Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 1,030,960 2018-11-09 2018-11-12 72021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per 10 njesite adm.,VKB nr.97 dt.19.10.2018 ,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 5,155 2018-11-09 2018-11-12 72021290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbim shpenz.ndihme ekonomike 10 njesite adm.,VKB nr.97 dt.19.10.2018 ,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 104,098 2018-11-08 2018-11-12 71621290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151439 dt.01.11.2018,f.h.nr.49 dt.01.11.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,500 2018-11-08 2018-11-12 71521290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Aferdita Zaimaj qera ambienti per moshen e trete per muajin tetor 2018,kontrata nr.499 dt.23.01.2018,prokure e posacme dt.20.08.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 389,050 2018-11-08 2018-11-12 71321290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151432 dt.01.10.2018,f.h.nr.46 dt.01.10.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 448,375 2018-11-08 2018-11-12 71221290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese e kryetareve te fshatrave muaji tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 16,800 2018-11-09 2018-11-12 72221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te Rinj) ,VKB nr.97 dt.19.10.2018,shkr.nr.1743/1 dt.30.10.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 751,060 2018-11-09 2018-11-12 72121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.97 dt.19.10.2018,sipas listepageses tetor 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) LLAZO/ Lushnje 168,708 2018-11-08 2018-11-12 71821290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh,Te Dala 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik garanci punimesh obj.Nderhyrje ne infrastr.e rruges hyrese,fsh.Balaj,Certif.Garancise dt.29.12.2017,PV marrje perf.dorezim dt.29.12.2017,Akt Kolaudim dt.05.04.2016,Kontr.nr.802 dt.29.01.2016
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 42,500 2018-11-08 2018-11-12 71421290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Altin Krakulli qera ambienti per moshen e trete per muajin tetor 2018,kontrata nr.537 dt.24.01.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 2,000,000 2018-11-08 2018-11-09 70821290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi pastrimit, fat.nr.51583037 dt.01.11.2018, ur.prok.nr.56 dt.22.02.2018, kontr.nr.2441 dt.11.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 44,506 2018-11-06 2018-11-07 70621290012018 Te tjera shperblime per personelin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Pandeli Cauli ndihme per dalje ne pension, urdher nr.174 dt.05.11.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 642,660 2018-11-01 2018-11-02 70221290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve P.M.N.Z.SH. (zjarrfikeset) per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,434,416 2018-11-01 2018-11-02 69421290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-11-01 2018-11-02 69821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 86,764 2018-11-01 2018-11-02 69021290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin tetor 2018 ,VKB nr.98 dt.19.10.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 118,721 2018-11-01 2018-11-02 68521290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin shtator 2018 per 10 njesite adm.,VKB nr.98 dt.19.10.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 44,980 2018-11-01 2018-11-02 68721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (F.Kushtezuar),akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses shtator 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 23,744,164 2018-11-01 2018-11-02 68521290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin tetor 2018 per 10 njesite adm.,VKB nr.98 dt.19.10.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) CORRECTOR Lushnje 10,000 2018-11-01 2018-11-02 69721290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Alketa Nuredin Marku nga paga e muajit tetor 2018,shkr.nr.7306 dt.17.04.2018,nr.4370 dt.29.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-11-01 2018-11-02 69921290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 28,763 2018-11-01 2018-11-02 68621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike dhe komision sherbimi ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (F.Rezerve),akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses shtator 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 17,352,803 2018-11-01 2018-11-02 69021290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin tetor 2018 ,VKB nr.98 dt.19.10.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 45,607 2018-11-01 2018-11-02 70121290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 69,956 2018-11-01 2018-11-02 69321290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve pyjore per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 94,060 2018-11-01 2018-11-02 69221290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve QKB per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 615,133 2018-11-01 2018-11-02 69121290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve Gj. Civile per muajin tetor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 267,720 2018-11-01 2018-11-02 68921290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses shtator 2018
Bashkia Lushnje (0922) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Lushnje 4,254 2018-11-01 2018-11-02 69521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Gezim Shahin Saraci ne pagen e muajit tetor 2018,shkr.nr.0147/16 dt.24.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 225 2018-11-01 2018-11-02 68721290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.ndihme ekonomike ,VKB nr.99 dt.19.10.2018 (F.Kushtezuar),akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses shtator 2018

Smiley face

usaid_desc