Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (more 4500 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,197,358,821.00 4,500 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 98,576 2018-10-25 2018-10-26 105921220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A28806, A28795, A28824, A28944, A28792, A121263, A28885, A28943
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 10,355 2018-10-25 2018-10-26 106021220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE B47920, D93320, B47936, B47938, B47956, B47901, B47904, B47905 NJ.ADM.DRENOVE, BULGAREC, LEKAS
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,361,300 2018-10-25 2018-10-26 106621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 23,898 2018-10-25 2018-10-26 106121220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE B47897, B47896, B47824, B51236, B50727, B47865, B47892, B47878 NJ.ADM.VOSKOPOJE, MOLLAJ, VITHKUQ, VOSKOP
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 26,940 2018-10-25 2018-10-26 107121220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE NDIHME EKONOMIKE (6 PERQIND E FONDIT TE KUSHTEZUAR) SHTATOR 2018, VENDIM NR.119 DT 19.10.2018, SHKRESE NR.1299/1 DT 22.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 1,700 2018-10-25 2018-10-26 106221220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A626348, A626349, A626350, A626409, A626439 BLLOKU I BANESAVE SOCIALE, URDHER NR.685 DT 25.10.2018
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 1,202,300 2018-10-25 2018-10-26 106721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP, MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 100,260 2018-10-25 2018-10-26 107221220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE NDIHME EKONOMIKE (6 PERQIND E FONDIT TE KUSHTEZUAR) SHTATOR 2018, VENDIM NR.119 DT 19.10.2018, SHKRESE NR.1299/1 DT 22.10.2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 18,542 2018-10-25 2018-10-26 106321220012018 Elektricitet 2122001 BASHKIA KORCE (2122001) ENERGJI SHTATOR 2018, NR.KONTRATE A28114, A28903
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 180,368 2018-10-24 2018-10-25 105821220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER PARA TETRA PLEGJIEKT (KOMP.ENERGJIE) TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) INERTI (J66926804L) Korçe 6,530,946 2018-10-24 2018-10-25 104521220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I SHKOLLES 9-VJEC.NAIM FRASHERI DHE SHTESE PER PALESTER,U.P NR.22 DT 18.06.2018,FORM.NJOFTIM FITUESI,MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES DT 17.08.2018, KONTRATE DT 04.09.2018, FAT.NR.29 DT 01.10.2018,SIT.NR.1 UB34010
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 981,478 2018-10-24 2018-10-25 105021220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESISE, VERBERISE, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 5,399,566 2018-10-24 2018-10-25 105721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, TE VERBERIT, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC,MOLLAJ,VOSKOP
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 30,000 2018-10-24 2018-10-25 104621220012018 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER FATKEQESI URDHER NR.653 DT 18.10.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 7,000 2018-10-24 2018-10-25 105521220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 53,473 2018-10-24 2018-10-25 104821220012018 Uje BASHKIA KORCE (2122001) UJE SHTATOR 2018, NR.KLIENTI 750806, 752613, 750424, 750571, 750534, 751954, 750552, 750539
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,876,522 2018-10-24 2018-10-25 105321220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) Çezarina Osmani Korçe 197,000 2018-10-24 2018-10-25 105421220012018 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes BASHKIA KORCE (2122001) RIP.FOTOKOPJE,U.P NR.41 DT 17.09.2018,P.V DT 19/20.09.2018,NJOF.ANULLIM PROC.DT 24.09.2018,U.P NR.48 DT 24.09.2018,FTESE PER OFERTE,P.V VLERESIMI DT 26.09.2018,P.V FITUESI DT 27/28.09.2018,FAT.NR.209 04.10.18,UB34449
Bashkia Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,654 2018-10-24 2018-10-25 105121220012018 Uje BASHKIA KORCE (2122001) UJE SHTATOR 2018,NR.KLIENTI 590000, 632620, 598717, 610488, 600362
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 16,336,530 2018-10-24 2018-10-25 104721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-10-24 2018-10-25 105621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.EKZEK.NDAJ DEBITORIT SOKOL METI, NR.VENDIMI 41 2013 1094 (353 PROT), SHK.PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 536,068 2018-10-24 2018-10-25 104921220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESISE, VERBERISE, SHTESES PER INVALIDET E PUNES TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 2,165,778 2018-10-24 2018-10-25 105221220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, TE VERBERIT, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 2,556,933 2018-10-23 2018-10-24 104021220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI , U.P NR.41 DT 22.12.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.02.2018, KONTRATE DT 09.02.2018, FAT.NR.135 DT 31.08.2018,BULETIN NR.52,5, UB 32520
Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 329,242 2018-10-23 2018-10-24 104121220012018 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes BASHKIA KORCE (2122001) ROJE OBJEKTI , U.P NR.41 DT 22.12.2017, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.02.2018, KONTRATE DT 01.06.2018, FAT.NR.112,136 DT 31.07.2018,31.08.2018,BULETIN NR.52,5, UB 33391
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 35,280 2018-10-23 2018-10-24 104421220012018 Udhetim i brendshem BASHKIA KORCE (2122001) DIETA QERSHOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) Ergys Qelemeni Korçe 300,000 2018-10-23 2018-10-24 103921220012018 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit BASHKIA KORCE (2122001) MIREMBAJTJE AUTOMJETI, U.P NR.39 DT 10.09.2018 ANULLIM PROC.DT 12.09.2018, U.P NR.40 DT 12.09.2018, FTESE PER OFERTE, P.V VLERESIMI DT 14.09.2018, P.V SHPALLJE FITUESI DT 18.09.2018, FAT.NR.56 DT 01.10.2018, UB 34424
Bashkia Korce (1515) Sotiraq Nunka (L74124001T) Korçe 72,000 2018-10-23 2018-10-24 103621220012018 Shpenzime per pritje e percjellje BASHKIA KORCE (2122001) SHPENZIME DREKE: DITA NDERKOMBETARE E MOSHES SE TRETE, U.P NR.51 DT 28.09.2018, FTESE PER OFERTE, P.V VLERESIMI DT 02.10.2018, FAT.NR.14 DT 05.10.2018, UB 34425 DT 23.10.2018
Bashkia Korce (1515) JANI STRATOBERDHA Korçe 252,000 2018-10-23 2018-10-24 103721220012018 Shpenzime te tjera qiraje BASHKIA KORCE (2122001) MARRJE ME QERA TENDA,STOLA,STRUK.DRURI, METALIKE PER PROJEKTIN FESTA E MOLLES,U.P NR.13 DT 29.03.2018,MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 24.04.2018,KONTRATE DT 15.05.2018,FAT.NR.29 DT 05.10.2018, UB33226
Bashkia Korce (1515) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUJTSHME Korçe 2,100 2018-10-23 2018-10-24 103521220012018 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni BASHKIA KORCE (2122001) TARIFE SHERBIMI, KERKESE NR.14691 DT 18.10.2018, URDHER NR.671 DT 22.10.2018, UB 34426 DT 23.10.2018

Smiley face

usaid_desc