Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,561,144 2018-12-03 2018-12-04 73321290012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 641,940 2018-12-03 2018-12-04 74221290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve P.M.N.Z.SH. (zjarrfikeset) per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 69,956 2018-12-03 2018-12-04 73221290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve pyjore per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 94,060 2018-12-03 2018-12-04 73121290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve QKB per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-12-03 2018-12-04 73921290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 24,694,796 2018-12-03 2018-12-04 74321290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin nentor 2018 ,VKB nr.109 dt.20.11.2018,shkr.pref.nr.1956/2 dt.27.11.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) CORRECTOR Lushnje 10,000 2018-12-03 2018-12-04 73721290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Alketa Nuredin Marku nga paga e muajit nentor 2018,shkr.nr.7306 dt.17.04.2018,nr.4370 dt.29.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 45,607 2018-12-03 2018-12-04 74121290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 615,133 2018-12-03 2018-12-04 73021290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve Gj. Civile per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) Altin Vako Lushnje 5,000 2018-12-03 2018-12-04 73521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Kudret Sulo nga paga e muajit nentor 2018,shkr.nr.1154 dt.30.10.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 320,180 2018-12-03 2018-12-04 74021290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-12-03 2018-12-04 73821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 33,830 2018-12-03 2018-12-04 75121290012018 Te tjera shperblime per personelin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndihme me rastin e daljes ne pension per punonjesin Flamur Gjata, urdheri nr.178 dt.17.11.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 26,150 2018-12-03 2018-12-04 74521290012018 Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK dhe kom.sherbimi per muajin tetor 2018 (F.Rezerve) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018,shkr.pref.nr.1956/2 dt.27.11.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 6,120 2018-12-03 2018-12-04 75021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te Rinj) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% Gr.Kushtezuar),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 236,280 2018-12-03 2018-12-04 74621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 88,996 2018-12-03 2018-12-04 74421290012018 Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin nentor 2018 ,VKB nr.109 dt.20.11.2018,shkr.pref.nr.1956/2 dt.27.11.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 13,220 2018-12-03 2018-12-04 74721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Te rinj) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% F.Rezerve),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 40,980 2018-12-03 2018-12-04 74821290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (F.Kushtezuar),akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 404,434 2018-12-03 2018-12-04 73621290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin nentor 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 123,474 2018-12-03 2018-12-04 74321290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin nentor 2018 ,VKB nr.109 dt.20.11.2018,shkr.pref.nr.1956/2 dt.27.11.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 59,220 2018-12-03 2018-12-04 74921290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike (Ekzistues) ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (6% Gr.Kushtezuar),sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 17,799,189 2018-12-03 2018-12-04 74421290012018. Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin nentor 2018 ,VKB nr.109 dt.20.11.2018,shkr.pref.nr.1956/2 dt.27.11.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 205 2018-12-03 2018-12-04 74821290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi shpenz.ndihme ekonomike ,VKB nr.110 dt.20.11.2018 (F.Kushtezuar),akt marrv.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses tetor 2018
Bashkia Lushnje (0922) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Lushnje 4,254 2018-12-03 2018-12-04 73421290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Gezim Shahin Saraci ne pagen e muajit nentor 2018,shkr.nr.0147/16 dt.24.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) SENKA Lushnje 26,422,313 2018-11-20 2018-11-21 72921290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sit.nr.1 obj.Rikonstr.shk.mesme e bashkuar 10 Korriku dhe ambjentet sportive Dushk,fat.nr.68794807 dt.19.11.2018,ur.prok.nr.135 dt.18.07.2018,kontr.nr.6535 dt.21.09.2018
Bashkia Lushnje (0922) BETA shpk Lushnje 23,750,001 2018-11-12 2018-11-14 72321290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik objektin Nderhyrje polifunksionale ne lgj. Xhevdet Nepravishta,fat.nr.29912305 dt.31.05.2018,ur.prok.nr.97 dt.11.05.2017,kontr.nr.7446 dt.12.09.2017
Bashkia Lushnje (0922) ZYRA E REGJISTRIMIT TE PASURISE TE PALUAJTSHME Lushnje 14,000 2018-11-08 2018-11-12 70721290012018 Sherbime te tjera 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kerkese per regj.pasurie Toke Pyjore,shkrese nr.7973 dt.16.10.2018,kerkese nr.7064 dt.06.11.2018,fat.per arketim nr.6961 dt.06.11.2018
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 14,374 2018-11-08 2018-11-12 71921290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji fat.nr.211362313 dt.31.10.2018,nr.klienti 350006
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 487,900 2018-11-08 2018-11-12 71121290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim keshilli bashkiak muaji tetor 2018 sipas listepageses

Smiley face

usaid_desc