Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 425,000 2018-05-22 2018-05-23 37221110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa per marje ambjente me qera ,Prill ,Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 55,260 2018-05-22 2018-05-23 37421110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 nr klienti 8208031,sipas akt-rakordimit
Bashkia Fier (0909) PC STORE Fier 3,668,040 2018-05-22 2018-05-23 37521110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 up 72 12.12.2017,njk 10355/2 12.12.2017,rp 10355/3 9.1.2018,kontrat 10355/6 19.1.2018,pv 26.1.2018,fd 382 ,seri 56999282,fh 3 26.1.20187
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 583,742 2018-05-22 2018-05-23 37321110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001 up 4 2.2.2018,njk 1196/2 5.2.2018,rp 1196/4 27.3.2018,njf 1196/2 28.3.2018,kontrat 1196/7 4.4.2018,fd 369 30.4.2018,seri 54294668,fh 147 30.4.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 25,500 2018-05-22 2018-05-23 37521110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagesa per dalje ne pension,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "DRICONS" Fier 29,060 2018-05-21 2018-05-22 37021110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Fier 2111001 up 43 14.12.2017,fo ,kontrat 19.12.2017,akt-kolaud,çertif e md ,memo e dshp ,fd 244 2.5.2018,seri 57001267
Bashkia Fier (0909) TEA - CO Fier 653,540 2018-05-21 2018-05-22 37121110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 42 15.5.2017,njk prot 4014/2 15.5.2017,pv 23.6.2017,njf 3.7.2017,kontrat 6.7.2017 ,relac dshp 31.3.2018 fd 26 30.3.2018,seri 50875127
Bashkia Fier (0909) M.A.K Studio Fier 594,000 2018-05-18 2018-05-21 36821110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te urave Bashkia Fier 2111001 up 55 5.10.2016,njk 6655/2 5.10.2016,rp 9.11.2016,njf 6655/6 10.11.2016 kontrat 21.11.2016,sit perf ,akt kolaud ,çertif md ,memo dshp ,fd 14,seri 60701958
Bashkia Fier (0909) AL-ASFALT Fier 25,716,785 2018-05-17 2018-05-18 36121110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 up 32 6.4.2017,njk nr 2858/2 6.4.2017,pv 4 19.5.2017,njf 2858/6 30.5.2017,kont nr 2858/7 7.6.2017,sit pjesor nr 2 ,memodshp 6.4.2018,fd 251 2.4.2017,seri 51767251
Bashkia Fier (0909) ADRIATIK HOXHA / FIER Fier 11,000 2018-05-17 2018-05-18 36721110012018 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Fier 2111001 up 23.4.2018,pvmd 23.4.2018,fd 18 23.4.2018,seri 10839420,fh 13 23.4.2018
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 412,049 2018-05-17 2018-05-18 36321110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001 up 1 3.1.2018,pvzhp,kontrate shtese 38/5 11.1.2018,fd 336 31.3.2018,seri 54294735,fh 11 31.3.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 8,400 2018-05-16 2018-05-17 36521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkiia Fier 2111001 regj pasurie njesia ad Topoje,fd 7973 dt 15.5.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 35,000 2018-05-16 2018-05-17 35921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkiia Fier 2111001 regj pasurie fd 7704,7705,7712,7709,7708,7706 9.5.2018
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 8,000 2018-05-16 2018-05-17 35721110012018 Pagese paaftesie Bashkiia Fier 2111001 pension ushqimor nga A.Dabulla,Prill,Maj
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 9,041 2018-05-16 2018-05-17 36621110012018 Uje Bashkiia Fier 2111001 nr fd 1098966
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 194,926 2018-05-16 2018-05-17 36221110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkiia Fier 2111001 vendim gjyqesor Anila Haxhiu
Bashkia Fier (0909) FEDERATA SHQIPTARE E BASKETBOLLIT Fier 200,000 2018-05-14 2018-05-15 35521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa per shumesportin licensime bask meshkuj U-16 sezoni 2017-2018,femra U-18 sezoni 2017-2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 820,000 2018-05-14 2018-05-15 35321110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001 pagesa per shumesportin,trajtim ushqimor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 135,830 2018-05-14 2018-05-15 35621110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa per shumesportin,dieta Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 507,960 2018-05-14 2018-05-15 35421110012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Bashkia Fier 2111001 pagesa per shumesportin,ore stervitje Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 76,500 2018-05-14 2018-05-15 35221110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa per shumesportin,gjyqtare volejboll m+f,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) REAN 95 Fier 2,700,000 2018-05-14 2018-05-15 35821110012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Fier 2111001 up 63 26.10.2016,,nj kont 26.10.2016,rap permledhes faza e II 1.3.2017,pv faza e II 10.3.2017,njfit 13.3.2017,kontrat 15 24.4.2017,urdher nga komisjoni nr 4819 6.6.2017,pvmd 8.6.2017,fd 23 27.6.2017,seri 20111975
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-05-11 2018-05-14 34621110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagesa Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) M O D E S T E Fier 26,001,653 2018-05-11 2018-05-14 3472111012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 up 47 2.9.2016,njf 5822/5 16.11.2016,pv 4 8.11.2016,kontrat 43/231/16,amendam nr 5442/3 9.7.2017,memo dshp 26.12.2017,sit perfundimtar,akt-kolaud,çerfti e md ,fd 35 30.11.2017,seri 37226848
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 10,670 2018-05-11 2018-05-14 34521110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) VIKO/F Fier 276,000 2018-05-11 2018-05-14 34921110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 detyrim i prapambetur nga Kom Topoje,up 616 16.12.2014,pv ,sit perfundimtar,fd 56 28.12.2014,seri 17021518
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 5,000 2018-05-11 2018-05-14 34321110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa sipas listepageses,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 17,010 2018-05-11 2018-05-14 34421110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 fd seri 58056475,60,67,16486050,26970603,2124898,2696734026967341,50295108,56056478.
Bashkia Fier (0909) VIKO/F Fier 122,040 2018-05-11 2018-05-14 34821110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 detyrim i prapambetur nga Kom Dermenas,up 27 19.12.2014,fo,njf,sit perfundimtar,fd 60 31.12.2014,seri 17021522
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 448,375 2018-05-10 2018-05-11 33321110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa kryepleq Prill ,Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc