Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 45,818 2018-08-22 2018-08-24 56121290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime sherbim interneti,fat.nr.227250710 dt.31.07.2018,ur.prok.nr.01 dt.25.01.2018,kontr.nr.809 dt.02.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 59,092 2018-08-22 2018-08-24 55021290012018 Posta dhe sherbimi korrier 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbime postare fat.nr.61422015,61422016,61422043 dt.31.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 13,053 2018-08-22 2018-08-24 55321290012018 Elektricitet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese energji elektrike zjarrfikesja per muajin korrik 2018,kontr.nr.BE-108196,fat.nr.287576596 dt.31.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 12,720 2018-08-22 2018-08-24 55421290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji zjarrfikesja per muajin korrikr 2018,klienti nr.350050,fat.nr.211287724 dt.31.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) ALBTELEKOM SH.A. Lushnje 4,140 2018-08-22 2018-08-24 55521290012018 Sherbime telefonike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime telefoni zjarrfikesja fat.nr.725913534, 725913535 dt.31.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) SH.A UJSJELLES KANALIZIME Lushnje 19,447 2018-08-22 2018-08-24 55221290012018 Uje 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese uji fat.nr.211287157 dt.31.07.2018,nr.klienti 350006
Bashkia Lushnje (0922) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Lushnje 216,184 2018-08-22 2018-08-24 56021290012018 Elektricitet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik energji elektrike, kontr.nr.BE-110909,BE-111393,BE-104816,BE-112005,fat.nr.287660793,287619870,287577019,287365636 dt.30.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) ALFA 2 Sh.p.k Lushnje 1,900,000 2018-08-07 2018-08-14 54421290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik obj.blerje pllka dhe bordura per trotuare,pjes.fat.nr.86205359 dt.04.05.2011, f.h.nr.72/1 dt.04.05.2011,ur.prok.nr.1031 dt.24.03.2011,kontr.nr.1279/1 dt.02.05.2011
Bashkia Lushnje (0922) TRANSUDHETARE Lushnje 215,640 2018-08-07 2018-08-09 53721290012018 Shpenzime te tjera transporti 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik riparim automjetesh,fat.nr.13422965 dt.29.06.2018,ur.prok.nr.24 dt.18.06.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 448,375 2018-08-07 2018-08-09 53521290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagese e kryetareve te fshatrave muaji korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,500 2018-08-07 2018-08-09 53321290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Aferdita Zaimaj qera ambienti per moshen e trete per muajin korrik 2018,kontrata nr.499 dt.23.01.2018,prokure e posacme dt.20.08.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 358,160 2018-08-07 2018-08-09 54321290012018 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Pali Trifon Syziu shpronesim sipas VKM nr.412 dt.04.07.2018,shkr.nr.5222 dt.20.07.2018, sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 487,900 2018-08-07 2018-08-09 53421290012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shperblim keshilli bashkiak muaji korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 42,500 2018-08-07 2018-08-09 53221290012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Altin Krakulli qera ambienti per moshen e trete per muajin korrik 2018,kontrata nr.537 dt.24.01.2018,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) GRAMOZ NEXHIPI Lushnje 43,800 2018-08-07 2018-08-09 54621290012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Blerje fikese zjarri per zjarrfikesen,fat.nr.50199757 dt.23.07.2018,f.h.nr.35 dt.23.07.2018, ur.prok.nr.31 dt.20.07.2018, PV dt.20.07.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Lushnje 238,500 2018-08-07 2018-08-09 54821290012018 Te tjera transferta tek individet 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik qera te pastrehet per muajin korrik 2018 VKB nr.9 dt.26.01.2018,shkr.Pref.Fier nr.166/1 dt.09.02.2018,kontr.porosi nr.30 dt.16.11.2017,sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 99,742 2018-08-07 2018-08-08 54521290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151421 dt.2.08.2018,f.h.nr.37 dt.02.08.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 46,240 2018-08-06 2018-08-08 52921290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime vend permbarimi Liri Furrxhi (lik.perfundimtar),vendimi nr.1272 dt.04.06.2015,nr.305 dt.17.03.2014,kerkesa nr.11249 dt.08.09.2016
Bashkia Lushnje (0922) LEAL (K64612402E) Lushnje 4,929,094 2018-08-07 2018-08-08 54721290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi pastrimit, fat.nr.51583031 dt.01.08.2018, ur.prok.nr.56 dt.22.02.2018, kontr.nr.2441 dt.11.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) NUSHI Lushnje 378,286 2018-08-07 2018-08-08 53621290012018 Karburant dhe vaj 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje karburant,fat.nr.61151411 dt.2.07.2018,f.h.nr.32 dt.02.07.2018,ur.prok.nr.25 dt.26.01.2018,kontr.nr.1502 dt.27.02.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 908,140 2018-08-06 2018-08-08 52421290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike per 10 njeiste adm. VKB nr.76 dt.20.07.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses nxjerre nga sistemi pikezimit korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 4,541 2018-08-06 2018-08-08 52421290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi shpenz.ndihme ekonomike per 10 njeiste adm. VKB nr.76 dt.20.07.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses nxjerre nga sistemi pikezimit korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 50,000 2018-08-06 2018-08-08 53021290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore per Dritan Mino,vendimi nr.39 dt.16.01.2012,nr.2115 dt.07.07.2016, akt marreveshja nr.989 dt.27.01.2017
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 533,340 2018-08-06 2018-08-08 52521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike ekzistues VKB nr.76 dt.20.07.2018 sipas listepageses korrik 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 90,240 2018-08-06 2018-08-08 52621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.ndihme ekonomike te rinj VKB nr.76 dt.20.07.2018 sipas listepageses korrik 2018 nxjerre nga sistemi i pikezimit
Bashkia Lushnje (0922) DENISA MEÇO Lushnje 50,000 2018-08-06 2018-08-08 53121290012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime gjyqesore Ferdinant Plaku,vendimi nr.985 dt.30.06.2014,nr.1140 dt.17.03.2017,shkresa nr.517 dt.23.05.2017,nr.1151 dt.19.09.2017
Bashkia Lushnje (0922) GREEN FARM SHPK Lushnje 1,578,700 2018-08-07 2018-08-08 54921290012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik sherbimi gjelberimit,fat.nr.60104675 dt.31.07.2018,ur.prok.nr.63 dt.07.03.2018,kontr.nr.2695 dt.20.04.2018
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,476,482 2018-08-02 2018-08-03 50821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve per muajin korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 45,607 2018-08-02 2018-08-03 51521290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin korrik 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 69,956 2018-08-02 2018-08-03 50721290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve pyjore per muajin korrik 2018 sipas listepageses

Smiley face

usaid_desc