Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (more 4500 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,197,358,821.00 4,500 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 602,260 2018-10-10 2018-10-11 99921220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) NDIHME EKONOMIKE SHTATOR 2018, VENDIM NR.9 DT 04.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 584,400 2018-10-10 2018-10-11 99821220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) NDIHME EKONOMIKE SHTATOR 2018, VENDIM NR.9 DT 04.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 85,820 2018-10-10 2018-10-11 99721220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) NDIHME EKONOMIKE SHTATOR 2018, VENDIM NR.9 DT 04.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 209,746 2018-10-10 2018-10-11 99521220012018 Sherbime te tjera 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE TARIFE PER LIDHJE TE RE PER TREGUN E FRUTA PERIMEVE, FAT.NR.65 DT 24.09.2018, URDHER NR.620 DT 09.10.2018
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 251,220 2018-10-10 2018-10-11 99621220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) NDIHME EKONOMIKE SHTATOR 2018, VENDIM NR.9 DT 04.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) SHTYPSHKRONJA E LETRAVE ME VLERE Korçe 28,200 2018-10-09 2018-10-10 99021220012018 Blerje dokumentacioni BASHKIA KORCE (2122001) SHTYPSHKRIME KONTRATE DT 06.08.2018, FAT.NR.423 DT 28.09.2018, F.H NR.82 DT 28.09.2018, URDHER NR.611 DT 03.10.2018, UB 34296 DT 09.10.2018
Bashkia Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 7,000,000 2018-10-09 2018-10-10 99321220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE KONTRIBUTI PER VITIN 2018, KONTRATE DT 04.02.2010, URDHER NR.2 DT 05.01.2018, NR.594 DT 27.09.2018, URDHER NR.619 DT 08.10.2018, UB 34293 DT 09.10.2018
Bashkia Korce (1515) Fondacioni Shoqata" TID KORÇA " Korçe 69,208 2018-10-09 2018-10-10 99221220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VL.SE MBLEDHUR SI TARIFA VENDORE NGA SUB.QE USHTROJNE AKTIV.NE ZONEN E E PAZARIT, MAREV.BASHK.DT 20.06.2018, VEDNIM NR.56, 59 DT 17.05.2018 KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.609 DT 03.10.2018, UB 34294
Bashkia Korce (1515) "B.I.D. KORCA" Korçe 721,375 2018-10-09 2018-10-10 99121220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VL.SE MBLEDHUR SI TARIFA VENDORE NGA SUB.QE USHTROJNE AKTIV.NE ZONEN E ZHVILL.TE BIZNESIT KORCE MAREV.BASHK.DT 27.02.2012,VENDIM NR.124 DT 30.11.2017,KONF.NR.969/1 DT 11.12.2017, URDHER NR.610 DT 03.10.2018.
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 904,200 2018-10-09 2018-10-10 99421220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - troje BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER SHPRONESIM PER INTERES PUBLIK PER PROJEKTIN:RIKONS.DHE ZGJERIM I RRUGES DON GJON BUZUKU KORCE, VKM NR.498 DT 29.08.2018, RELACION DT 02.09.2018, URDHER NR.599 DT 01.10.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) KORSEL SHPK Korçe 5,560,628 2018-10-08 2018-10-09 98521220012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA KORCE (2122001) SHERBIM I PASTRIMIT TE QYTETIT SHTATOR 2018, U.P NR.39 DT 10.11.2017, RAP.PERMB.MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 08.06.2018, KONTRATE DT 12.06.2018, FAT.NR.100 DT 05.10.2018, BULETIN NR.46,24,25 UB 33493
Bashkia Korce (1515) G B Civil Engineering Korçe 324,937 2018-10-08 2018-10-09 98721220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA KORCE (2122001) MBIKQYRJE OBJEKTI:RIKONS.DHE PERSHT.PER TREGUN E FRUTA-PERIME-BULMET TE ISH REP.MEKANIK TE UMB-SE,U.P NR.84 DT 11.10.2017, FTESE PER OFERTE,P.V VLERES.DHE HEDHJE SHORTI DT 13.10.2017, KONT.DT 16.10.17,FAT.74 10.09.18
Bashkia Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 2,289,794 2018-10-08 2018-10-09 98621220012018 Interesa huamarrje tjera afatgjate, nga sistemi bankar BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PRINCIPALI HD EINTERESI KESTI XXXIII DISB.I, KESTI XXV DISB.III, KONTRATE NR.777 REP 432/2 KOL DT 31.03.2010, SHT.KONTRATE NR.3 DT 20.06.2014, URDHER NR.607 DT 03.10.2018
Bashkia Korce (1515) G B Civil Engineering Korçe 456,720 2018-10-08 2018-10-09 98921220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA KORCE (2122001) MBIKQYRJE OBJEKTI:RIKONS.I TREGUT FRUTA PERIME BULMET KORCA FOOD HUB FAZA II, U.P NR.8 DT 13.03.2018,FTESE PER OFERTE, P.V DT 16.03.2018, KONTRATE DT 19.03.2018,FAT.NR.75 DT 01.10.2018, UB 34281 DT 08.10.2018
Bashkia Korce (1515) KORSEL SHPK Korçe 297,655 2018-10-08 2018-10-09 98421220012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA KORCE (2122001) MIREMBAJTJE VARREZASH PUBLIKE DHE TE DESHMOREVE SHTATOR 2018, U.P NR.19 DT 29.05.2018, RAP.PERMB.MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 29.06.2018, KONTRATE DT 13.07.2018, FAT.NR.99 DT 05.10.2018, BULETIN NR.22,27,29
