) KRIJON Tirane 1,631,404 2014-12-30 2014-12-31 38610260602014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike agjensia e mjedisit roje kv 14.8.14 fat 29.12.2014
Drejtoria e Bujqesise Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 268,500 2014-12-30 2014-12-31 30610050072014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE E BUJQESISE 1005007 LIK VENDIM GJYQESOR PER LUTFI ZALLA N.LLOG.PERSONALE(PERSONEL I D.B.U) BORDERO
Komuna Zharres (0909) "SHENDELLI" Fier 327,214 2014-12-31 2014-12-31 41524190012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve K/Zharrez Fier 2419001 rikonst. rruge
Dega e Thesarit Gramsh (0810) UJESJELLSI GRAMSH Gramsh 1,621 2014-12-31 2014-12-31 130/110100102014 Uje 1010010 Fat.nr.364 dt:26.12.2014 nga Dega Thesarit Gramsh
Bashkia Fushe Kruje (0716) BANKA CREDINS Kruje 104,460 2014-12-30 2014-12-31 73221630012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SA LIK SHPRONSIME SIPAS VKM NR 571 DT 3.9.2014 NGA BASHKIA F KRUJE DOREZUAR LISTPAGESEN EN BANKE NGA XHEVAHIRE XHAFA ME NR DOK G15302065D
Komuna Kallmet I Madh (2020) ORNIAD Lezhe 131,438 2014-12-30 2014-12-31 21325750012014 Garanci te vitit te meparshem per sipermarje punimesh,Te Dala KOM KALLMET PAG GARANCI PUNIMESH RIK RRUGE
Komuna Baz (0625) POSTA SHQIPTARE SH.A Mat 678,000 2014-12-30 2014-12-31 21426470012014 Ndihme ekonomike Komuna Baz (2647001) Lik.Shperblim Ndihme Ekonom. V14.Permbl. Bord. Pagese Nr. I Perf. 226
Fototeka Marubi Shkoder (3333) PRO CREDIT BANK Shkoder 56,487 2014-12-30 2014-12-31 18610120692014 Udhetim jashte shtetit 1012069 fototeka shkoder SHPENZIME DIETA
Aparati i Drejtorise se Policise se Shtetit (3535) K L A U D I A Tirane 817,382 2014-12-30 2014-12-31 69910160792014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602,D Pergjithshme pol shtetit ZHVENDOSJE DHOMA, UP 101 D 3/12/14, NJF 101/3 D 19/12/14, KON 101/4 D 19/12/14,FAT 41 D 28/12/14 S 72762191
Kuvendi Popullor (3535) KALLFA Tirane 600,996 2014-12-30 2014-12-31 104310020012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Kuvendi sherbim fotokopje kont va 6/13 23.04.2014 fat 19205529
Zyra e Punes Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 36,828 2014-12-30 2014-12-31 60110250352014 Subvencion per te nxitur punesimin (Sigurime Shoqerore&Shendetesore) ZYRA E PUNES. SIG SHOQ PER Century 21 albania MUAJI NENTOR 2014 VKM 199 Dt 11/1/12,kontrat 899/3 dt 19.6.14,lp
Universiteti Bujqesor (3535) KAPIDANI Tirane 221,760 2014-12-30 2014-12-31 56410110412014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Univer.Bujqesor. STUDIM PROJEKTIM KONTR. + PL 118 DT 11.04.2014 UP 72 DT26.05.2014 FAT 270 DT 18.12.2014 SERI 17859823 FH 104 DT 18.12.2014
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424