Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-05-10 2018-05-11 33221110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qera ,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 2,730 2018-05-10 2018-05-11 33721110012018 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Bashkia Fier 2111001 fd 402 7.5.2018,seri 61002254
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 7,600,000 2018-05-10 2018-05-11 33621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 36 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 9,relacion i superv 31.12.2017 ,fd 25 27.12.2017,seri 44158126
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-05-10 2018-05-11 33121110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qera ,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 19,390 2018-05-10 2018-05-11 33021110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 nr klienti 890067,seri 11061970
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 26,950 2018-05-10 2018-05-11 32821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 seri 11136223
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 25,780 2018-05-10 2018-05-11 32921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 seri 11173511
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 481,525 2018-05-10 2018-05-11 33421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa keshilltare Prill ,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 21,000 2018-05-10 2018-05-11 34121110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 pagesa vendim gjyqesor per Ramiz Shkrela
Bashkia Fier (0909) NGRACAN 1934 Fier 300,000 2018-05-10 2018-05-11 33821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 te prapambetura nga Kom Dermenas ,up 12 17.6.2015,fo 461/3 17.6.2015,specif teknik,kontrat 461/4 19.06.2015,sit perfundimtar ,fd 8 27.6.2015,seri 18905010
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 250,000 2018-05-10 2018-05-11 33921110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 pagesa vendim gjyqesor firma "Mustafaj"
Bashkia Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 3,900 2018-05-10 2018-05-11 33521110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001 mirat titull nr 4445 7.5.2018,fd 26.4.2018
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-05-10 2018-05-11 34021110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 pagesa vendim gjyqesor per Valentina Doko
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,837,080 2018-05-08 2018-05-09 32621110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike Prill
Bashkia Fier (0909) ADRIANA GJINI Fier 96,000 2018-05-08 2018-05-09 32521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 13 29.3.2018,ur brn 29.3.2018,pvmd 29.3.2018,fd 25 24.3.2018,seri 12615475,fh 10 29.3.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 511,940 2018-05-08 2018-05-09 32721110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihma ekonomike Prill ,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) S I L A Fier 57,000 2018-05-08 2018-05-09 32021110012018 Shpenzime te tjera transporti Bashkia Fier 2111001 kerkese per rip dif 3335 5.4.2018,pv difekti 5.4.2018,pve 6.4.2018,fd 125 6.4.2018,seri 55272225
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 3,500 2018-05-08 2018-05-09 32421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarife regjistrimi,toke jo bujqesore Nj Ad Cakran,fd 7079
Bashkia Fier (0909) NATASHA MYRTAJ Fier 71,040 2018-05-08 2018-05-09 32121110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave Bashkia Fier 2111001 te prapambetura nga Komuna Dermenas,up 1 1.4.2015,pv,kontrate374/3 21.5.2015,akt-kolad,amd ,fd 206 16.6.2015,seri 19159276
Bashkia Fier (0909) NATASHA MYRTAJ Fier 17,592 2018-05-08 2018-05-09 32221110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave Bashkia Fier 2111001 te prapambetura nga Komuna Dermenas,up 22 6.8.2014,pv,kontrate 529/22 23.9.2014,akt kolaud,amd ,fd 20 3.10.2018,seri 13115520

Smiley face

usaid_desc