Bashkia Korce (1515) Pandi Sterjanaj Korçe 114,000 2018-10-08 2018-10-09 98821220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore BASHKIA KORCE (2122001) KOLAUDIM OBJEKTI:RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI KORCE FAZA II, EMERIM DT 06.07.2017, KONTRATE DT 06.07.2017, FAT.NR.34 DT 20.12.2017, UB 34280 DT 08.10.2018
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 1,701,757 2018-10-04 2018-10-05 97821220012018 Te dala, hua te tjera afatgjate nga sistemi bankar BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PRINCIPALI DHE INTERESI KESTI XV, DISB.II, KONTRATE NR.977 REP, 928 KOL DT 15.05.2014, AMENDAMENT DT 18.12.2014, URDHER NR.606 DT 03.10.2018
Bashkia Korce (1515) ORTAKERIA KORCA Korçe 833,190 2018-10-04 2018-10-05 97621220012018 Subvencione per diference cmimi per transportin urban te autobuzave BASHKIA KORCE (2122001) SHERBIMI URBAN SUBVENCION SHTATOR 2018, P.V NR.2815/1 DT 21.05.2018, URDHER PER SHPALLJEN E SUB.FITUES NR.319 DT 24.05.2018, KONTRATE DT 18.06.2018, SITUACION, FAT.NR.103 DT 01.10.2018, UB 33529
Bashkia Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 487,900 2018-10-04 2018-10-05 98221220012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA KORCE (2122001) KESHILLTARET MUAJI SHTATOR 2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SIMAKU SHPK Korçe 4,708,935 2018-10-04 2018-10-05 98321220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve BASHKIA KORCE (2122001) SISTEMIM ASFALTIM NE RRUGET E QYTETIT (LGJ.NR.4,5,6,8,13 DHE 18),U.P NR.24 DT 20.06.2018, RAP.PERMB.MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 17.08.2018,KONTARTE DT 04.09.2018,FAT.NR.145 DT 01.10.2018,SIT.NR.1 DT 28.09.18
Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 7,037,793 2018-10-04 2018-10-05 97721220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TREGUT FRUTA PERIME, U.P NR.35 DT 28.07.2017, RAP.PERMB.MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 02.10.2017, KONTRATE DT 17.10.2017, FAT.NR.30 DT 18.05.2018 (LIK.PJESOR),SIT.PERF.AKT KOLAUDIMI,P.V, C.M.PERK.DORE
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 79,477 2018-10-04 2018-10-05 97921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI QERSHOR,KORRIK,GUSHT 2018 KONTRATA A629848, ENERGJI KORRIK, GUSHT 2018 KONTRATA A629850, PROJEKTI FUQIZIMI I FEMIJEVE ROME DHE EGJIPTIANE, MAREV.BASHK.DT 02.03.2016,URDHER NR.601 DT 01.10.2018
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 272,765 2018-10-04 2018-10-05 98021220012018 Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KARBURANTI U.P NR.1 DT 22.01.2018, RAP.PERMBLEDHES,MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 09.03.2018, KONTRATE DT 15.03.2018, FAT.NR.1 DT 02.08.2018 (LIK.PJESOR), BULETIN NR.4,11,12, UB 32758
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 272,937 2018-10-04 2018-10-05 98121220012018 Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KARBURANTI U.P NR.1 DT 22.01.2018, RAP.PERMBLEDHES,MIRATIM PROC.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 09.03.2018, KONTRATE DT 15.03.2018, FAT.NR.14 DT 14.09.2018, F.H NR.75 DT 14.09.2018,BULETIN NR.4,11,12, UB 32758
Bashkia Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 17,300 2018-10-02 2018-10-03 97521220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI MAJ-SHATOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018, KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.603 DT 02.10.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 15,000 2018-10-02 2018-10-03 97321220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI MAJ-SHATOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018, KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.603 DT 02.10.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 3,699,270 2018-10-02 2018-10-03 96921220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TEATRIT A.Z.CAJUPI KORCE FAZA E II, U.P NR.6 DT 31.01.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES,FORM.NJOFTIM FITUESI DT 27.03.2017, KONTRATE DT 05.04.2017, SIT.PERF.DT 04.07.2017, FAT.NR.63 DT 25.08.2017,AKT KOLAUD
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 15,000 2018-10-02 2018-10-03 97121220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI MAJ-SHATOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018, KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.603 DT 02.10.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 19,000 2018-10-02 2018-10-03 97421220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI MAJ-SHATOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018, KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.603 DT 02.10.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 135,000 2018-10-02 2018-10-03 97021220012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi BASHKIA KORCE (2122001) NDIHME FINANCIARE PER DEMET E SHKAKTUARA NGA ZJARRI, VKB NR.96 DT 12.09.2018, KONF.NR.1139/1 PROT DT 26.09.2018, URDHER NR.600 DT 01.10.2018,LISTE PAGESE

Smiley face

usaid_desc