Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 212
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to info@ais.al. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Komuna Qender (1111) "ELKA" Gjirokaster 114,000 2014-12-30 2014-12-31 18224450012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE MIREMB RRUGE BULO FAT NR 230 DT 15.12.2014 NR SER 13734538 UP NR 35 DT 02.12.2014 PV MARJE DOREZ NJOFT FITUES SITUACION
ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 129,324 2014-12-30 2014-12-31 14310940122014 Paga baze 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER TATIM PAGE TE VITEVE TE PRAPAMBETURA, LISTE PAGESE TETOR 2013
Gjykata e rrethit Gjirokaster (1111) BESNIK SKENDULI Gjirokaster 2,150 2014-12-30 2014-12-31 28010290192014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1029019 GJYKATE RRETHI GJIROKASTER FAT NR 115 DT 30.12.2014 NR SER 06310615
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 336,013 2014-12-30 2014-12-31 10910161062014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 1016106 DREJT E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT GJIROKASTER PAGA, ORET E NATES,LISTE PAGES 2014
Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) SPIRO LIGU Gjirokaster 9,900 2014-12-30 2014-12-31 34410160662014 Kancelari 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER AKSESOR ZBUKURIME. FAT TTA 25 SERIA 000542 FH 15.12.2014. UP 68 DT 11.12.2014.PV 01.12.2014
Spitali Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 25,635 2014-12-30 2014-12-31 57610130182014 Sherbime telefonike 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER TELEFON NENTOR 2014 NR TEL 084268581-8993-3768-2222-8582
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 130,800 2014-12-30 2014-12-31 26210120042014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje kompjuteri 1012004 D.R.K.K GJIROKASTER PAISJE FAT NR 109 DT 26.12.2014 NR SER 17681339 UP NR 24 DT 17.12.2014 NJOFT FITUES VLERES PERF FH NR 24 DT 26.12.2014
Komuna Picar (1111) ALBETON Gjirokaster 148,200 2014-12-30 2014-12-31 21124510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2451001 KOM.PICAR GJIROKASTER UJESJELLES FSHATI KOLONJE FAT NR 18 DT 06.12.2013 LIKUJD PJESOR UP NR 7 DT 19.09.2012 AKT KOLAUDIM CERTFIKATE E MARJES DOREZIM
Komuna Cepo (1111) C O B I A L Gjirokaster 1,609,932 2014-12-30 2014-12-31 14024500012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2450001 KOMUNA CEPO RRUGA ZHULAT . FAT E PRAPAMBETURA KONT 09.01.2013 FAT NR 29 DT 19.06.2013 NR SERIAL 70430475
Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 929,499 2014-12-30 2014-12-31 57321150012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,RIKONSTRUKSION I VAREZAVE TE DESHMOREVE DHE RRUGA HYRESE, KONTRATE 06.08.2014, FATURA NR 2 DT 20.12.2014, FATURA NR 18365952
Komuna Odrie (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 8,078 2014-12-30 2014-12-31 12924460012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2446001 0000000 2446001 KOMUNA ODRIE 2446001 , TATIM NE BURIM KESHILLTARET TETOR 2014
Komuna Qender (1111) ALVORA Gjirokaster 359,760 2014-12-30 2014-12-31 18124450012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE MIREMB RRUGE LABOVE - NEPRAVISHTE E POSHTME FAT NR 4 DT 26.11.2014 NR SER 18413002 UP NR 30 DT 18.11.2014 PV MARJE DOREZ NJOFT FITUES
ALUIZNI - Drejtoria Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 87,009 2014-12-30 2014-12-31 14410940122014 Paga baze 1094012 ALUIZNI GJIROKASTER SIG SHEND TE VITEVE TE PRAPAMBETURA, LISTE PAGESE TETOR 2013
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 603,632 2014-12-30 2014-12-31 108 10161062014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 1016106 DREJT E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT GJIROKASTER PAGAT, ORET E NATES 2014. LISTE PAGESE
Spitali Gjirokaster (1111) NAFIRE MALLOHOLLI Gjirokaster 1,945,260 2014-12-30 2014-12-31 57510130182014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MATERIALE PER NGROHJE FAT NR 20 NR SER 06182473 FH NR 60 DT 23.12.2014 KONTR 286 DT 29.08.2014
Drejtoria Rajonale e Monumenteve te Kultures Gjirokaster (1111) ETEM Gjirokaster 1,925,290 2014-12-30 2014-12-31 25910120042014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike 1012004 D.R.K.K GJIROKASTER MATERIALE PER MIREMB RASA GURI ULLUQE LEND DRURI ETJ FAT NR 62-63-64 DT 18.12.2014 NR SER 14410947-948-949 KONTR NR 984 DT UP NR 823 DT 20.10.2014 NJOFT IAPP DT 24.11 DHE 22.12.2014
Bashkia Gjirokaster (1111) ERAL CONSTRUCTION COMPANY Gjirokaster 12,094,488 2014-12-29 2014-12-31 55821150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , TERENE SPORTIVE NE SHKOLLA, KONTRATE DT 22.12.2014, SIT NR 1, FATURA NR 39 DT 26.12.2014, NR SERIAL 18042889
Komuna Dropull I Siperm (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 135,000 2014-12-31 2014-12-31 262024530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2453001 KOMUNA VRISERA ujesjellesi jorgucat, ituacion 1 preventiv punimesh, fat tat 13 seria 84207889 kontrate dt 23.012.2014
Komuna Dropull I Siperm (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 143,500 2014-12-30 2014-12-31 25924530012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2453001 KOMUNA VRISERA dhurata per shkollen. fat tat 186 seria 17692420 up 44 19.12.2014.ftese per oferte, formular i ofertes
Bashkia Gjirokaster (1111) TEA-D Gjirokaster 3,848,532 2014-12-30 2014-12-31 57121150012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I II-TE INFRASTRUKTURA RRUGORE, FATURA NR 1 SERIA 18365951 DT 28.12.2014
Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) BILIBASHI Gjirokaster 15,000 2014-12-30 2014-12-31 24810290042014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1029004 GJYKATE APELI GJIROKASTER MIREMBAJTJE ELEKTRIKE FAT NR 11 DT 30.12.2014 NR SER 18419014 UP NR 40 DT 26.12.2014 FTES OFERTE NJOFT FITUES
Gjykata e Apelit Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 61,441 2014-12-30 2014-12-31 24910290042014 Posta dhe sherbimi korrier 1029004 GJYKATE APELI GJIROKASTER POSTA FAT NR 219 DT 30.12.2014 NR SER 1649613
Zyra e Punes Gjirokaster (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 9,900 2014-12-30 2014-12-31 25810250112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025011 Z.R.PUNESIMIT 1025011, KARTOLINA URIMI, UP NR 19 DT 22.12.2014, PV DT 22.12.2014, FATURA NR 715, DT 22.12.2014, FATURA NR SERIAL 18404658
Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) DHIMOKRAT MASTORA Gjirokaster 71,000 2014-12-30 2014-12-31 38610160662014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER riprim mjete zjarfikes tip benz 2150 fat tat 08 seria 7603908 fh 53 dt 15.12.2014 up 54 dt 03.12.2014 ftese per ofete, pv 10.12.2014 preventiv akt dorezimi
Prefektura e qarkut Gjirokaster (1111) STRATI BAILIFF'S SERVICE Gjirokaster 60,474 2014-12-30 2014-12-31 33910160662014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1016066 PREFEKTI GJIROKASTER SHKYERJE VENDIME GJYQESORE NR8872 DT 08.11.2011 DETYRIME TE PALIKUJDUARA TE AMC
Spitali Gjirokaster (1111) MEGAPHARMA Gjirokaster 12,210 2014-12-30 2014-12-31 57210130182014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER MEDIKAMENTE FAT NR 38830 NR SER 119664167 DT 13.12.2014 FH NR 198 DT 15.12.2014 KONTR 369.1 DT 13.12.2014
Spitali Gjirokaster (1111) ANAKONDA Gjirokaster 245,252 2014-12-30 2014-12-31 57710130182014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1013018 SPITALIT CIVIL GJIROKASTER ROJE DHJETOR 2014 FAT NR 200 DT 26.12.2014 NR SER 13731342 KONTR 156 DT 06.05.2014
Bashkia Gjirokaster (1111) GEZIM SINO Gjirokaster 57,137 2014-12-30 2014-12-31 13421150032014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, QUMESHT, FATURA NR 63 DT 18.12.2014, FH NR 64 DT 18.12.2014, NR SERIAL 1768761
Komuna Dropull I Siperm (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 15,000 2014-12-31 2014-12-31 262124530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2453001 KOMUNA VRISERA TATIM NE BURIM PER ILIA PAPAILIA
Bashkia Gjirokaster (1111) ALBANIAN COURIER Gjirokaster 7,200 2014-12-30 2014-12-31 575221150012014 Posta dhe sherbimi korrier
Bashkia Gjirokaster (1111) BASHKIMI/L Gjirokaster 5,135,838 2014-12-30 2014-12-31 57221150012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2115001 BASHKIA GJIROKASTER ,LOTI I -RE INFRASTRUKTURA RRUGORENE QYTET, FATURA NR 24 DT 01.12.2014, NR SERIAL 16062068, SIT NR 3
Qendra Ekonomike Arsimit (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14121150032014 Kancelari 2115003 2115001 Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, BOJE PRINTERI, FATURA NR 38 DT 30.11.2014, NR SERIAL 11349898
Komuna Qender (1111) ANTONETA CAKO Gjirokaster 4,799 2014-12-30 2014-12-31 18024450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE KOLAUDIM RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 11 DT 22.12.2014 NR SER 85866281 UP NR 22 DT 17.09.2014 FTES OFERT NJOFT FITUES
Qarku Gjirokaster (1111) MOSKETIER MOKET TIRANA Gjirokaster 155,999 2014-12-30 2014-12-31 42620110012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 2011001 KESHILLI I QARKUT GJIROKASTER GRILA FAT NR 18 DT 26.11.2014 NR SER 15723520 UP NR 4 DT 17.11.2014 FTES OFERTE PREVENT NJOFT FITUES
Komuna Kodovjak (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 100,000 2014-12-31 2014-12-31 33324310012014 Udhetim i brendshem 2431001 Djeta Komuna Kodovjat
Komuna Kodovjak (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 321,000 2014-12-30 2014-12-31 32924310012014 Pagese paaftesie 2431001 Shperblime paaftesia Komuna Kodovjat
Komuna Sult (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 18,000 2014-12-30 2014-12-31 19924370012014 Pagese paaftesie 2437001 Shperblim paaftesia Komuna Sult
Komuna Porocan (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 747,000 2014-12-30 2014-12-31 18424340012014 Pagese paaftesie 2434001 Shperblime paaftesia,nd ekonomike Komuna Poroçan
Sp. Gramsh (0810) KOKLA SHPK Gramsh 12,000 2014-12-30 2014-12-31 50310130692014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1013069 Fat.nr.340.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 9,520 2014-12-30 2014-12-31 51210130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Fat.nr.08.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424