Treasury Transactions

Treasury Branch:

Institution:

Beneficiary:

Payment Reason:

Transactions Value:

Treasury transactions is a service offered by AIS to provide information, transparency, monitoring and accountability for taxpayers. The service enables citizens to learn how public institutions spend their money. The primary source for these data is the Central Treasury Office spending system. Information provided by AIS through Spending Data Albania and Open Data Albania lists every payment, treasury transaction made by the 1895 budgetary institutions in the country. The data are complete from January 2012 to date. The database is updated every week. The data can be accessed, used and reused by everyone. Search filters enable information by date, institution, beneficiary client, type of expenditure, transaction value, and key word(s). For more information and knowledge about the methodology, please write to [email protected]. Analyzing the records of this well-structured database, one can understand and monitor::

 • How the Albanian administration and state spend taxpayers' money
 • Where allocated funds go
 • How much is paid for certain services and projects.
 • How much money each institution spent
 • How much money is paid at certain time intervals
 • Etc

 • Institution List
 • Supplier List
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Results

  Institution Beneficiary Treasury Branch Transactions Value No Transactions Limit value Interval (date registration) Interval (date execute)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transactions
  *Te dhenat e ketij sherbimi jane te aksesueshme ne web-in zyrtar "Drejtoria e Pergjithshme e Thesarit"

  Institution Beneficiary Treasury Branch Value Date registration Data executed Invoice No Payment Reason Invoice description
  Sherbimi i Kontrollit te Brendshem ne MB (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 55,500 2014-12-30 2014-12-31 23010161102014 Udhetim i brendshem SHERBIM KONTR BRENDSHEM DIETA,URDHER 2700 D 30/12/14,LIST PAGESE 2014
  Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) SOS FSHATI FEMIJEVE SHQIPERI Tirane 54,000 2014-12-30 2014-12-31 68210150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME ALBUM KARTOLINA uP.49 DT. 15.12.2014 PV DT. 15.12.2014 FAT.46(41122952) DT. 18.12.2014 FH. 99 DT. 18.12.2014
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) E.T.T.GROUP AUTO Tirane 678,346 2014-12-31 2014-12-31 77710040012014 Karburant dhe vaj 602 MZHETS riparime,urdher nr 577 dt 30.12.2014,shkrese e MF nr 17743/1 dt 26.12.2014,fat nr 101 dt 14.10.2013,seri 0104058
  Spitali Psikiatrik Vlore (3737) BANKA CREDINS Vlore 9,000 2014-12-30 2014-12-31 29110130602014 Kompensime speciale te tjera 1013060 PSIKIATRI KOMPESIM SHTESA
  Komisariati i Policise Diber (0606) BANKA CREDINS Diber 10,000 2014-12-30 2014-12-31 25810160242014 Te tjera transferta tek individet kom policise lik nd ekonomike
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) DEGA E TATIMEVE FIER Fier 61,030 2014-12-30 2014-12-31 16310940102014 Shtese page per funksionin Aluizni Fier 1094010 te prapambetura tatim Mars 2009
  Bashkia Gjirokaster (1111) GEZIM SINO Gjirokaster 57,137 2014-12-30 2014-12-31 13421150032014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Q.EKONOMIKE E ARSIMIT, QUMESHT, FATURA NR 63 DT 18.12.2014, FH NR 64 DT 18.12.2014, NR SERIAL 1768761
  Komisariati i Policise Korce (1515) A R B L E V Korçe 990,000 2014-12-30 2014-12-31 33810160292014 Pjese kembimi, goma dhe bateri DR. E POLICISE KORCE FAT.83,84,85,86,87 DT.23.12.2014 PJESE KEMBIMI PER AUTOMJETE
  Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Lezhe (2020) SANDER LAZRI Lezhe 10,000 2014-12-30 2014-12-31 11010250562014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave ZYRA RAJON E ND EKONOMIKE LIK FAT.18 DT.30.12.2014
  Komuna Gruemire (3323) POSTA SHQIPTARE SH.A M.Madhe 1,053,000 2014-12-30 2014-12-31 17526290012014 Ndihme ekonomike Komuna Gruemir (shperb.per fam.me nd.ek dhe paaftesi)
  Komuna Ksamil (3731) S I R E T A 2F Sarande 884,953 2014-12-30 2014-12-31 16227360012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve LIK SIT NR 2 KOM KSAMIL
  Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 90,527 2014-12-30 2014-12-31 24921011552014 Elektricitet 2101155 Nderm.nr 2 punet energji kont tr 2d020013287407
  Komisariati Special "Renea" Tirane (3535) SUPPORT - 07 SH.P.K Tirane 341,880 2014-12-30 2014-12-31 372101600920141 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 R.E.N.E.A materiale,up nr 13 dt 19.11.2014,ftese per oferte dt 24.12.2014,fat nr 11 dt 26.12.2014,seri 15340863,fh nr 17 dt 26.12.2014
  Drejtoria e Rajonit Qendror (Tirane) (3535) A. N. K. Tirane 710,866 2014-12-30 2014-12-31 25210060792014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Drejtoria Rajonit Qendror mirmbajtje performance kont va 01 30.05.2014 sit 19 dhjetor 2014 fat 08859217
  Aparati Ministrise se Puneve te Jashtme (3535) ENERTA KENDELLA Tirane 12,500 2014-12-30 2014-12-31 68110150012014 Shpenzime per pritje e percjellje MIN E JASHTME KARTOLINA buqeta me lule up.52 dt.09.12.2014 fat.0008468 10.12.2014 fh. 105 dt. 10.12.2014 fat.00008470 dt. 10.12.2014 fh. 104 dt. 10.12.2014
  Aparati i Ministrise se Ekonomise(3535) KULLOLLI & CO BAILIFF Tirane 19,579,962 2014-12-30 2014-12-31 77510040012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 MZHETS vendim gjyqi Albatrex,urdher nr 535 dr 05.12.2014,vendim nr 5541 dt 05.07.2010,vendim nr 1100 dt 19.05.2011
  Shkolla profesionale "Tregtare" Vlore (3737) RAJME ZANAJ Vlore 134,500 2014-12-30 2014-12-31 710111962014 Kancelari MJETE DIDAKTIKE SH TREGTARE 1011196 FAT 1 DT 30.12.2014
  ALUIZNI - Drejtoria Diber (0606) POSTA SHQIPTARE SH.A Diber 5,298 2014-12-30 2014-12-31 11810940142014 Posta dhe sherbimi korrier ALUIZNI 1094014posta nentor 2014
  ALUIZNI - Drejtorite Fier (1), Fier (2) + Lushnje (0909) BANKA CREDINS Fier 1,427,368 2014-12-30 2014-12-31 18010940102014 Shtese page per funksionin Aluizni Fier 1094010 paga Dhjetor punetor me kontrate
  Instituti i Edukimit te Vendimeve Penale Korce (1515) ELVIS ZYFI Korçe 30,000 2014-12-30 2014-12-31 28010140972014 Shpenzime te tjera transporti 1014097 I.E.V.P.KORCE FAT NR.08 DT 29.12.14 RIPARIM AUTOMJETI