Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Komuna Balldren I Ri (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 723,000 2014-12-29 2014-12-31 19725740012014 Ndihme ekonomike KOM BALLDRE LIK SHPERB PER ND.EKONOM DHE PAAFTESIS SIPAS VKM 861 DT.17.12.2014
  Zyra e Punes M Madhe (3323) BAJRAMAJ PETROL SHPK M.Madhe 24,000 2014-12-30 2014-12-31 18110250232014 Sherbim per ngrohje Zyra e Punes (bl.gaz)fature nr.84 dt.26.12.2014 seri 17561785
  Komuna Aliko (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 16,336 2014-12-30 2014-12-31 21127370012014 Posta dhe sherbimi korrier lik nga kom aliko
  Mini Bashkia 7 (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 8,808 2014-12-30 2014-12-31 19521011442014 Posta dhe sherbimi korrier Min Bashk Nr 7 Lik posta fat 5278 dt 26.12.2014
  Aparati i Ministrise se Brendshme (3535) NDERTUESI Tirane 305,152 2014-12-30 2014-12-31 610160012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 231Aparati Min.Brend T.V.SH fat nr 241 dt 22.12.2014,seri 09186434,urdhe nr 9771/2 dt 29.12.2014,kontrate nr 9764/1 dt 12.12.2014
  Komuna Zall Bastar (3535) RUPA Tirane 113,100 2014-12-30 2014-12-31 15027980012014 Shpenz. per rritjen e te tjera AQT Komuna Zall Bastar Mbikqyrje punime urdher kryetari per lik.29.12.2014 kont 10.05.2013 fat.45 dt.21.10.2013 seria 85849799
  Perfaqsite Diplomatike (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,928,963 2014-12-30 2014-12-31 17910150022014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative PERF DIPLOMATIKE TRANSFERIM FONDI URDHER TRANSFERIMI DT. 29.12.2014 34640 EURO ME KURS 141.8 LEKE
  Kuvendi Popullor (3535) AMADEUS GROUP Tirane 135,800 2014-12-30 2014-12-31 105710020012014 Udhetim jashte shtetit Kuvendi BILETA URDHER 185 DT 22.10.14 UP 199 DT 21.10.14 FAT 38 DT 27.10.14 SR 7485544
  Drejtoria Arsimore Vlore (3737) RAIFFEISEN BANK SH.A Vlore 2,438,100 2014-12-29 2014-12-31 43310110382014 Te tjera shperblime per personelin SHPERBLIM MESUESISH SHKOLLA "ALI DEMI" DAR 1011038
  Komuna Luzni (0606) YLBER CANI Diber 179,880 2014-12-31 2014-12-31 16723580012014 Kancelari komuna luzni lik fat nr 130dt 15.12.14
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 23,441 2014-12-30 2014-12-31 171110940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Gusht 2009
  Komuna Dropull I Siperm (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 15,000 2014-12-31 2014-12-31 262124530012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te veprave ujore 2453001 KOMUNA VRISERA TATIM NE BURIM PER ILIA PAPAILIA
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 1,125,540 2014-12-30 2014-12-31 44910110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM INTERNETI LIK FAT NR.90354099 DT.18.12.2014
  Komuna Kastrat (3323) DEDVUKAJ M.Madhe 115,200 2014-12-30 2014-12-31 26726270012014 Sherbim per ngrohje 2627001-Kom.Kastrat(likfat.nr474,dt.18.12.2014,ser.1866435-blerje gaz)
  Bashkia Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 25,280 2014-12-30 2014-12-31 64321380012014 Udhetim i brendshem SHP DIETA NGA BASHKIA
  Komuna Zall Bastar (3535) HAJREDIN MURGU Tirane 11,999 2014-12-30 2014-12-31 15327980012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Komuna Zall Bastar supervizim , urdher likuidimi 29.12.2014 kont.15.08.2013 fat.35 dt.18.10.2013 seria 04907835
  Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) LEONARD ÇAÇALLI Tirane 30,000 2014-12-30 2014-12-31 68710150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME KARTOLINA DHURATA UP. 46 DT. 09.12.2014 PV DT. 19.12.2014 FAT.6(18169606) DT. 10.12.2014 FH. 106 DT. 10.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ELBA Tirane 698,771 2014-12-30 2014-12-31 165610060542014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve ARSH - Shkresa Nr.8794/1 dt 23.12.14 Sit Nr. 1 Fat Nr. 48 dt 9.12.141 ser 87077717 Kontrata 1401/7 dt 12.08.13
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 215,423 2014-12-30 2014-12-31 71010140012014 Shpenzime per honorare MINISTRIA E DREJTESISE tatim ne burim sherbim perkthimi,urdher min nr 708 dt 29.12.2014 bordero
  Presidenca (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,000 2014-12-31 2014-12-31 56710010012014 Sherbime telefonike Presidenca Shpenzime telefoni nentor 2014 klienti c1007429,11007674,11007734, 11007963