Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Lushnje (0922) (more 3305 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 4,560,563,772.00 3,305 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 639,780 2018-09-11 2018-09-12 58021290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike (ekzistues) , VKB nr.85 dt.13.08.2018,shkr.pref.nr.1291/1 dt.14.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 4,677 2018-09-11 2018-09-12 58221290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz. ndihme ekonomike per 10 njesite administrative, VKB nr.85 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 935,320 2018-09-11 2018-09-12 58221290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike per 10 njesite administrative, VKB nr.85 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 20,700 2018-09-11 2018-09-12 58121290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike ( te rinj ) , VKB nr.85 dt.13.08.2018,shkr.pref.nr.1291/1 dt.14.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA CREDINS Lushnje 309,236 2018-09-03 2018-09-04 57321290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 8,427,108 2018-09-03 2018-09-04 57121290012018 Shpenzime te tjera transporti 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) G. P. G. COMPANY Lushnje 6,630,000 2018-08-22 2018-09-04 55921290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik blerje asfaltobeton, fat.nr.86399151 dt.11.04.2011, f.h.nr.52 dt.11.04.2011,ur.prok.nr.927 dt.21.10.2010, nr.1022/2 dt.17.03.2011, kontr.nr.603/1 dt.23.02.2011, shtese kontr.nr.952/1 dt.28.03.2011
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 215,007 2018-09-03 2018-09-04 57521290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 615,133 2018-09-03 2018-09-04 56821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve Gj. Civile per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lushnje 45,607 2018-09-03 2018-09-04 57821290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 555,790 2018-09-03 2018-09-04 57621290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 645,907 2018-09-03 2018-09-04 57921290012018 Shtese page per pune jashte orarit 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve P.M.N.Z.SH. (zjarrfikeset) per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 70,741 2018-09-03 2018-09-04 56921290012018 Shtese page per funksionin 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve QKB per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,425,000 2018-08-22 2018-09-04 55821290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave, fat.nr.29552013 dt.29.02.2016,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 1,793,389 2018-08-22 2018-09-04 55721290012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave, fat.nr.10889946 dt.12.10.2015,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012
Bashkia Lushnje (0922) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Lushnje 4,254 2018-09-03 2018-09-04 57221290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Gezim Shahin Saraci ne pagen e muajit gusht 2018,shkr.nr.0147/16 dt.24.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) RAIFFEISEN BANK SH.A Lushnje 69,956 2018-09-03 2018-09-04 57021290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik pagat e punonjesve pyjore per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Lushnje 320,392 2018-09-03 2018-09-04 57721290012018 Shtese page per vjetersi ne pune 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik paga te punonjesve per muajin gusht 2018 sipas listepageses
Bashkia Lushnje (0922) CORRECTOR Lushnje 10,000 2018-09-03 2018-09-04 57421290012018 Paga baze 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik ndalese page e debitorit Alketa Nuredin Marku nga paga e muajit gusht 2018,shkr.nr.7306 dt.17.04.2018,nr.4370 dt.29.03.2016
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 16,574,850 2018-08-28 2018-08-30 56221290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK, VKB nr.86 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 82,874 2018-08-28 2018-08-30 56221290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK, VKB nr.86 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 22,556,547 2018-08-28 2018-08-30 56321290012018 Pagese paaftesie 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per 10 njesite administrative, VKB nr.86 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) TDR GROUP Lushnje 468,687 2018-08-22 2018-08-30 55121290012018 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenzime vend permbarimi Genci Hoxha lik.perfundimtar,vendimi nr.336 (1398) dt.03.09.2013,shkresa nr.1451 dt.22.07.2014,shkr.nr.1500 dt.01.08.2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 30,653 2018-08-28 2018-08-30 56421290012018 Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike dhe kom.sherbimi (153 leke),Nj.Adm.Allkaj,Ballagat,Dushk,Golem,Kolonje,Krutje, VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 61,800 2018-08-28 2018-08-30 56621290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike , VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) BANKA KOMBETARE E GREQISE Lushnje 271,868 2018-08-28 2018-08-30 56521290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike , VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 148 2018-08-28 2018-08-30 56721290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per ndihme ekonomike,Nj.Adm.Bubullime,Dushk,Fiershegan,Hyzgjokaj,Kolonje, VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 29,600 2018-08-28 2018-08-30 56721290012018 Ndihme ekonomike 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik shpenz.per ndihme ekonomike,Nj.Adm.Bubullime,Dushk,Fiershegan,Hyzgjokaj,Kolonje, VKB nr.87 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018,sipas listepageses korrik 2018
Bashkia Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 112,783 2018-08-28 2018-08-29 56321290012018. Sherbimet bankare 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik kom.sherbimi per shpenz.per invalidet e punes dhe PAK per 10 njesite administrative, VKB nr.86 dt.13.08.2018,aktmarrev.me posten nr.3748/1 dt.09.05.2018, sipas listepageses gusht 2018
Bashkia Lushnje (0922) "E N I" Lushnje 409,111 2018-08-22 2018-08-28 55621290012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve 2129001 BASHKIA LUSHNJE per sa lik Rikonstr. i trotuareve ne shetitoren e palmave,pjese e mbetur nga fat.nr.29552001 dt.30.11.2015,ur.prok.nr.172 dt.28.05.2012,kontr.nr.3122 dt.13.07.2012

Smiley face

usaid_desc