Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (more 4500 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,197,358,821.00 4,500 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) ALBAFIRE Korçe 417,600 2018-12-26 2018-12-28 126821220012018 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje per policine BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE ARME ME INJEKSION,NEOPARALIZUESE TE KAFSHEVE U.P NR.64 DT 5.11.18,ANULLIM DT 07.11.2018,U.P NR.66 DT 08.11.2018, FTESE PER OFERTE,P.V LLOG.F.LIMIT DT 08.11.18,P.V VLERES.DT 12.11.18,FAT.NR.47,F.H DT 23.11.18,
Bashkia Korce (1515) XHENGO SHPK Korçe 2,202,553 2018-12-26 2018-12-28 126621220012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) BASHKIA KORCE (2122001) RIKONS.I TREGUT FRUTA PERIME, U.P NR.35 DT 28.07.2017,FORM.NJOFTIM FITUESI,MIRATIM PROC.RAP.PERMB.DT 02.10.2017,KONTRATE DT 17.10.2017,SIT.PERF.FAT.NR.30 DT 18.05.18,AKT KOL.CERT.MARRJE PERK.DOR.PREV.RIPUN.UB 31553
Bashkia Korce (1515) KORSEL SHPK Korçe 5,712,005 2018-12-27 2018-12-28 128021220012018 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit BASHKIA KORCE (2122001) SHERBIM I PASTRIMIT TE QYTETIT TETOR 2018, U.P NR.39 DT 10.11.2017, FORM.NJOFTIM FITUESI,RAP.PERMB.MIRATIM PROCEDURE DT 08.06.2018, KONTRATE DT 12.06.2018,FAT.NR.104 DT 02.11.2018, BULETIN NR.46,24,25 UB 33493
Bashkia Korce (1515) ALBAMEDIA Korçe 70,699 2018-12-27 2018-12-28 127721220012018 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres BASHKIA KORCE (2122001) BOJE PRINTERI DHE FOTOKOPJE, U.P NR.2 DT 25.01.2018,MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFT.FITUESI DT 23.02.2018,KONTRATE DT 07.03.2018, FAT.NR.4234 DT 29.10.2018, F.H NR.104 DT 29.10.2018, UB 32710
Bashkia Korce (1515) BANKA CREDINS Korçe 487,900 2018-12-26 2018-12-28 124921220012018 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER KESHILLTARET NENTOR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 20,645 2018-12-26 2018-12-28 125021220012018 Sherbime telefonike BASHKIA KORCE (2122001) TELEFON TETOR NENTOR 2018, NR.KLIENTI 310001775728, 310001744085, FAT.NR.726604406, 726455660, 726489438, 726671889
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 277,627 2018-12-27 2018-12-28 127321220012018 Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) KARBURANT, U.P NR.1 DT 22.01.2018, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.06.2018,RAP.PERMB.MIRATIM PROC.DT 29.05.2018, KONTRATE 04.06.2018,FAT.NR.1 DT 02.08.18 DIFERENCA, F.H NR.66 DT 02.08.18, BULETIN NR.4,23, UB 33413
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 272,786 2018-12-27 2018-12-28 127521220012018. Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KARBURANT, U.P NR.1 DT 22.01.2018, FORM.NJOFTIM FITUESI,RAP.PERMB.MIRATIM PROC.DT 09.03.2018, KONTRATE DT 15.03.2018, FAT.NR.23 DT 09.10.2018, F.H NR.92 DT 09.10.2018, BULETIN NR.4,11, UB 32758
Bashkia Korce (1515) Veritas Baliff`s Service Korçe 100,000 2018-12-26 2018-12-28 125121220012018 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE GJOBE ADMINISTRATIVE NE ZBATIM TE URDH.TE EKZEK.NR.590 PROT DT 17.10.2011, VENDIM NR.04 DT 18.08.2010, GJ.AUDITI NR.3287 DT 13.07.2018, SHKRESE PERMB.0072-11 REGJ, URDHER NR.739 DT 14.11.2018,UB 35028
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,000 2018-12-27 2018-12-28 130021220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI NENTOR,DHJETOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018,KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.800 DT 13.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 465,000 2018-12-27 2018-12-28 130621220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 1,017,000 2018-12-27 2018-12-28 131521220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER PAAFTESINE, TE VEREBERIT, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 879,000 2018-12-27 2018-12-28 131721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM TE VERBERIT, PARA TETRA PLEGJIKET , INVALIDET E PUNES SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) " KRWM " SH.A Korçe 3,329,331 2018-12-27 2018-12-28 128721220012018 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE KONTRIBUTI PER MUAJIN NENTOR 2018 DHE PAGESE PER MBETJET E PERZIERA, MAREV.BASHK.DT 05.06.2008, KONT.SHERB.PUB.DT 04.07.18, P.V DT 19.10.18,FAT.NR.8 DT 12.11.18,URDHER NR.735 DT 12.11.2018,UB 35095 DT 27.12.18
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 5,878,076 2018-12-27 2018-12-28 127621220012018 Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KARBURANT, U.P NR.1 DT 22.01.2018, FORM.NJOFTIM FITUESI DT 01.06.2018,RAP.PERMB.MIRATIM PROC.DT 29.05.2018, KONTRATE 04.06.2018,FAT.NR.23 DT 09.10.18 DIFERENCE, F.H NR.92 DT 09.10.18, BULETIN NR.4,23, UB 33413
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 96,000 2018-12-27 2018-12-28 131821220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHMA EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) AMEL - E. Z Korçe 262,800 2018-12-27 2018-12-28 129221220012018 Uniforma dhe veshje te tjera speciale BASHKIA KORCE (2122001) VESHJE UNIFORMA POLICIA BASHKIAKE, U.P NR.58 DT 18.10.18, FTESE OFERTE,P.V LLOG.F.LIMIT DT 17.10.18,P.V VLERES.DT 22.10.18,P.V SHP.FIT.DT 23/24/25/29/30.10.18,FAT.NR.20, F.H NR.113 DT 16.11.2018 UB 35117
Bashkia Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 6,920 2018-12-27 2018-12-28 130221220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI NENTOR,DHJETOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018,KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.800 DT 13.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 15,000 2018-12-27 2018-12-28 131321220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER NDIHMEN EKONOMIKE 6 PERQIND E FONDIT TE KUSHTEZUAR SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 120,000 2018-12-27 2018-12-28 130821220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE 6 PERQIND E FONDIT TE KUSTEZUAR SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 4,188,000 2018-12-27 2018-12-28 131121220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM PER PAAFTESINE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,995 2018-12-26 2018-12-28 124621220012018 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh BASHKIA KORCE (2122001) QERA AMBIENTI TETOR,NENTOR 2018, PER ZYRA TE PLEQESISE DHE POSTES NJ.ADM.MOLLAJ, MIRATIM PROC.RAP.PERMBLEDHES DT 21.06.2017,KONT.DT 03.07.2017,URDHER NR.738,825 DT 14.11/24.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 6,000 2018-12-27 2018-12-28 130321220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI NENTOR,DHJETOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018,KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.800 DT 13.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) O L S I Korçe 272,883 2018-12-27 2018-12-28 127421220012018. Karburant dhe vaj BASHKIA KORCE (2122001) BLERJE KARBURANT, U.P NR.1 DT 22.01.2018, FORM.NJOFTIM FITUESI,RAP.PERMB.MIRATIM PROC.DT 09.03.2018, KONTRATE DT 15.03.2018, FAT.NR.261596365 DT 01.11.2018, F.H NR.106 DT 01.11.2018, BULETIN NR.4,11, UB 32758
Bashkia Korce (1515) Shkëlqim Kurti Korçe 118,200 2018-12-27 2018-12-28 129121220012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative BASHKIA KORCE (2122001) SHP.PER INC.DHE CD NE KUADER TE PROJ.LIBRI I SERENATAVE,U.P NR.50,52 DT 27.09.18, 01.10.18,NJOF.ANULL.DT 01/03.10.18,U.P NR.54 DT 04.10.18,FT.OFERTE,P.V DT 08.10.18,P.V SHP.FIT.DT 10.10.18,FAT.235,F.H 97 DT 17.10.18
Bashkia Korce (1515) BANKA ALPHA ALBANIA / ALPHA BANK ALBANIA Korçe 25,400 2018-12-27 2018-12-28 130121220012018 Te tjera transferta tek individet BASHKIA KORCE (2122001) BONUS STREHIMI NENTOR,DHJETOR 2018, VKB NR.53 DT 17.05.2018,KONF.NR.622/1 DT 25.05.2018, URDHER NR.800 DT 13.12.2018, LISTE PAGESE
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 441,000 2018-12-27 2018-12-28 130721220012018 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIM NDIHME EKONOMIKE SIPAS VKM NR.754 DT 19.12.2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) ALBEN 2 SECURITY - SHPK Korçe 455,600 2018-12-27 2018-12-28 128421220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAG.NE ROLIN E AGJ.TATIMOR PER MBL.E TARIFES SE PARKIMIT ME PAG.NE RRUGE, KONTRATE DT 27.06.2014, FAT.NR.189 DT 27.11.2018, URDHER NR.804 DT 17.12.2018, UB 35092 DT 27.12.2018
Bashkia Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 14,490 2018-12-27 2018-12-28 129821220012018 Te tjera transferime korrente BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER SUBVENC.E LIDHJES SE KONTRATAVE DHE TE VEND.SE MATESAVE TE UJIT PER KATEG.NE NEVOJE VKM NR.18 DT 12.01.18, SHK.NR.304 PROT DT 02.02.2018, URDHER NR.805 DT 17.12.18, NJOFTIM NR.584 PROT DT 11.12.2018
Bashkia Korce (1515) DATECH Korçe 444,000 2018-12-26 2018-12-28 126421220012018 Sherbime te tjera BASHKIA KORCE (2122001) MIREMB.PER PROG.E MENAXHIMIT TE TAKSAVE DHE TARIFAVE VENDORE, U.P NR.10 DT 06.03.2018, MIRATIM PROC.RAP.PERMB.FORM.NJOFTIM FITUESI DT 09.03.18, KONTRATE DT 15.03.18, FAT.NR.57 DT 11.12.2018, BULETIN NR.11,12 UB 32759

Smiley face

usaid_desc