Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 13,461,025 2018-08-06 2018-08-08 52521110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 10,000,000 2018-08-07 2018-08-08 53521110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001, shpronësime toka për projektin e ndërtimit të impiantit të mbetjeve urbane, kesti i 2,Urdh 402 nr 7130 prot dt 27.07.2018,akt marr 5770 dt 12.07.2017,VKM 551 dt 28.12.2016,sipas listëpagesës Korrik 2018,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 23,220 2018-08-07 2018-08-08 54021110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike Bashkia Fier, VKB 67 dt 20.07.2018,mirat prefekti1171/1 dt 24.07.2018
Bashkia Fier (0909) NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT Fier 28,000 2018-08-07 2018-08-08 53721110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001, detyrim debitori Korrik 2018 sipas listëpagesës,
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 2,000,000 2018-08-07 2018-08-08 53821110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, kontribut,Urdh Kryetari 5622 dt 11.06.2018, VKB 84 dt 30.10.2017,VKB 97 dt 27.12.2017,VKB 33 dt 16.04.2018,mirat prefekti 599/3 dt 30.04.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,849,740 2018-08-07 2018-08-08 54121110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike nj administrative,Libofshë,Mbrostar,Portëz,Topojë,Dërmënas,Qendër,VKB 66 dt 20.07.2018,mirat prefekti1171/1 dt 24.07.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 461,360 2018-08-07 2018-08-08 54221110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike Bashkia Fier, VKB 66 dt 20.07.2018,mirat prefekti1171/1 dt 24.07.2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 21,060 2018-08-07 2018-08-08 53921110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001, ndihmë ekonomike nj.admin Libofshë, Mbrostar,Portëz,Topojë,Dërmënas dhe Qendër, VKB 67 dt 20.07.2018,mirat prefekti1171/1 dt 24.07.2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 166,920 2018-08-06 2018-08-07 52721110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 793,295 2018-08-06 2018-08-07 52921110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-08-06 2018-08-07 53021110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 611,421 2018-08-06 2018-08-07 52821110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-08-06 2018-08-07 53121110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 319,498 2018-08-06 2018-08-07 52321110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 1,952,554 2018-08-06 2018-08-07 52621110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 152,506 2018-08-06 2018-08-07 53221110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,381,596 2018-08-06 2018-08-07 52421110012018 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 26,401 2018-08-06 2018-08-07 53421110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001, paga Korrik 2018 sipas listëpagesës, Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) "SHENDELLI" Fier 2,032,128 2018-08-03 2018-08-06 52121110012018 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) Bashkia Fier 2111001,up 63 dt 24.10.2017,njof kontr 24.10.17,njof fit 8703/4 dt 14.12.17,kontr 8703/10 dt 15.12.17,amend.kontr 8703/14 dt 12.01.2018,sit perf. akt kol dt 8.6.18,akt marrje ne dor 8.6.18,fat 36 seri 44392201 dt 8.6.18
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,000,000 2018-08-03 2018-08-06 52221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001, zmadhim kapitali, VKB 67 dt 25.09.2017, VKB 97 dt 19.12.2017,akt themelimi 9.9.2002,Vend.Gjyk.28236 dt 17.9.2002
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 21,743,567 2018-07-23 2018-07-24 51621110012018 Pagese paaftesie PAAFTESI PER NJESIT ADM TE BASHKIS FIER KORRIK 2018
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 5,515,300 2018-07-23 2018-07-24 51721110012018 Pagese paaftesie INVALID PER NJESIT ADM TE BASHKIS FIER KORRIK 2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 28,951,329 2018-07-23 2018-07-24 51521110012018 Pagese paaftesie PAAFTESI PER NJESIT ADM TE BASHKIS FIER KORRIK 2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 3,958,300 2018-07-23 2018-07-24 51821110012018 Pagese paaftesie INVALID PER NJESIT ADM TE BASHKIS FIER KORRIK 2018
Bashkia Fier (0909) ONUFRI Fier 102,000 2018-07-19 2018-07-20 51421110012018 Te tjera materiale dhe sherbime speciale BASHKIA FIER SHP OPERATIVE FAT 21/05/2018 SERI 59687107
Bashkia Fier (0909) RAMA - GRAF Fier 441,240 2018-07-19 2018-07-20 51321110012018 Blerje dokumentacioni SHTYPSHKRIME PER BASHKIN FIER FAT 41 DT 04/05/2018 SERI 56109989
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 24,020 2018-07-17 2018-07-18 50521110012018 Ndihme ekonomike NDIHME EKONOMIKE QERSHOR 2018 BASHKIA FIER VKB NR 60 DT 19/06/2018
Bashkia Fier (0909) A G A -1 Fier 121,847 2018-07-17 2018-07-18 51121110012018 Karburant dhe vaj KARBURANT PER BASHKIN FIER KNTR SHTES 38/5 F DT 11/01/2018 FAT 398 DT 31/05/2018 SERI 54294697
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 50,719 2018-07-17 2018-07-18 50921110012018 Udhetim jashte shtetit DIETA BASHKIA FIER QERSHOR KORRIK 2018 URDH I KRYET 4526/1 DT 08/05/2018
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 21,060 2018-07-17 2018-07-18 50421110012018 Ndihme ekonomike NDIHME EKONIMIKE PER KOMUNAT VKB 60 DT 19/06/2018

Smiley face

usaid_desc