Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 45,607 2018-10-01 2018-10-03 62621290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin shtator 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 155 2018-10-01 2018-10-03 63121290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.ndihme ekonomike per muajin shtator 2018 per njesite adm.,VKB nr.91 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 30,920 2018-10-01 2018-10-03 63121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per muajin shtator 2018 per njesite adm.,VKB nr.91 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 16,681,954 2018-10-01 2018-10-03 62821290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin shtator 2018,VKB nr.90 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 23,239,433 2018-10-01 2018-10-03 62921290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per muajin shtator 2018 per 10 njesite adm.,VKB nr.90 dt.20.09.2018,akt marreveshja nr.3748/1 dt.09.05.2018
Bashkia Lushnje (0922) CORRECTOR Lushnje 10,000 2018-10-01 2018-10-03 62221290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Alketa Nuredin Marku nga paga e muajit shtator 2018,shkr.nr.7306 dt.17.04.2018,nr.4370 dt.29.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Lushnje 105,600 2018-09-26 2018-09-28 61321290012018 Blerje dokumentacioni 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje dokumentacioni per nevojat e bashkise, fat.nr.62526438 dt.03.08.2018,f.h.nr.39 dt.03.08.2018,kontr.nr.4297 dt.19.06.2018
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 101,693 2018-09-26 2018-09-28 61221290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151429 dt.03.09.2018,f.h.nr.41 dt.03.09.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) INSTITUTI I NDERTIMIT ( I N ) Lushnje 192,599 2018-09-26 2018-09-28 61421290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik oponence teknike Projekt Zbatim objk.Rruga Plastmas Karbunare,fat.nr.48570527 dt.24.08.2018,akt marreveshje nr.4921 dt.11.07.2018,shkr.nr.4751 dt.04.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 197,099 2018-09-26 2018-09-28 61521290012018 Elektricitet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik energji elektrike, kontr.nr.BE-110909,BE-111393,BE-104816,BE-112005,fat.nr.288494176,288575567,288614424,288534257 dt.31.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 7,072 2018-09-26 2018-09-28 60621290012018 Elektricitet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese energji elektrike zjarrfikesja per muajin gusht 2018,kontr.nr.BE-108196,fat.nr.288534539 dt.31.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) ALFA 2 Sh.p.k Lushnje 633,080 2018-09-26 2018-09-28 60521290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje pllakash dhe bordura trotuari, pjesore fat.nr.03217224 dt.15.11.2011,f.h.nr.02 dt.15.11.2011, ur.prok.nr.1031 dt.24.03.2011,kontr.nr.1279/1 dt.02.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) ALFA 2 Sh.p.k Lushnje 791,920 2018-09-26 2018-09-28 60421290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje pllakash dhe bordura trotuari,lik.perfund.i fat.nr.86205359 dt.04.05.2011,f.h.nr.72/1 dt.04.05.2011, ur.prok.nr.1031 dt.24.03.2011,kontr.nr.1279/1 dt.02.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Lushnje 65,500 2018-09-26 2018-09-28 61021290012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik siguracione mjetesh per policine bashkiake, fat.nr.180310536,180310537,180310538 dt.20.08.2018, ur.prok.nr.36 dt.15.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) InfoSoft Office Lushnje 273,600 2018-09-26 2018-09-28 61121290012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje bojra per nevojat e bashkise, fat.nr.228952391 dt.22.08.2018,f.h.nr.40 dt.22.08.2018,ur.prok.nr.35 dt.15.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 3,840 2018-09-26 2018-09-28 60821290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime telefoni zjarrfikesja fat.nr.726089440,726089441 dt.31.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 55,111 2018-09-26 2018-09-27 60921290012018 Posta dhe sherbimi korrier 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbime postare fat.nr.61422065,61422066,61422092 dt.31.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Lushnje 238,500 2018-09-26 2018-09-27 60221290012018 Te tjera transferta tek individet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik qera te pastrehet per muajin gusht 2018 VKB nr.9 dt.26.01.2018,shkr.Pref.Fier nr.166/1 dt.09.02.2018,kontr.porosi nr.30 dt.16.11.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 12,720 2018-09-26 2018-09-27 60721290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji zjarrfikesja per muajin gusht 2018,klienti nr.350050,fat.nr.211311020 dt.31.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 17,998 2018-09-18 2018-09-20 60121290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji fat.nr.211310000 dt.31.08.2018,nr.klienti 350006
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 64,000 2018-09-18 2018-09-20 59821290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 382,343 2018-09-18 2018-09-20 59421290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151419 dt.01.08.2018,f.h.nr.36 dt.01.08.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) DENISA MEÇO Lushnje 50,000 2018-09-18 2018-09-20 59921290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Ferdinant Plaku,vendimi nr.985 dt.30.06.2014,nr.1140 dt.17.03.2017,shkresa nr.517 dt.23.05.2017,nr.1151 dt.19.09.2017
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,500 2018-09-18 2018-09-20 59621290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Aferdita Zaimaj qera ambienti per moshen e trete per muajin gusht 2018,kontrata nr.499 dt.23.01.2018,prokure e posacme dt.20.08.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 487,900 2018-09-18 2018-09-20 59221290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim keshilli bashkiak muaji gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 448,375 2018-09-18 2018-09-20 59321290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese e kryetareve te fshatrave muaji gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 42,500 2018-09-18 2018-09-20 59521290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Altin Krakulli qera ambienti per moshen e trete per muajin gusht 2018,kontrata nr.537 dt.24.01.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 45,818 2018-09-18 2018-09-20 60021290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime sherbim interneti,fat.nr.227261821 dt.31.08.2018,ur.prok.nr.01 dt.25.01.2018,kontr.nr.809 dt.02.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 4,929,094 2018-09-12 2018-09-13 59021290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi pastrimit, fat.nr.51583033 dt.03.09.2018, ur.prok.nr.56 dt.22.02.2018, kontr.nr.2441 dt.11.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) GREEN FARM SHPK Lushnje 1,794,658 2018-09-12 2018-09-13 59121290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi gjelberimit,fat.nr.60104678 dt.31.08.2018,ur.prok.nr.63 dt.07.03.2018,kontr.nr.2695 dt.20.04.2018

Smiley face

usaid_desc