Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Qendra Ekonomike Arsimit (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 10,000 2014-12-30 2014-12-31 14121150032014 Kancelari 2115003 2115001 Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, BOJE PRINTERI, FATURA NR 38 DT 30.11.2014, NR SERIAL 11349898
  Komuna Voskop (1515) VASKE GAQI Korçe 97,080 2014-12-30 2014-12-31 27025060012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KOMUNA VOSKOP FAT.228 MAT.ELEKTRIKE
  Komuna Balldren I Ri (2020) ANTON MARKU (L03817203B) Lezhe 242,742 2014-12-30 2014-12-31 19525740012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme KOM BALLDRE LIK FAT.72 DT.30.01.2014
  Komuna Gruemire (3323) SAMI CUFAJ M.Madhe 348,500 2014-12-31 2014-12-31 17726290012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Gruemire ( bl.mat.pergj.fat.nr.7 dt.31.12.2014 seri 6604018)
  Bashkia Tirana (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 10,000,000 2014-12-30 2014-12-31 124621010012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Tirane SIT BLLOKU 22 KONT 5172 DT 27.05.08 FAT 41997186 DT 31.11.09 SIT PERF 27.11.09 PV KOLAUD 05.02.10 MERRVESHJE 8109 DT 28.09.09 FAT 38061080 DT 30.05.09
  Materniteti Tirane (3535) REJSI FARMA Tirane 8,800 2014-12-30 2014-12-31 56610130502014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013050 SUOGJ M.GERALDINA barna vazhdim kontr.545/71 dt. 26.08.2014 fat.113477946 dt. 15.12.2014 fh. 164 dt. 15.12.2014
  Agjencia Kombetare e Planifikimit te Territorit (3535) TUFIK KURTI Tirane 32,880 2014-12-30 2014-12-31 33510940162014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre AKPT pajisje up 24.12.14 fo 24.12.2014 fat 29.12.14 fh 29.12.14
  Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) KOCO BENDO Tirane 9,490 2014-12-30 2014-12-31 72410140012014 Shpenzime per honorare MINISTRIA E DREJTESISE sherbim perkthimi,urdher min nr 707 dt 29.12.2014 fat nr 44 dt 30.10.2014 sr 7142942
  ALUIZNI-Tirana (2) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 72,568 2014-12-31 2014-12-31 7210940272014 Paga baze ALUIZNI TIRANA 2 tatime muaji dhjetor 2014
  Komuna Vllahine (3737) BANKA KOMBETARE TREGTARE Vlore 980,352 2014-12-29 2014-12-31 9128430012014 Paga baze 2843001 K VLLAHINE PAGAT 2014
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KASTRATI SHA Durres 138,000 2014-12-30 2014-12-31 83610111502014 Karburant dhe vaj BL .VAJ LUBRIFIKANT / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Komuna Mbrostare (0909) BOSHNJAKU. B Fier 8,555,700 2014-12-30 2014-12-31 58224100012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) K Mbrostar Fier 2410001 likujdim fature
  Komuna Qender (1111) ANTONETA CAKO Gjirokaster 4,799 2014-12-30 2014-12-31 18024450012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2445001 KOM QENDER LIBOHOVE KOLAUDIM RIKONSTRUKS RRUGE TE BRENDSHME NEPER FSHATRA FAT NR 11 DT 22.12.2014 NR SER 85866281 UP NR 22 DT 17.09.2014 FTES OFERT NJOFT FITUES
  Qendra e zhvillimit Korce nr.2 (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 33,000 2014-12-30 2014-12-31 15021220202014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale QENDRA DITORE E ZHVILLIMIT KORCE MATERIALE TE NDRYSHME FAT 1170 DATE 30.12.2014
  Komuna Kolsh (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 68,576 2014-12-29 2014-12-31 17225730012014 Paga baze KOM KOLSH LIK 10% TATIM PAGE TETOR 2013
  Komuna Kastrat (3323) DEDVUKAJ M.Madhe 140,305 2014-12-30 2014-12-31 26926270012014 Karburant dhe vaj 2627001-Kom.Kastrat(likfat.nr479,dt.19.12.2014,ser.1866441-blerje nafte)
  Qendra e Zhvillimit Shkoder (3333) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Shkoder 58,800 2014-12-30 2014-12-31 19421410372014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme QENDRA E ZHVILLIMIT SHKODER FAT 13643756 DT 26.12.2014
  Qarku Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,750 2014-12-30 2014-12-31 23120350012014 Shpenzime per honorare Kesh Qarkut komision ad hoc urdher 57 dt 24.12.14
  Qendra Kombetare e transfuzionit te gjakut (3535) BANKA CREDINS Tirane 4,500 2014-12-30 2014-12-31 36310130552014 Shpenzime per honorare Q.K.T.GJAKUT honorare urdher MSH 861/3 dt. 19.12.2014 Ub 394/1 dt. 23.12.2014 listpagese 30.12.2014
  Aparati i Ministrise se Zhvillimit Urban dhe Turizmit (3535) SERVIS- AUTO 2000 Tirane 142,320 2014-12-30 2014-12-31 53810940012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri MZHUT pjese kembimi up 5796/1 17.12.2014 njoft fit 22.12.2014 fat 624 s 19244783 fh 38 23.12.2014