Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (more 4500 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,197,358,821.00 4,500 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 390,000 2018-12-27 2018-12-28 132021220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHMA EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOP, BULGAREC, MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) Markel Zeqo Korçe 22,300 2018-12-27 2018-12-28 128921220012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative BASHKIA KORCE (2122001) DEKOR PER PROJ.NDERGJEGJ.I KOMUN.NE ZONAT RURALE NPM AKTIV.SENSIB.NE LUFTEN KUNDER KRIMIT NE FAM. U.P NR.74 DT 16.11.2018,FT.OFERTE,P.V VLERESIMI DT 20.11.18, FAT.NR.10 DT 26.11.18, F.H NR.123 DT 26.11.18 UB 35112
Bashkia Korce (1515) GJERGJI JANO (L34203003V) Korçe 400,000 2018-12-26 2018-12-28 125321220012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE VENDIM GJYQI NDAJ L.SPAHO, VENDIM NR.1899 DT 02.11.2015, SHK.PERMB.NR.1292 PROT DT 15.06.2017, GJ.AUDITI NR.2831 DT 14.05.2018, URDHER NR.741 DT 14.11.2018,UB 35030
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 433,290 2018-12-27 2018-12-28 127021220012018 Udhetim i brendshem BASHKIA KORCE (2122001) DIETA SHTATOR DHJETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 41,370 2018-12-27 2018-12-28 130521220012018 Udhetim jashte shtetit BASHKIA KORCE (2122001) DIETA JASHTE VENDIT TETOR NENTOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 12,000 2018-12-27 2018-12-28 130921220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE 6 PERQIND E FONDIT TE KUSTEZUAR SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) KORSEL SHPK Korçe 413,662 2018-12-27 2018-12-28 128121220012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA KORCE (2122001) MIREMBAJTJE VARREZASH PUBLIKE DHE TE DESHMOREVE U.P NR.19 DT 29.05.2018,MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 29.06.2018, KONTRATE DT 13.07.2018, FAT.NR.103 DT 02.11.2018, BULETIN NR.22,27,29 UB 33737
Bashkia Korce (1515) ORTAKERIA KORCA Korçe 833,280 2018-12-27 2018-12-28 128221220012018 Subvencione per diference cmimi per transportin urban te autobuzave BASHKIA KORCE (2122001) SHERBIMI URBAN SUBVENCION PER MUAJIN NENTOR 2018, P.V NR.2815/1 DT 21.05.2018, URDHER PER SHPALLJEN E SUBJEKTIT FITUES NR.319 DT 24.05.2018, KONTRATE DT 18.06.2018,FAT.NR.126 DT 03.12.2018, RELACION UB 33529
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 96,000 2018-12-27 2018-12-28 131621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PAAFTESISE, TE VEREBERIT SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) SIMAKU SHPK Korçe 3,506,451 2018-12-26 2018-12-28 126721220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) SIST.ASF.NE RRUGET E QYTETIT LGJ.4,5,6,8,13,18, U.P NR.24 DT 20.06.18, FORM.NJOFTIM FITUESI,RAP.PERMB.MIRATIM PROC.DT 17.08.2018,KONTARTE DT 04.09.18, SIT.NR.2, FAT.NR.150 DT 01.12.2018,BULETIN NR.25,34,36, UB 34009
Bashkia Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 76,548 2018-12-27 2018-12-28 127921220012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KANCELARI, LETER, U.P NR.7 DT 22.02.2018, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 15.03.2018, KONTRATE DT 19.03.2018, FAT.NR.205431431 DT 19.10.18, F.H NR.99 DT 19.10.2018, UB 32782
Bashkia Korce (1515) ALMO KONSTRUKSION Korçe 2,851,029 2018-12-26 2018-12-28 126521220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE (2122001) SIST.ASF.NE RRUGET E NJA FSH.PORODINE,BULGAREC,BIRANJ,GOSK.POSHTE,MORAVE,U.P NR.23 DT 20.06.18,MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FIT.DT 17.08.2018,KONT.DT 04.09.2018,SIT.NR.1,FAT.NR.5 DT 09.10.18,P.V ETJ UB 34013
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 48,000 2018-12-27 2018-12-28 132121220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHMA EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 11,600 2018-12-27 2018-12-28 129921220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI NENTOR,DHJETOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018,KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.800 DT 13.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 156,000 2018-12-27 2018-12-28 131021220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER INVALIDET E PUNES,PAAFTESISE,VERBERISE,PARA TETRA PLEGJIKET SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ,DRENOVE
