Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 121,279 2018-06-07 2018-06-08 40721110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 321,295 2018-06-07 2018-06-08 40321110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,297,713 2018-06-07 2018-06-08 40521110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 625,380 2018-06-07 2018-06-08 40621110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,307,801 2018-06-07 2018-06-08 40121110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-06-07 2018-06-08 40221110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 14,000 2018-06-07 2018-06-08 41321110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 detyrim debitori,qera banese
Bashkia Fier (0909) BAHAS Fier 115,411 2018-06-06 2018-06-07 39921110012018 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala Bashkia Fier 2111001 urdher kryetari 31.05.2018,ung komisjonit 187 31.3.2016,kontrat 302/14 dt 3.6.2014,akt-kolaud dt 30.6.2014,çertif md 30.6.2014,sit perfundimtar 27.6.2014
Bashkia Fier (0909) QENDRA ZH.E.M.N. Fier 1,350,000 2018-06-06 2018-06-07 40021110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 urdher kryetari 3242 4.4.2018,akt-marveshje dt 20.3.2018,vka dt 16.2.2018,fd 19 5.3.2018,seri 219201870
Bashkia Fier (0909) HE&SK 11 Fier 735,180 2018-06-05 2018-06-06 39321110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 45 30.8.2016,njk 5739/2 30.8.2016,pvp 19.9.2016,kontrat 5739/6 29.9.2016,memo dshp 6.4.2018,akt-kolad ,çettif md ,fd 48 30.3.2018,seri 53435499
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 72,180 2018-06-05 2018-06-06 39821110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 pagesa ndihme ekonomike Prill,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 41,400 2018-06-05 2018-06-06 39721110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 pagesa ndihme ekonomike Prill
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 171,930 2018-06-05 2018-06-06 39221110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001 up 4 2.2.2018,njk 1196/2 15.2.2018,rp 1196/4 27.3.2018,njf 1196/2 28.3.2018,fd 371 30.4.2018,seri 54294670,fh 4 30.4.2018
Bashkia Fier (0909) ARENA MK Fier 730,674 2018-06-05 2018-06-06 39421110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Bashkia Fier 2111001 up 27 2.8.2017,fo ,pvperzgj me oferte te barabarte 7.8.2017,kontrat 8.8.2017,akt-kolad,çertif md,memo dshp 4.5.2018,fd 46 4.5.2018,seri 50865146
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 40,800 2018-06-05 2018-06-06 39521110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 pagesa per shpenzime gjyqesore,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 2,327,616 2018-06-05 2018-06-06 39621110012018 Bursa Bashkia Fier 2111001 pagesa per bursistet ,kuota ushqimore ,Shtator 2017-Mars 2018,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BEAN Fier 10,090,197 2018-06-04 2018-06-05 39121110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001 up 35 30.6.2016,njk 30.6.2016,pv 7.8.2016,kontrat 34/231/2016 21.10.2016,amendament shtese 30.12.2016,sit perfund,memo dshp 12.5.2018,akt-kolaud ,çertif md ,fd 7 15.5.2017,seri 24055158
Bashkia Fier (0909) KOLA INVEST Fier 15,747,893 2018-06-04 2018-06-05 39021110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Bashkia Fier 2111001 up 43 1.6.2017,njk 468/1 14.6.2017,pv 28.7.2017,njf 46817/7 7.8.2017,kontr 4681/8 8.8.2017,sit perfund,aktkolaud,çertif md, ,memo dshp 10.5.2018,fd 38 30.4.2018,seri 37275040
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 373,914 2018-05-28 2018-05-29 38721110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 fd 455 26.4.2018,seri 58056455
Bashkia Fier (0909) PANDELI GJEKA Fier 120,000 2018-05-28 2018-05-29 38921110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 urdher kryet 18.12.2017,akt-marrveshje 10533 18.12.2017,autoriz 10533/1 9.1.2018,md,pv 10533/3 7.5.2018,fd 451,seri 61189551
Bashkia Fier (0909) PANDELI GJEKA Fier 48,000 2018-05-28 2018-05-29 38821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 urdher kryet 18.12.2017,akt-marrveshje 10533 18.12.2017,autoriz 10533/1 9.2.2018,md,pv 10533/2 10.1.2018,fd 443,444 ,seri 24020243,44
Bashkia Fier (0909) ZYRA E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME Fier 900 2018-05-28 2018-05-29 38621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 urdher kryetari 276 24.5.2018,prot 9504/5,fature 8631 24.5.2018,terheqje dokumentash.
Bashkia Fier (0909) FEDERATA SHQIPTARE VOLEJBOLLIT Fier 10,000 2018-05-24 2018-05-25 38321110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 tarifa per ndeshje ekipet e volejbollit femra te rritura dhe U-14 faza e dyte
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 35,760 2018-05-24 2018-05-25 38121110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 klienti 8900030,fatura seri 11136204,11061911,11098946,11173492
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 1,610,000 2018-05-24 2018-05-25 38421110012018 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Bashkia Fier 2111001 trajtim ushqimor Shkurt,Mars Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 40,792 2018-05-24 2018-05-25 38221110012018 Karburant dhe vaj Bashkia Fier 2111001 up 12 15.2.2017, kontrate 1257/65 6.7.2017,fd 220 29.12.2017,seri 54294819,fh 34 29.12.2017
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 28,487,354 2018-05-23 2018-05-24 37721110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pagesa paaftesi Maj
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 3,952,800 2018-05-23 2018-05-24 38021110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pagesa invalid Maj
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,493,700 2018-05-23 2018-05-24 37921110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pagesa invalide Maj,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 22,911,725 2018-05-23 2018-05-24 37821110012018 Pagese paaftesie Bashkia Fier 2111001 pagesa paaftesi Maj,Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc