Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 14,110 2018-07-17 2018-07-18 50821110012018 Udhetim i brendshem DIETA BASHKIA FIER QERSHOR KORRIK 2018
Bashkia Fier (0909) TEA - CO Fier 893,522 2018-07-17 2018-07-18 50621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative MMB VARREZA PUBLIKE BASHKIA FIER FAT 35 DT 31/05/2018 SERI 61166006
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 505,852 2018-07-17 2018-07-18 51021110012018 Karburant dhe vaj KARBURANT PER BASHKIN FIER KNTR 1196/7 DT 04/04/2018 FAT 398 DT 31/05/2018 SERI 54294697
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,670 2018-07-17 2018-07-18 50721110012018 Uje QERSHOR 2018 BASHKIA FIER KNTR 8920161 FAT 11248402 DT 30/06/2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 51,640 2018-07-13 2018-07-16 50221110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 fd 255 ,seri 58056255
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-07-13 2018-07-16 50121110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 vendim gjyqesor per Valentina Doko
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,837,960 2018-07-13 2018-07-16 49721110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 pagesa nd ekonomike Qershor
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 27,990 2018-07-13 2018-07-16 49521110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 nr kontrate 890062,seri 11248220
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 4,619,687 2018-07-13 2018-07-16 49921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 36 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 5,relacion i superv 31.5.2018 ,fd 27,seri 44158478
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 12,765 2018-07-13 2018-07-16 50321110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 seri 58056260,275,266,50295111,26970605,16486454,26967343,2124900.
Bashkia Fier (0909) M O D E S T E Fier 6,832,775 2018-07-13 2018-07-16 49021110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 47 2.9.2016,njf 5822/5 16.11.2016,pv 4 8.11.2016,kontrat 43/231/16,amendam nr 5442/3 9.7.2017,memo dshp 26.12.2017,sit perfundimtar,akt-kolaud,çerfti e md ,fd 35 30.11.2017,seri 37226848
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 492,920 2018-07-13 2018-07-16 49821110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 pagesa nd ekonomike Qershor Nevila Çalano
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 125,000 2018-07-13 2018-07-16 50021110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 vendim gjyqesor Anila Haxhiu
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 1,983,572 2018-07-13 2018-07-16 49321110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001 up 4 2.2.2018,njk 1196/2 15.02.2018,rp 1196/4 27.3.2018,njf 1196/2 28.3.2018,kont 1196/8 4.4.2018,fd 440 seri 54294639,fh 6 30.6.2018
Bashkia Fier (0909) ADRIATIK HOXHA / FIER Fier 25,500 2018-07-13 2018-07-16 49221110012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Fier 2111001 up 23.4.2018,pvmd 3.5.2018,fd 19 3.5.2018,seri 10839421,fh 15 3.5.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 453,900 2018-07-09 2018-07-13 47921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa kryepleq Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-07-09 2018-07-13 48421110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qeraje Korrik Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-07-09 2018-07-13 48121110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qeraje Korrik Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 469,625 2018-07-09 2018-07-13 48221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa keshilltare Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 212,500 2018-07-09 2018-07-13 48021110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qeraje Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) B-93 Fier 25,860,307 2018-07-11 2018-07-12 48721110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 21110001 up 44 9.6.2017,njk 4898/2 9.6.2017,pv 6/9/2017,njf 4898/6 26.9.2017,sit 2 dr sherbimeve publike 4/4/2018,fd 27 26.3.2018,seri 53076033
Bashkia Fier (0909) B-93 Fier 3,755,890 2018-07-11 2018-07-12 48821110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 21110001 up 44 9.6.2017,njk 4898/2 9.6.2017,pv 6/9/2017,njf 4898/6 26.9.2017,sit 2 dr sherbimeve publike 30/4/2018,akt-kolaud,çert md 30.4.2018fd 30 10.4.2018,seri 53076036
Bashkia Fier (0909) B-93 Fier 115,261 2018-07-11 2018-07-12 48921110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 21110001 up 44 9.6.2017,njk 4898/2 9.6.2017,pv 6/9/2017,njf 4898/6 26.9.2017,sit 2 dr sherbimeve publike 14.12.2017,fd 10 30.11.2017,seri 53076015
Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 707,934 2018-07-11 2018-07-12 49121110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 73 29.12.2016,njk 8823/2 29.12.2016,pv 18.2.2017,njf 7.4.2017,kontrat 12/231/2017 14.4.2017,sit perfund ,akt kolaud ,çertif e md ,memo e dshp 10.11.2017,fd 8 seri 43241858 18.20.2017
Bashkia Fier (0909) HE&SK 11 Fier 547,027 2018-07-11 2018-07-12 48521110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Fier 21110001 up 47 3.7.2017,njk 5486/2 3.7.2017,pvp 5486/3 2.8.2017,kontrat 8.8.2017,memo dshp 18.5.2018,akt kolaud,çert md 25.4.2018,fd 19 29.11.2017,seri 53435469
Bashkia Fier (0909) HE&SK 11 Fier 547,027 2018-07-11 2018-07-12 48621110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Fier 21110001 up 47 3.7.2017,njk 5486/2 3.7.2017,pvp 5486/3 2.8.2017,kontrat 8.8.2017,memo dshp 18.5.2018,akt kolaud,çert md 25.4.2018,fd 20 9.5.2018,seri 54540521
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 908,764 2018-07-10 2018-07-11 47721110012018 Bursa Bashkia Fier 2111001 pagesa per kuota ushqimore,bursistet,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,367,132 2018-07-10 2018-07-11 47821110012018 Bursa Bashkia Fier 2111001 pagesa per kuota ushqimore,bursistet,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,296,250 2018-07-05 2018-07-09 46221110012018 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-07-05 2018-07-09 47021110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc