Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Dogana Korce (1515) SAIMIR DERVISHI Korçe 8,096 2014-12-30 2014-12-31 21310100842014 Sherbime te printimit dhe publikimit DOGANA KORCE FOTOKOPJE DOKUMENTACIONI FAT 2 DATE 16.12.2014
  Komisariati i Policise Lezhe (2020) DEGA TATIMEVE LEZHE Lezhe 2,389,927 2014-12-30 2014-12-31 42610160312014 Paga baze KOMISARIATI POLICISE LEZHE PAG SIG SHOQ DHJETOR 2014
  Komuna Gruemire (3323) BLEDI BILALI M.Madhe 117,600 2014-12-30 2014-12-31 17126290012014 Sherbime telefonike Komuna Gruemir (sher.interneti)fature nr.16725228 dt.29.12.2014
  Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Shkoder 349,920 2014-12-30 2014-12-31 51610111292014 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme 1011129 UNIVERSITETI LUIGJ GURAKUQI SHKODER, FAT 09730108 DT 29.12.2014
  Sherbimi Gjeologjik Shqiptar (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 10,908 2014-12-30 2014-12-31 44810930052014 Posta dhe sherbimi korrier 602 SHGJSH posta,fat nr 5191 dt 30.12.2014,seri 16482716
  Aparati Min se Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit (3535) ALB-LEAA Tirane 288,000 2014-12-30 2014-12-31 72210060012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1006001 MTI, .Shpenz.blerje mat.zyre te pergjithshmeFat.45dt.26.12.14,nr.S.16405145,F.H.nr.51dt.26.12,U.Prok.nr.76dt.23.12.14,ft.oferte.vler.perf,dt.23.12,form.njoftim fituesidt.26.12.2014
  Inspektoriati Qendror (3535) SPHINX Tirane 380,700 2014-12-30 2014-12-31 19310870112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale INSP QENDR lik karta PVCm,urdh prok nr 29 dt 7.11.2014,proc verb dt 11.11.2014,fat 32 dt 13.11.2014,seri 07317686,fl hyr nr 20 dt 13.11.2014
  Instituti shendetit publik Tirane (3535) IBRAHIM OSMANI Tirane 24,000 2014-12-30 2014-12-31 52010130482014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale ISHP ushqim i fresket vazhdim kontr. 54 dty. 13.01.2014 permbledhese faturash dt. 30.12.2014 permbl fh dt. 31.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Tirana (1), Tirana (2) + Kavaje (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,177,954 2014-12-30 2014-12-31 11610940032014 Paga baze Aluizni Tirana paga dhjetor punonjes kontrate nr pun 49/49
  Komuna Katundi I Ri (0707) "DOKSANI-G" Durres 1,508,702 2014-12-30 2014-12-31 24023680012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 0707 KOM. KATUNDI RI 2368001 LIK FAT 89 DT 30.12.2014
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 53,378 2014-12-30 2014-12-31 16610940102014 Paga baze Aluizni Fier 1094010 te prapambetura sig Maj 2009
  Sp. Gramsh (0810) FATMIR DRAGOTI Gramsh 9,520 2014-12-30 2014-12-31 51210130692014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1013069 Fat.nr.08.date:30.12.2014 nga Spitali Gramsh
  Burgu Lezhe (2020) RAIFFEISEN BANK SH.A Lezhe 30,000 2014-12-30 2014-12-31 21710140082014 Te tjera transferta tek individet BURGU LEZHE PAG NDIHME NE RAST FATKEQESIE
  Bashkia Shkoder (3333) DELIA IMPEX Shkoder 1,286,832 2014-12-30 2014-12-31 89421410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - terrenet sportive 2141001 BASHKIA SHKODER , FT 15968115 dt 25.12.2014
  Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) KRIJON Tirane 284,400 2014-12-30 2014-12-31 19310930062014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji 231 rep.inspektim shpetim miniera pajisje,up nr 37 dt 24.12.2014,ftese per oferte dt 24.12.2014,fat nr 14587 dt 30.12.2014,seri 18707254,fh nr 2 dt 30.12.2014
  Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) HEST Tirane 9,600 2014-12-30 2014-12-31 178910060542014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj ARSH - Shkresa Nr. 9537 dt 26.12.14 Urdher Prokurimi Nr. 2706/1 dt 14.05.14 Kontrat nr.2706/2 dt 17.05.14 Fat Nr. 229 dt 19.12.14 ser 4245979
  Inspektoriati Qendror (3535) ERVIN NALLBANI Tirane 10,000 2014-12-30 2014-12-31 19010870112014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Insp Qendror lik akspert inspektimi hard.,urdh prok nr 34 dt 23.12.2014,proc verb form nr 5 dt 23.12.2014,fat 79 dt 26.12.2014 seri 5254679
  Materniteti Tirane (3535) GENIUS SHPK Tirane 185,400 2014-12-30 2014-12-31 53510130502014 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013050 SUOGJ M.GERALDINA KITE VAZHDIM KONTR/66/7 DT. 22.09.2014 FAT.38(17676588) DT.14.11.2014 FH.162 DT.25.11.2014
  Aparati i Ministrise se Energjisë dhe Industrisë (3535) BNT ELECTRONIC`S Tirane 2,065,926 2014-12-30 2014-12-31 89010930012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime 230 MEI pajisje per projektin,shkrese nr 112 d t23.12.2014,fat nr 532 dt 19.12.2014,seri 18741784,kontrate nr 96 d t17.12.2014,pv i marrje ne dorezim dt 22.12.2014
  Komuna Xhafzotaj (0707) JOEHOPE Durres 356,400 2014-12-30 2014-12-31 33223660012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 2366001 KOM XHAFZOTAJ PUNIME HIDRAULIKE NE SHKOLLA