Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 121,661 2018-12-26 2018-12-28 80421290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151445 dt.04.12.2018,f.h.nr.54 dt.04.12.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) G B Civil Engineering Lushnje 767,812 2018-12-27 2018-12-28 81421290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Mbikeqyrje punimesh ne objektin Rikonstr.i shkolles 9 vj.Krutje, fat.nr.28797183 dt.10.09.2018, ur.prok.nr.47 dt.31.08.2017
Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 4,373,845 2018-12-26 2018-12-28 79021290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi pastrimit, fat.nr.51583040 dt.03.12.2018, ur.prok.nr.56 dt.22.02.2018, kontr.nr.2441 dt.11.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 142,560 2018-12-26 2018-12-28 80821290012018. Posta dhe sherbimi korrier 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim postar fat.nr.61422295,61422267,61422269 dt.31.10.2018
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 399,041 2018-12-27 2018-12-28 81521290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151438 dt.01.11.2018,f.h.nr.50 dt.01.11.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) UNION BANK SHA Lushnje 146,226 2018-12-27 2018-12-28 81821290012018 Transferime korrente tek Fondi Special i Kompensimit te Pronave (ATP) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik dhenie fondi financiar per Nafije Bytyci per demtim banese,shkr.nr.9025 dt.26.12.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 45,818 2018-12-26 2018-12-28 80721290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime sherbim interneti,fat.nr.227293444 dt.30.11.2018,ur.prok.nr.01 dt.25.01.2018,kontr.nr.809 dt.02.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,500 2018-12-27 2018-12-28 81121290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Aferdita Zaimaj qera ambienti per moshen e trete per muajin nentor 2018,kontrata nr.499 dt.23.01.2018,prokure e posacme dt.20.08.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) DENISA MEÇO Lushnje 250,000 2018-12-26 2018-12-28 80521290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Hiqmet Leka,vendimi nr.2890 dt.12.07.2018,shkr.nr.1123 dt.12.09.2018,nr.1124 dt.13.09.2018,nr.5546/1 dt.04.10.2018,grafiku i shlyerjes
Bashkia Lushnje (0922) ZYRA E REGJISTRIMIT TE PASURISE TE PALUAJTSHME Lushnje 9,000 2018-12-27 2018-12-28 81721290012018 Sherbime te tjera 2129001 BASHKIA LUSHNJE lik kerkese per regjistrim pasurie nr.11/95 Ambulanca lgj Kadri Qystri,fat.nr.8119 dt.21.12.2018,kerkesa nr.8240 dt.21.12.2018,autorizim nr.9842 dt.20.12.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 300,000 2018-12-26 2018-12-28 80621290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Misir Kaja,vendimi nr.3364 dt.28.09.2018,shkr.nr.8272 dt.24.10.2018,akt marreveshje nr.8782 dt.09.11.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 58,810 2018-12-26 2018-12-28 80921290012018. Posta dhe sherbimi korrier 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbim postar fat.nr.61422170,61422171,61422196 dt.30.11.2018
Bashkia Lushnje (0922) GREEN FARM SHPK Lushnje 1,056,379 2018-12-26 2018-12-28 79221290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi gjelberimit, fat.nr.60104687 dt.30.11.2018, ur.prok.nr.63 dt.07.03.2018, kontr.nr.2695 dt.20.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 591,000 2018-12-26 2018-12-27 80221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kompensim financiar ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 187 2018-12-26 2018-12-27 78221290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi shpenz.ndihme ekonomike F.Kushtezuar ,VKB nr.120 dt.20.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 258,000 2018-12-26 2018-12-27 79821290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) shperblimet e fundvitit,VKM nr.754 dt.19.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 90,741 2018-12-26 2018-12-27 77821290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi shp.per invalidet e punes dhe PAK ,VKB nr.119 dt.20.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 28,261 2018-12-26 2018-12-27 78021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme ekonomike nga F.Rezerve ,VKB nr.120 dt.20.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 37,380 2018-12-26 2018-12-27 78221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike F.Kushtezuar ,VKB nr.120 dt.20.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 135 2018-12-26 2018-12-27 79721290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per shperblimin e fundvitit ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 30,000 2018-12-26 2018-12-27 79521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per shperblimin e fundvitit ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 272,140 2018-12-26 2018-12-27 78121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) F.Rezerve,VKB nr.120 dt.20.12.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 121,664 2018-12-26 2018-12-27 77921290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi shpenz.invalide dhe PAK ,VKB nr.119 dt.20.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 3,567,000 2018-12-26 2018-12-27 80021290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kompensim financiar ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 448,375 2018-12-26 2018-12-27 79421290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese e kryetareve te fshatrave muaji nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 11,940 2018-12-26 2018-12-27 79921290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per kompensim financiar ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 26,963 2018-12-26 2018-12-27 78921290012018 Elektricitet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese energji elektrike zjarrfikesja per muajin nentor 2018,kontr.nr.BE-108196,fat.nr.290866674 dt.25.11.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 27,000 2018-12-26 2018-12-27 79721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per shperblimin e fundvitit ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 17,835 2018-12-26 2018-12-27 80021290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi kompensim financiar ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 2,955 2018-12-26 2018-12-27 80221290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi kompensim financiar ,VKM nr.754 dt.19.12.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses

Smiley face

usaid_desc