treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) All All 3,467,418.00 74 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) SINTEZA CO Librazhd 70,200 2014-12-26 2014-12-29 13210100212014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave THESARI LB,LIK.FAT.NR.2431 DT:23.12.2014 SHPENZIME PËR MIRËMBAJTJEN E PAISJEVE TË ZYRAVE
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 30,000 2014-12-29 2014-12-29 13310100212014 Te tjera transferta tek individet THESARI LB,SHPËRBLIM PËR RAST FATKEQËSIE
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) EURO OFFICE Librazhd 86,160 2014-12-16 2014-12-16 13110100212014 Kancelari THESARI LB,LIK.FAT.NR.125828429 DATË 15.12.2014 BLERJE KANCELARI
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) ALBTELEKOM SH.A. Librazhd 9,197 2014-12-15 2014-12-16 12510100212014 Sherbime telefonike THESARI LB,TELEFON NËNTOR 2014 NR.KLIENTIT.310001820606
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 28,000 2014-12-15 2014-12-15 12410100212014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit THESARI LB,SHËRBIME PASTRIMI SHTATOR-DHJETOR 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) KASTRATI SHA Librazhd 97,476 2014-12-11 2014-12-12 12110100212014 Karburant dhe vaj THESARI LB,LIK.FAT.NR.09 DATË 10.12.2014 BLERJE KARBURANTI
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 6,921 2014-12-11 2014-12-12 12310100212014 Elektricitet 1010021 THESARI LB,ENERGJI ELEKTRIKE NR.L-123054
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 804 2014-12-11 2014-12-12 12210100212014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LB,LIK.FAT.NR.294 DATË 30.11.2014 SHËRBIME POSTARE
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) JONUZ HYSA Librazhd 9,850 2014-12-09 2014-12-09 12010100212014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme THESARI LB,LIK.FATURE NR.26 DATË 27.11.2014 MATERIALE TË NDRYSHME
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 36,000 2014-12-01 2014-12-02 11810100212014 Paga baze THESARI LB,SHPËRBLIM FUNDVITI 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) DEGA E TATIM TAKSAVE LIBRAZHD Librazhd 4,000 2014-12-01 2014-12-02 11910100212014 Paga baze THESARI LB,TATIM SHPËRBLIM FUNDVITI 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 169,945 2014-12-01 2014-12-01 11710100212014 Paga baze THESARI LB,PAGAT E MUAJIT NENTOR 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) FERDINANT KOCI Librazhd 12,500 2014-11-25 2014-11-25 11610100212014 Pjese kembimi, goma dhe bateri THESARI LB,LIK.FATURE NR.13 DATË 20.11.2014 BATERI PËR GJENERATORIN
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) AGIM HASBALLA Librazhd 68,000 2014-11-18 2014-11-19 11510100212014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit THESARI LB,LIK.FAT.NR.23 DATË 06.11.2014 SHËRBIME PASTRIMI
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 2,088 2014-11-18 2014-11-19 11410100212014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LB,LIK.FAT.NR.262 DATË 31.10.2014 SHËRBIME POSTARE
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Librazhd 5,644 2014-11-18 2014-11-19 11310100212014 Elektricitet 1010021 THESARI LB,ENERGJI ELEKTRIKE MAUJI TETOR 2014 NR.KONTRATE L-123054
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) ALBTELEKOM SH.A. Librazhd 12,022 2014-11-18 2014-11-19 11210100212014 Sherbime telefonike THESARI LB,TELEFON TETOR 2014 NR.KLIENTIT.310001820606
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) RAIFFEISEN BANK SH.A Librazhd 46,485 2014-11-03 2014-11-03 10510100212014 Paga baze THESARI LB,PAGAT E MUAJIT TETOR 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) BANKA KOMBETARE TREGTARE Librazhd 150,021 2014-11-03 2014-11-03 10610100212014 Paga baze THESARI LB,PAGAT E MUAJIT TETOR 2014
  Dega e Thesarit Librazhd (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 600 2014-10-16 2014-10-17 10410100212014 Posta dhe sherbimi korrier THESARI LB,LIK.FAT.NR.231 DATE 30.09.2014 SHERBIME POSTARE