Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) MIRA ZGJANI Tirane 361,660 2014-12-30 2014-12-31 71110140012014 Shpenzime per honorare MINISTRIA E DREJTESISE sherbim perkthimi,urdher min nr 708 dt 29.12.2014 fat 123,124,127,125 dt 24.09.2014 sr 7170627,7170623,7170624,7170625
Nd-ja Tregut Lire (3535) AGIM SULÇE Tirane 210,000 2014-12-30 2014-12-31 50621010492014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna drejt e pergj e taksa vend vendim gjyqi oltjona shkurtu urdher 165 dt 21.11.14
Mini Bashkia 4 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,947,320 2014-12-30 2014-12-31 20221011342014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 4 lik Ndihma ekonomike dhjetor 2014 VMPunes nr 12 dt 22.12.2014,listepag
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Gjuheve te Huaja (3535) BANKA CREDINS Tirane 101,050 2014-12-24 2014-12-31 26710111372014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi Fak Gjuh.Huaja ndihme per fatkeqesi urdh 306 dt 12.12.2014 boprdero 24.12.2014
Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 2,136,786 2014-12-30 2014-12-31 79110250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18184 dt 26.12.2014 shkrese e MMSR 6688/1 dt 09.12.2014
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 2,520 2014-12-30 2014-12-31 84910111502014 Te tjera paga me kontrate TATIM NE BURIM ORE MESIMORE SIPAS LISTPAGESES / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
Parqet Kombetare Apolloni (0909) ALMA BAZE Fier 170,000 2014-12-30 2014-12-31 6810120642014 Sherbime te tjera Parku Apollon 1012064 vleresim objektesh
Zyra Arsimore Gramsh (0810) ALBTELEKOM SH.A. Gramsh 352,200 2014-12-30 2014-12-31 22910111002014 Sherbime te tjera 1011100 Fat.nr.90354102 dt:18.12.2014 Arsimi i Mesem Gramsh
Sp. Kruje (0716) VINIPHARMA Kruje 840 2014-12-30 2014-12-31 62910130732014 Ilaçe dhe materiale mjeksore DSHS "STEFAN GJONI "LIK I FATURES ME NR 124400921 DT 26.12.2014
Shkolla profesionale "Kolin Gjoka" Lezhe (2020) LEFTER BEZATLLIU Lezhe 261,600 2014-12-29 2014-12-31 26410110202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale DREJT ARSIM LEZHE LIK FAT.302 DT.29.12.2014
Dega e Thesarit Mat (0625) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Mat 10,869 2014-12-30 2014-12-31 9510100252014 Elektricitet 1010025 Dega e Thesarit Mat Lik. Energji Elek.muaji Dhjetor. Fat.Nr.619557262 Dt.25.12.2014. Kontr.Nr.A-1962. Kodi Klient BU0A010033001962.
Komuna Berdice (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 313,850 2014-12-30 2014-12-31 18127650012014 Pagese paaftesie KOMUNA BERDICE NDIHME EKONOMIKE, PAAFTESI DIFERENCA VITI 2014
Sherbimi mjeko ligjor (3535) FRANKO CONSTRUCTION Tirane 630,554 2014-12-30 2014-12-31 24910140442014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 602-instituti i mjekesise Nderitmi i dhomes se arshives,kont vazhdim nr 1675 dt 13.10.2014 sit dt 29.12.2014 fat nr 27 dt 29.12.2014 sr 87110927
Komuna Ndroq (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 727,148 2014-12-30 2014-12-31 15128030012014 Kontribute per sigurime shoqerore Komuna Ndroq Lik sig shoqer Maj qershor 2014
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Tirane 7,801,065 2014-12-31 2014-12-31 80110250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
Drejtoria Arsimore qytetit Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 7,236,000 2014-12-29 2014-12-31 39010110352014 Te tjera shperblime per personelin 606 DAR Qytet shperbl mesues vkm 860 dt 17.12.2014 shk MAS 9547/4 dt 24.12.2014 urdh 477 dt 29.12.2014 permb dhjetor 2014 bord dhjetor 2014
Aparati Ministrise se Punes (3535) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tirane 8,450,950 2014-12-31 2014-12-31 80610250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 435,045 2014-12-30 2014-12-31 84710111502014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KOMPESIM I CMIMIT TE KONTRATES / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
Parqet Kombetare Apolloni (0909) SIGTECH Fier 380,000 2014-12-30 2014-12-31 6610120642014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Parku Apollon 1012064 mirembajtje
Bashkia Gramsh (0810) ARJOLA DERVISHI Gramsh 4,019 2014-12-30 2014-12-31 801/121140012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2114001 Fat.nr.05 dt:19.12.2014 nga Bashkia Gramsh
Komuna Bubq (0716) BANKA E TIRANES Kruje 19,536 2014-12-30 2014-12-31 34525220012014 Paga baze KOMUNA BUBQ PAGAT te prapambetura per periudh1-30 qershor 2014 DOREZON LISTPAGESEN NE BANKE SUZANA DACI ME NR DOK g35126043u
Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhe (2020) FRED STAKAJ Lezhe 15,000 2014-12-29 2014-12-31 23010100602014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJT TATIMEVE PAG FAT NR 64 DT 24.12.2014
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) ZYRA PASURISE PALUAJT.DIBER Mat 42,000 2014-12-31 2014-12-31 19710050752014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bordi Kullimit Diber (1005075) .Lik.Shpenz. te tjera (Per rregjistrim Pasurie). Kerkese Nr.1,229 Dt.26.12.2014
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) IGLI GUGASHI Tirane 985,800 2014-12-30 2014-12-31 24110140962014 Te tjera transferime korrente 604 AKKP vendime gjyqi + kompesim prone Anida Olli,shkrese e MF nr 16183/35 dt 11.12.2014,urdher nr 440 dt 26.12.2014,shkrese ee MD nr 9206/1 dt 16.12.2014,vendim nr 2929 dt 12.04.2014
Bashkia Vore (3535) B-93 Tirane 1,968,570 2014-12-30 2014-12-31 285216500120114 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Vore,lik sist asfalt rruga dedej,vazhd kontr 55 dt 11.03.2011,situac nr 2 dt 30.06.2012,fat 15 dt 30.06.2012,seri 85877815
Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 13,428 2014-12-31 2014-12-31 47010200012014 Posta dhe sherbimi korrier 602 DREJTORIA ARKIVAVE posta Gjirokaster,fat 230,220, seri 16491656, 16491544 tetor-nentor 2014
Drejtoria e Pergjithshme e Parandalimit te Pastrimit te Parave (3535) GEZIM MUSAJ Tirane 110,000 2014-12-30 2014-12-31 20010100972014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre DREJT PAR PASTR PARAVE. lik ft bl pajisje zyre, up dt 26.12.2014, nj fit dt 30.12.2014, seri 7581217, dt 30.12.2014, fh dt 30.12.2014
Aparati Ministrise se Punes (3535) UNION BANK SHA Tirane 14,148,316 2014-12-31 2014-12-31 80810250012014 Kompensim perndjekurit politike 1025001 MIN PUNES Demshperblim per ish te perndjekurit shkrese min fin 18353 dt 30.12.2014 shkrese e MMSR 6762/1 dt 30.12.2014
Universiteti Aleksander Moisiu (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 20,400 2014-12-30 2014-12-31 85110111502014 Udhetim i brendshem DIETA UDHETIMI PER FILJALIN E PESHKOPISE SIPAS LISTPAGESES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VED-ING Fier 340,428 2014-12-30 2014-12-31 1010100492014 Tatim mbi fitimin nga subjektet e sektorit privat KTHIM DETYRIME TE FALURA NGA DEGA E TATIMEVE FIER
Komuna Kukur (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 8,464 2014-12-30 2014-12-31 27824320012014 Sherbimet bankare Komisjon sherbimi Komuna Kukur Gramsh
Gjykata e rrethit Kruje (0716) EUROPETROL DURRES ALBANIA Kruje 10,247 2014-12-30 2014-12-31 21410290242014 Karburant dhe vaj GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATURES ME NR 1211 NR SERIAL 16831931 DT 19.12.2014
Komuna Dajc (2020) LINDA-80 Lezhe 1,999,800 2014-12-30 2014-12-31 11925770012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative KOM DAJÇ PAG FAT NR 80 DT 22.12.2014
Bordi i Kullimit Diber - Mat (0625) RAIFFEISEN BANK SH.A Mat 50,000 2014-12-30 2014-12-31 19410050752014 Udhetim i brendshem Bordi Kullimit Diber (1005075) .Lik.Shpen. Udhetimi muaji Dhjetor.List-Pagese Nr.Pers.3
Zyra e Punes Shkoder (3333) BANKA KOMBETARE TREGTARE Shkoder 19,536 2014-12-30 2014-12-31 56510250332014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) ZYRA PUNES SHKODER NXITJE PUNESIMI PAGE PER 2 PERSONA SUBJEKTI ERMIRA SHIMAJ
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) O L S O N I Tirane 51,744 2014-12-30 2014-12-31 23910140962014 Blerje dokumentacioni 602 AKKP dokumenta,up nr 115 dt 22.12.2014,ftese per oferte dt 22.12.2014,kontrate nr 119 d t29.12.2014,fat nr 1808 dt 29.12.2014,seri 18696648,fh nr 75 dt 29.12.2014
Reparti Ushtarak Nr.6016 Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 111,000 2014-12-31 2014-12-31 8310170842014 Udhetim i brendshem Rep 6016(Ark Fa) dieta plan kontrolli MM 8000/1 d 13.10.14 listpagese bashkengjitur
Aparati Ministrise se Financave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 19,180 2014-12-29 2014-12-31 75010100012014 Shpenzime per honorare Min.Fin. tatim mbi honor. proc.kualif aud. dhe Kom.Kualif.Aud.v..2014
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ZENIT - 06 Tirane 12,000 2014-12-30 2014-12-31 73510140012014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative MINISTRIA E DREJTESISE Mbikqyrje punimesh,up 2650/5 dt 04.08.2014 fto dt 04.08.14,app dt 07.08.2014 kont 11.08.2014 fat nr 47 dt 29.12.2014 sr 03783156
Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave Durres (0707) INA Durres 2,049,978 2014-12-30 2014-12-31 575810060952014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve TDO 0707/DRE E PERGJ. E HEKUR. /KOD.1006095/RIKOST STAC VIDHAS
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424