Bashkia Korce (1515) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Korçe 1,023,000 2018-12-27 2018-12-28 128621220012018 Blerje dokumentacioni BASHKIA KORCE (2122001) SHTYPSHKRIME (BLLOQE ADMINISTRATIVE) KONTRATE DT 18/22/30.10.2018,FAT.NR.473,489 DT 19/31.10.2018,FAT.NR.500,531 DT 07/27.11.2018, F.H NR.100,105 DT 19/31.10.2018, NR.109,126 DT 07/27.11.2018, URDH.NR.659,712,727,780
Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 2,556,933 2018-12-26 2018-12-28 125421220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI, U.P NR.41 DT 22.12.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.02.2018,KONTRATE DT 09.02.2018,FAT.NR.158 DT 30.09.2018,BULETIN NR.52,5 UB 32520
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 317,724 2018-12-26 2018-12-28 126321220012018 Posta dhe sherbimi korrier BASHKIA KORCE (2122001) POSTARE FAT.NR.1116, 1121 DT 31.10.18, FAT.NR.1231, 1234 DT 30.11.2018, URDHER NR.744, 805 DT 14.11.2018, 17.12.2018
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 99,000 2018-12-27 2018-12-28 131921220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHMA EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VITHKUQ, LEKAS
Bashkia Korce (1515) Selvije Abasllari Korçe 96,960 2018-12-27 2018-12-28 129021220012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative BASHKIA KORCE (2122001) SHKOPINJ PER PERS.ME AFTESI TE KUFIZ.PER PROJ.DITA E SHKOPIT TE BARDHE,U.P NR.53 DT 01.10.18,FTESE OFERTE,P.V VLERES.DT 03.10.18,P.V SHP.FITUESI DT 04.10.18,FAT.NR.86 DT 11.10.18,F.H NR.94 DT 11.10.18, UB 35113
Bashkia Korce (1515) HALIL DERVISHI Korçe 82,800 2018-12-27 2018-12-28 129421220012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative BASHKIA KORCE (2122001) MAT.PER REALIZIMIN E PIKTURAVE MURALE SIPAS PROJ.PIKTURAT MURALE, U.P NR.63 DT 05.11.18,FTESE OFERTE,P.V LLOG.F.LIMIT DT 02.11.18, P.V VLERES.DT 07.11.2018,FAT.NR.517 DT 09.11.18, F.H NR.110 DT 09.11.18, UB 35119
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 396,000 2018-12-27 2018-12-28 132321220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER PAAFTESI, TE VERBERIT, PARA TETRAPLEGJIKET SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 36,710 2018-12-26 2018-12-28 125621220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI SHTATOR 2018,U.P NR.41 DT 22.12.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.02.2018,KONTRATE DT 01.08.2018,FAT.NR.159 DT 30.09.2018,BULETIN NR.52,5 UB 33860
Bashkia Korce (1515) Pëllumb Kreka Korçe 177,000 2018-12-27 2018-12-28 126921220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE MOBILJE DHE PAJISJE PER MUZEUN GJON MILI,U.P NR.60 DT 29.10.2018,FTESE OFERTE,P.V LLOG.F.LIMIT DT 26.10.2018, P.V VLERESIMI DT 31.10.18,P.V SHPALLJE FIT.DT 01/02/05.11.2018,FAT.NR.20,21 F.H NR.111 DT 15.11.18
Bashkia Korce (1515) ABISSNET Korçe 84,872 2018-12-27 2018-12-28 129721220012018 Sherbime telefonike BASHKIA KORCE (2122001) SHERBIM INTERNETI U.P NR.1 DT 19.01.18, FTESE OFERTE,P.V VLERES.DT 23.01.18, KONTRATE DT 24.01.18, FAT.NR.488, 548 DT 31.10.18, 30.11.18, UB 35122 DT 27.12.18
Bashkia Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 91,800 2018-12-26 2018-12-28 124421220012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA KORCE (2122001) QERA AMBIENTI TETOR,NENTOR 2018, PER QENDER DITORE PER FEMIJE,FUQ.I FEM.ROME DHE EGJIPTIANE,KONT.QERAJE DT 03.01.2018, URDHER NR.766,823 DT 22.11/24.12.2018 LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) Albsig Korçe 43,482 2018-12-26 2018-12-28 126121220012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit BASHKIA KORCE (2122001) SIGURACION MJETI U.P NR.71 DT 13.11.2018, FTESE PER OFERTE, P.V LLOG.F.LIMIT DT 12.11.2018, P.V VLERES.DT 15.11.2018, FAT.NR.1677 DT 16.11.2018, UB 35035 DT 26.12.18
Bashkia Korce (1515) GJERGJI JANO (L34203003V) Korçe 500,000 2018-12-26 2018-12-28 125221220012018 Shpenzime kompensimi per shpronesim ne te kaluaren BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE VENDIM GJYQI NDAJ D.KONDI NR.71 42 DT 29.01.2016 I GJYK.ADM.SE SHK.SE PARE KORCE, SHK.PERMB.NR.134/1 DT 28.03.2018, GJ.AUDITI NR.2829 DT 14.05.2018, URDHER NR.740 DT 14.11.18, UB 35029
Bashkia Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 3,640 2018-12-27 2018-12-28 127221220012018 Udhetim i brendshem BASHKIA KORCE (2122001) DIETA NENTOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,000 2018-12-27 2018-12-28 132221220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE

Smiley face

usaid_desc