treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) All All 3,149,736.00 75 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) "A & M" Tepelene 69,630 2014-12-30 2014-12-31 99/10100342014 Karburant dhe vaj ft dt 29.12.2014 thesari tep
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) PETRIT SHAHA Tepelene 11,400 2014-12-26 2014-12-29 98/10100342014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative FT NR 33/26.12.2014 THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) LORENC LAZO Tepelene 72,000 2014-12-19 2014-12-22 97/10100342014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres FT NR 172/12.12.2014 THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) VJOLLCA OSMANI Tepelene 44,400 2014-12-19 2014-12-22 96/10100342014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative FT NR 49/12.12.2014 THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 480 2014-12-15 2014-12-16 95/10100342014 Posta dhe sherbimi korrier 1010034 NENTOR THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,200 2014-12-15 2014-12-16 94/10100342014 Uje 1010034 NENTOR THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tepelene 6,081 2014-12-15 2014-12-16 92/10100342014 Elektricitet 1010034 NENTOR THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ALBTELEKOM SH.A. Tepelene 20,078 2014-12-15 2014-12-16 93/10100342014 Sherbime telefonike 1010034 NENTOR THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 157,236 2014-12-01 2014-12-01 89/10100342014 Shtese page per funksionin PAGA THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tepelene 4,838 2014-11-25 2014-11-26 88/10100342014 Elektricitet 1010034 ENERGJI KONTR2699 THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ALBTELEKOM SH.A. Tepelene 19,866 2014-11-17 2014-11-17 87/10100342014 Sherbime telefonike TELEFON THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 1,128 2014-11-17 2014-11-17 85/10100342014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA TETOR THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,200 2014-11-17 2014-11-17 86/10100342014 Uje UJI THESARI TEP TETOR
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 157,236 2014-11-04 2014-11-05 82/10100342014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) VJOLLCA OSMANI Tepelene 63,600 2014-10-20 2014-10-20 81/10100342014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tepelene 319 2014-10-16 2014-10-17 80/10100342014 Elektricitet 1010034 KONTR A2699 THESARI
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 2,526 2014-10-16 2014-10-17 79/10100342014 Posta dhe sherbimi korrier POSTA THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ND UJSJELLSIT TEPELENE Tepelene 1,200 2014-10-16 2014-10-17 78/10100342014 Uje UJI SHTATOR THESARI
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) ALBTELEKOM SH.A. Tepelene 18,713 2014-10-16 2014-10-17 77/10100342014 Sherbime telefonike TELEFON THESARI TEP
  Dega e Thesarit Tepelene (1134) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Tepelene 157,236 2014-10-01 2014-10-01 74/10100342014 Paga baze PAGA THESARI TEPELENE