Treasury Transactions 2014-
Notice: Undefined index: name in /home/spending/application/views/scripts/treasuryservice/list.phtml on line 239
(Mbi 264,746 transaksione te regjistruara)

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

  • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
  • Where allocated funds go
  • How much is paid for certain services and projects.
  • How much money each institution spent
  • How much money is paid at certain time intervals
  • Etc
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Results

Beneficiary Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
All 358,384,471,709.00 264,746 No Limit => =>

Transactions
*Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
Komuna Hekal (0924) ERSI/M Mallakaster 175,000 2014-12-30 2014-12-31 201 2636001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore PAGESE PER ERSI/M NGA KOMUNA HEKAL MALLAKASTER
Prokuroria e rrethit Shkoder (3333) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Shkoder 25,788 2014-12-30 2014-12-31 25810280272014 Elektricitet 1028027 PROKURORIA RRETHIT SHKODER FAT 6195559486 DT. 25.12.2014 KONTRATA A30105
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) R & R GROUP Tirane 477,624 2014-12-30 2014-12-31 91610170512014 Pjese kembimi, goma dhe bateri REP 4001 blerje goma ft 44 d 19.12.14 s 10785095 fh 2 d 19.12.14 urdh lidhje zbat kontr 4079/2 d 26.9.14 kont 4079/3 d 26.9.14
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,042,908 2014-12-27 2014-12-31 171210060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 8095/1 dt 17.12.14 VKM Nr587 dt 10.09.14 hpronesim Segmenti By Pass Fierit
Aparati Qendror INSTAT (3535) NAZERI 2000 Tirane 269,165 2014-12-30 2014-12-31 7051050012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes INSTAT Sherbim roje kon. ne vazhdim 102/20 dt.16.05.2014 fat1196 dt.29.12.2014 seria 19365213 rap. permb.22.04.2014 akt marrje 16.05.2014
Teatri Operas dhe Baletit (3535) BANKA CREDINS Tirane 126,000 2014-12-29 2014-12-31 49810120242014 Te tjera transferime korrente 1012024, TOB pagese honorare kont.10.12.14 Dhjetor 2014
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) THEOS Tirane 1,123,318 2014-12-31 2014-12-31 29510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Paradhenie,kon rikonstr rruga Gjiri Lalzit,kont P11 dt 24.12.2014 fat nr 1 dt 26.12.2014 sr 17263941
Bashkia Sukth (0707) AFA GRUP Durres 183,354 2014-12-30 2014-12-31 30521510012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit PASTRIM DHE TR. MBETURINASH/ BASHKIA SUKTH/ KOD 2151001/TDO 0707/
Drejtoria e shendetit publik Gramsh (0810) DEGA TATIMEVE GRAMSH Gramsh 26,810 2014-12-30 2014-12-31 21710130282014 Kontribute per sigurime shendetesore Sa paguar sigurime shoaerore deklarat nr.K47103816L46F05C D.Sh.Publik Gramsh
Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 540 2014-12-31 2014-12-31 31121220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH KORCE 2122009 GJYQTARI TAVOLINE
Komuna Dajc (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 132,000 2014-12-30 2014-12-31 12125770012014 Ndihme ekonomike KOM DAJÇ PAG SHPERBLIM ND.EKONOMIKE
Komuna Rrethinat E Shkodres (3333) BANGA E PARE E INVESTIMEVE Shkoder 58,500 2014-12-30 2014-12-31 23527690012014 Pagese paaftesie KOMUNA RRETHINA SHKODER DIFERENCA PAAFTESI MUAJI JANAR-QERSHOR 2014
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) ALSTEZO(J63208420N) Tirane 439,200 2014-12-30 2014-12-31 88010170512014 Pjese kembimi, goma dhe bateri REP 4001pjese kembimi ft 777/778/779 d 11.12.14 s 08590777/08590778/08590779 UMM lidhje zbat.kontr 1801 d 4.11.14kontr 5337/3 d 20.11.14nj.fituesi 8803/1 d 4.11.14 fh 3,3/1 d 17.12.14
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 1,870,967 2014-12-27 2014-12-31 169910060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARRSH - Shkresa Nr 9235/2 dt 26.12.14 VKM 846 dt 03.12.14 Shpronesim Segmenti Plepa Kavaje - Rrogozhine
Aparati Qendror INSTAT (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 16,480 2014-12-30 2014-12-31 70610500012014 Udhetim i brendshem INSTAT Paguar dieta ASN 2014 urdher 1408 dt.26.12.2014 bordero listepagesa 29.12.2014
Instituti i Zhvillimit te Arsimit (3535) ENI GJINAJ Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-31 27310110752014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 Inst.Zhvillimit Arsimor l kartolina up 33 dt 15.12.2014 pv 15.12.2014 ft 8 dt 30.12.2014 s6980430
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 50,230,401 2014-12-31 2014-12-31 30610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikons rruga rrethrrot Doganes-mbikalim Kashar,kont P01 dt 110.09.2014 fat nr 26 dt 20.12.2014 sr 12499836
Ndermarrja Rruga (0707) SI & CO COMPANY Durres 98,400 2014-12-30 2014-12-31 22521070142014 Pjese kembimi, goma dhe bateri BL. PJESE KEMBIMI / NDERMARRJA RRUGA DURRES/ KOD 2107014/ TDO 0707/
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 192,233 2014-12-30 2014-12-31 170110940102014 Kontribute per sigurime shoqerore Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Korrik 2009
Sp. Gramsh (0810) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gramsh 2,800 2014-12-30 2014-12-31 50510130692014 Udhetim i brendshem 1013069 Djeta Engjell Bici nga Spitali Gramsh
Gjykata e rrethit Kruje (0716) QAZIM MENECI Kruje 30,000 2014-12-30 2014-12-31 221102920142014 Shpenzime gjyqesore GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATURES ME NR 81 NR SERIAL 09874932
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) SANDER LAZRI Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 11110250562014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.19 DT.30.12.2014
Komuna Fratar (0924) A.SH. ENGINEERING Mallakaster 475,200 2014-12-30 2014-12-31 237 2638001 2014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime PAGESE PER A.SH.ENGINERING PER KOMUNEN FRATAR
Komuna Ana Malit (3333) BANKA KOMBETARE E GREQISE Shkoder 855,000 2014-12-30 2014-12-31 15827680012014 Pagese paaftesie KOMUNA ANA MALIT SHPERBLIME FUNDVITI 2014 PER NDIHME EKON, PAAFTESI 285 PERSONA
Reparti Ushtarak Nr.4300 Tirane (3535) D&E Tirane 1,491,720 2014-12-30 2014-12-31 80810170512014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale 602-REP 4001 veshmbathje,kontrate nr vazhdim nr 1333/17 tdt 08.07.2013,fat nr 11 dt 1.9.14 seri 83923893, fh 11 dt 18.9.14
Gjykata Kushtetuese (3535) ALFLEXIM Tirane 84,000 2014-12-30 2014-12-31 30910300012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave GJYKATA KUSHTETUSE RIP. SISTEMI PV 4 DT 29.12.2014 FAT 41 DT 29.12.2014 S 13523558
Qendra e Studimeve Albanologjike Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 15,518 2014-12-30 2014-12-31 30810111532014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 1011153 Q.Studimeve Albanologjike tat shp studim proj shkencor urdh 629 dt 16.12.2014 kontr 112 dt 11.4.2014 pl fin 11.4.2014 bord 30.12.2014
Aparati Qendror INSTAT (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,000 2014-12-30 2014-12-31 71010500012014 Udhetim i brendshem INSTAT Paguar dieta staf urdher 243 dt.12.02.2014 listepagesa 30.12.2014
Gjykata e rrethit Durres (0707) EMIL PRENCE/K91313505E Durres 36,000 2014-12-23 2014-12-31 35910290152014 Shpenzime gjyqesore 1029015 TDO 0707/GJYK. RRETHIT /KOD. 1029015/ PAGESE AVOKATI
ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 52,343 2014-12-30 2014-12-31 168110940102014 Kontribute per sigurime shendetesore Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Qershor 2009
Zyra Arsimore Gramsh (0810) RAIFFEISEN BANK SH.A Gramsh 585,678 2014-12-30 2014-12-31 23010111002014 Udhetim i brendshem 1011100 Bileta transporti periudha nentor 2014 Arsimi i Mesem Gramsh
Gjykata e rrethit Kruje (0716) VODAFONE ALBANIA Kruje 24,057 2014-12-30 2014-12-31 22310290242014 Paga baze GJYKATA E RRETHIT KRUJE LIK I FATUREN ME NR 120525584 DT 30.12.2014 MBAJTUR NE PAGE
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) ALKETA IBRAJ Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 10310250562014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.3 DT.26.12.2014
Bashkia Ballsh (0924) M.A.K STUDIO Mallakaster 24,000 2014-12-31 2014-12-31 252 2131001 2014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve PAGESE PER MAK STUDIO PER BASHKINE BALLSH
Komuna Berdice (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 18,000 2014-12-30 2014-12-31 18427650012014 Pagese paaftesie KOMUNA BERDICE SHPERBLIME FUND VITI 2014 PER PERSONA ME NDIHME EKONOMIKE, PAAFTESI
Reparti Ushtarak Nr.1001 Tirane (3535) GOLDEN TRAVEL Tirane 19,600 2014-12-29 2014-12-31 89110170092014 Udhetim jashte shtetit REPARTI 1001 bilete udhetimi ft 58 d 6.10.14 s 53940582 pv emergjence 6.10.14
PIU Ndertimi i Portit te Peshkimit Durres (3535) GJINI CONSULTING PER CID Tirane 376,633 2014-12-31 2014-12-31 10410059162014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT 1005916,Porti peshkimit Durres, TVSH(CID & GJINI Consulting). likujd fat nr 09 s. 09990459 dt 29.12.2014 kontrate dt 06.06.2013 u.p. dt 29.12.2014
Gjykata Kushtetuese (3535) IT GJERGJI KOMPJUTER Tirane 4,800 2014-12-30 2014-12-31 31110300012014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave GJYKATA KUSHTETUSE SHERBIM BATERIE PV 4 DT 30.12.2014 FAT 125455173 DT 30.12.2014
Universiteti Politeknik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 9,900 2014-12-30 2014-12-31 204110110402014 Shpenzime te tjera personeli UNIVERSITETI POLITEKNIK o meism sh 247 dt 24.12.2014 lp 30.12.14
Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) L I R E D I Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-31 29510310012014 Sherbime te tjera 602, ATSH-ja MAT, UP 34 D 15/12/14,PV 16/12/14,FAT 3911 D 18/12/14 S 19016900,FH 26 D 19/12/14
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave

Notice: Undefined index: inst_code in /home/spending/application/controllers/TreasuryserviceController.php on line 424