Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Fier (0909) (more 3081 registered_trans)

dependent_institution:

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:


  text2
 • text3
 • text4
 • text5
 • text6
 • text7
 • text8
 • text9
 • text10
 • text11

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 7,132,212,531.00 3,081 No Limit => =>

Transaksione
*Të dhënat e këtij shërbimi janë të aksesueshme në web-in zyrtar "Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit""

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Fier (0909) ALBTOURS"D"-VAS TOUR OPERATORE Fier 763,837 2018-06-20 2018-06-21 43521110012018 Udhetim jashte shtetit Bashkia Fier 2111001 urdher per pjesmarje ne Panairin e 24 te Investimeve te tregetise ,nr 4883/1 21.5.2018,urdher per kryerjen e shpenzimeve 4883/2 22.5.2018,ftese 7.5.2018,fd 1487,1488,1489, seri 62832607608,609,62832611
Bashkia Fier (0909) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Fier 3,000 2018-06-20 2018-06-21 43721110012018 Shpenzime per sigurimin e ndertesave dhe te tjera kosto sigurimi te ngjashme Bashkia Fier 2111001 urdher kryetari 5510 7.6.2018,polic sigurie 0053110 1.6.2018,fd 126 ,seri 46421551
Bashkia Fier (0909) AGBES CONSTRUKSION Fier 4,432,852 2018-06-19 2018-06-20 44221110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore Bashkia Fier 2111001 up 60 29.9.2017,shkrese kerk negoc 5755/9 29.9.2017,pv 2.10.2017,kontrat 3.10.2017,leje ndert 7.11.2017,memo dshp 19.1.2018,fd 11 19.1.2018 seri 43241861
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 37,940 2018-06-19 2018-06-20 44121110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 fd 305 ,seri 58056305
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 33,590 2018-06-19 2018-06-20 43921110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 nr klienti 890062,fature 11210864
Bashkia Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 4,660 2018-06-19 2018-06-20 43621110012018 Uje Bashkia Fier 2111001 nr klienti 8920161,fature 11211045
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 16,720 2018-06-19 2018-06-20 44021110012018 Posta dhe sherbimi korrier Bashkia Fier 2111001 seri 58056475,60,325,328,310,316,50295109,16486453,26970604,26967342,2124899.
Bashkia Fier (0909) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Fier 505,140 2018-06-18 2018-06-19 43421110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihme ekonomike Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 1,777,160 2018-06-18 2018-06-19 43321110012018 Ndihme ekonomike Bashkia Fier 2111001 ndihme ekonomike Maj
Bashkia Fier (0909) VICTORIA INVEST Fier 3,877,652 2018-06-14 2018-06-18 42621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 up 36 30.6.2016,pv 24.8.2016,kont 4.10.2016,sit nr 4,relacion i superv 30.4.2018 ,fd 44 ,seri 44158147
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 247,000 2018-06-13 2018-06-14 42821110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 vendim gjyqesor per Valentina Doko
Bashkia Fier (0909) Klubi Shumesportesh Apollonia sh.a Fier 2,000,000 2018-06-13 2018-06-14 42421110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 kontribut,urdher kryetari nr 5622 11.6.2018,VKB nr 84 30.10.2017,VKB nr 97 27.12.2017,VKB nr 33 16.4.2018,miratim Pref nr 599/3 30.4.2018
Bashkia Fier (0909) INA BARJAMAJ Fier 250,000 2018-06-13 2018-06-14 43021110012018 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara Bashkia Fier 2111001 vendim gjyqesor per firmen "Mustafaj"
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 55,250 2018-06-13 2018-06-14 42721110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagesa Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) ZYRA PERMBARIMORE FIER Fier 125,000 2018-06-13 2018-06-14 42921110012018 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Bashkia Fier 2111001 vendim gjyqesor per Anila Haxhiu
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 989,638 2018-06-13 2018-06-14 42521110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 pagesa Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) INSTITUTI I NDERTIMIT ( I N ) Fier 592,259 2018-06-12 2018-06-13 42221110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 oponence teknike per objektin "Rehabilitim i lumit Gjanica dhe rikonceptimin i qendres se qytetit",akt-marveshje 5209/2 1.6.2017,nr prot prites 159/1 1.6.2017,fd 111 seri 48570711 dt 1.6.2018
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 8,000 2018-06-12 2018-06-13 42321110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 71,170 2018-06-12 2018-06-13 42121110012018 Udhetim i brendshem Bashkia Fier 2111001 pagesa dieta Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) A.K.M Fier 2,521,680 2018-06-08 2018-06-11 42021110012018 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Bashkia Fier 2111001 up 17 29.3.2018,njk 3106/2 29.3.2018,rp 3106/3 8.5.2018,kontrat 3106/6 16.5.2018,sit 1,memo dshp 29.5.2018,fd 61 29.5.20418,seri 47324520
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 90,000 2018-06-08 2018-06-11 41421110012018 Te tjera transferta tek individet Bashkia Fier 2111001 ndihme e menjehershme ,Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 150,960 2018-06-08 2018-06-11 41921110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qeraje Qershor Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 453,900 2018-06-08 2018-06-11 41721110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa kryepleq MajNevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 481,525 2018-06-08 2018-06-11 41621110012018 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative Bashkia Fier 2111001 pagesa keshilltare QershorNevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 143,650 2018-06-08 2018-06-11 41821110012018 Shpenzime per qiramarrje per pronat residenciale Bashkia Fier 2111001 pagesa qeraje QershorNevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 151,233 2018-06-07 2018-06-08 41121110012018 Shtese page per vjetersi ne pune Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 12,861,963 2018-06-07 2018-06-08 40421110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 41,709 2018-06-07 2018-06-08 41021110012018 Shtese page per funksionin Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 791,444 2018-06-07 2018-06-08 40821110012018 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala
Bashkia Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 44,165 2018-06-07 2018-06-08 40921110012018 Paga baze Bashkia Fier 2111001 paga Maj Nevila Çala

Smiley face

usaid_desc