Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 53,900 2018-07-06 2018-07-09 47421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 urdh kryet 355 4.7.2018,prot 5817/1 ,fd 11290,291,292,293,294,297,298 3.7.2018,shkolla per ish komunat dhe fushe sporti
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 2,000,000 2018-07-06 2018-07-09 42521110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 kontribut,urdher kryetari nr 5622 11.6.2018,VKB nr 84 30.10.2017,VKB nr 97 27.12.2017,VKB nr 33 16.4.2018,miratim Pref nr 599/3 30.4.2018
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 148,258 2018-07-05 2018-07-09 47121110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 28,000 2018-07-06 2018-07-09 47321110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 debitore qera banese Qershor
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 625,380 2018-07-05 2018-07-09 46621110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-07-05 2018-07-09 47221110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagese Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 135,279 2018-07-05 2018-07-06 46721110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 12,821,984 2018-07-05 2018-07-06 46421110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-07-05 2018-07-06 46921110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 316,607 2018-07-05 2018-07-06 46321110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 791,966 2018-07-05 2018-07-06 46821110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "DRICONS" Fier 87,683 2018-07-05 2018-07-06 46121110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 11 21.3.2018,kontrat 29.3.2018,sit perfund ,akt-kolaud,amd 30.4.2018,memo dshp 30.4.2018,fd 229 seri 57001286
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,295,290 2018-07-05 2018-07-06 46521110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga 1-30 Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) TEA - CO Fier 646,959 2018-07-05 2018-07-06 46021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 42 15.5.2017,njk prot 4014/2 15.5.2017,pv 23.6.2017,njf 3.7.2017,kontrat 6.7.2017 ,relac dshp 30.5.2018 ,fd 66 seri 6116606
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 14,700 2018-07-05 2018-07-06 45921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarife regj ,fd 8631 24.5.2018,rruga ne njadm Libofshe-Agim
Bashkia Fier (0909) ALBTOURS"D"-VAS TOUR OPERATORE Fier 163,488 2018-06-26 2018-06-27 45721110012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001 urdher per pjesmarje ne takimin e projektit 3C4SME ne Bari,Itali,urdher 4526/2 10.5.2018,ftese 4526 8.5.2018,fd 1441 ,seri 59262661
Bashkia Fier (0909) INFOSOFT SYSTEM Fier 680,350 2018-06-26 2018-06-27 45521110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - instalimi i sistemit te kompjuterave Bashkia Fier 2111001 up 66 1.11.2016,njk 7321/2 1.11.2016,pv 4 7.12.2016,njf 7321/5 14.12.2016,kontrat 47 22.12.2016,akt-pezullimi 20.6.2017,relac 20.6.2017,pvmd 20.6.2017,fd 8 12.6.2017 ,seri 80759017
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 4,000 2018-06-26 2018-06-27 45621110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pension ushqimor nga A.Dabulla Qershor
Bashkia Fier (0909) ARENA MK Fier 480,000 2018-06-25 2018-06-26 44721110012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Fier 2111001 up 2 24.2.2017,fo ,kontrat 7.3.2017,rap teknik 13.3.2017,fd 79 21.3.2017,seri 37260929
Bashkia Fier (0909) AL-ASFALT Fier 2,299,398 2018-06-25 2018-06-26 44521110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Fier 2111001 up 51 9.9.2016,pv 17.11.2016,njf 1.12.2016,kontrate 12.12.2016,sit perfundim,memo dshp 16.11.2017,akt-kolad ,certif md 20.9.2017,fd 200 16.11.2017,seri 51767106
Bashkia Fier (0909) ARENA MK Fier 510,000 2018-06-25 2018-06-26 44621110012018 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Bashkia Fier 2111001 up 2 24.2.2017,fo ,kontrat 7.3.2017,rap teknik ,fd 80 21.3.2017,seri 37260930
Bashkia Fier (0909) "DRICONS" Fier 85,680 2018-06-22 2018-06-25 45221110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Fier 2111001 up 43 9.11.2016,fo ,kontrate 15.11.2016,certif md 20.9.2017,memo dshp 13.2.2018,fd 191 30.11.2017,seri 57001212
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 29,384,140 2018-06-22 2018-06-25 44821110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 Paaftesi Qershor
Bashkia Fier (0909) SHAMO-CONSTRUCTION Fier 3,628,620 2018-06-22 2018-06-25 44421110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore Bashkia Fier 2111001 up 68 13.11.2017,njk nr 9359/2 13.11.2017,rap permb nr 9359/3 12.12.2017,kontr 14.12.2017,sit perf ,memo e dshp 28.12.2018,akt-kolaud ,certif md 22.1.2018,fd 691,seri 33473445
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 22,771,117 2018-06-22 2018-06-25 44921110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 Paaftesi Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "DRICONS" Fier 158,640 2018-06-22 2018-06-25 45321110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Fier 2111001 up 31 29.9.2016,fo ,kontrate 5.10.2016,certif md 2.3.2017,memo dshp 13.12.2017,fd 192 30.11.2017,seri 57001213
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 4,018,800 2018-06-22 2018-06-25 45121110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 invalid Qershor
Bashkia Fier (0909) ARJANA DODI Fier 7,470,000 2018-06-22 2018-06-25 44321110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative Bashkia Fier 2111001,vkb 97 19.12.2017,mirpref 11.1.2018,autorizim i kryerjes se veprimit nr 2450 27.3.201,prok e posacme kryerje veprim nr 792, repi nr 243 koli 19.4.2017,dekla noter 856 rep nr 259kol 21.4.2017,kontshit 21.4.2016
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,504,200 2018-06-22 2018-06-25 45021110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 invalide Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "DRICONS" Fier 145,416 2018-06-22 2018-06-25 45421110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 39 1.12.2017,fo ,kontrate 6.12.2017,certif md 22.12.2017,memo dshp 22.2.2018,fd 245 22.2.2018,seri 57001268

Smiley face

usaid_desc