Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 1,030,640 2018-10-10 2018-10-11 65221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike,VKB nr.89 dt.20.09.2018,shkr.pref.nr.1523/1 dt.27.09.2018,akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses shtator 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) TRANS-BR Lushnje 400,000 2018-10-08 2018-10-11 64721290012018 Subvencione per diference cmimi per transportin urban te autobuzave 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik rimbursimi sherbimit urban sipas situacionit per tremujorin e trete te vitit 2018,fat.nr.57664220 dt.30.09.2018,akt marreveshje nr.01/1 dt.04.01.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 13,860 2018-10-10 2018-10-11 65421290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( te rinj ) , VKB nr.89 dt.20.09.2018,shkr.pref.nr.1523/1 dt.27.09.2018,sipas listepageses shtator 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit dhe derguar nga Qarku Fier
Bashkia Lushnje (0922) GREEN FARM SHPK Lushnje 1,883,350 2018-10-08 2018-10-09 65021290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi gjelberimit,fat.nr.60104575 dt.30.09.2018,ur.prok.nr.63 dt.07.03.2018,kontr.nr.2695 dt.20.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 389,822 2018-10-08 2018-10-09 63921290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151428 dt.03.09.2018,f.h.nr.42 dt.03.09.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 448,375 2018-10-08 2018-10-09 63721290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese e kryetareve te fshatrave muaji shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 45,818 2018-10-08 2018-10-09 64921290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime sherbim interneti,fat.nr.227271898 dt.30.09.2018,ur.prok.nr.01 dt.25.01.2018,kontr.nr.809 dt.02.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 487,900 2018-10-08 2018-10-09 63621290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim keshilli bashkiak muaji shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 4,929,094 2018-10-08 2018-10-09 63821290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi pastrimit, fat.nr.51583035 dt.01.10.2018, ur.prok.nr.56 dt.22.02.2018, kontr.nr.2441 dt.11.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) DENISA MEÇO Lushnje 42,000 2018-10-08 2018-10-09 64421290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Ferdinant Plaku (lik.perfundimtar),vendimi nr.985 dt.30.06.2014,nr.1140 dt.17.03.2017,shkresa nr.517 dt.23.05.2017,nr.1151 dt.19.09.2017
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 42,500 2018-10-08 2018-10-09 64021290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Altin Krakulli qera ambienti per moshen e trete per muajin shtator 2018,kontrata nr.537 dt.24.01.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) DENISA MEÇO Lushnje 250,000 2018-10-08 2018-10-09 64521290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Hiqmet Leka,vendimi nr.2890 dt.12.07.2018,shkr.nr.1123 dt.12.09.2018,nr.1124 dt.13.09.2018,nr.5546/1 dt.04.10.2018,grafiku i shlyerjes
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 12,743 2018-10-08 2018-10-09 64821290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji fat.nr.211333766 dt.30.09.2018,nr.klienti 350006
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,500 2018-10-08 2018-10-09 64121290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Aferdita Zaimaj qera ambienti per moshen e trete per muajin shtator 2018,kontrata nr.499 dt.23.01.2018,prokure e posacme dt.20.08.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 60,000 2018-10-08 2018-10-09 64321290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino (lik.perfundimtar),vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 94,060 2018-10-01 2018-10-03 61721290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve QKB per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 713,011 2018-10-01 2018-10-03 62721290012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve P.M.N.Z.SH. (zjarrfikeset) per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 69,956 2018-10-01 2018-10-03 61821290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve pyjore per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 615,133 2018-10-01 2018-10-03 61621290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve Gj. Civile per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 282,580 2018-10-01 2018-10-03 63321290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( ekzistues ) , VKB nr.91 dt.20.09.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 310,957 2018-10-01 2018-10-03 62521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-10-01 2018-10-03 62321290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,409,661 2018-10-01 2018-10-03 61921290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 33,909 2018-10-01 2018-10-03 63021290012018 Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike dhe kom.sherbimi per muajin shtator 2018 per njesite adm.,VKB nr.91 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Lushnje 4,254 2018-10-01 2018-10-03 62021290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Gezim Shahin Saraci ne pagen e muajit shtator 2018,shkr.nr.0147/16 dt.24.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-10-01 2018-10-03 62421290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 83,410 2018-10-01 2018-10-03 62821290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin shtator 2018,VKB nr.90 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 309,236 2018-10-01 2018-10-03 62121290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 116,197 2018-10-01 2018-10-03 62921290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin shtator 2018 per 10 njesite adm.,VKB nr.90 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 63,780 2018-10-01 2018-10-03 63221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( ekzistues ) , VKB nr.91 dt.20.09.2018,sipas listepageses gusht 2018

Smiley face

usaid_desc