Para dhe Pushtet


Pozicioni :

Emri :

Ne Money and Power (One Stop Integrate Data Source) jane publikuar te dhena per pasurine, te ardhurat dhe shpenzimet e deklaruara nga funksionare te larte publik. Te dhenat jane sipas deklarimeve zyrtare te nje viti te caktuar apo deklarim fillestar perpara marrjes se detyres. Ne edo rast informacioni flet per daten e plotesimit te dokumentit per Inspektoratin e Larte te Deklarimit te Pasurive ILKDP. Vee subjektit ne deklarim perfshihen edhe persona te tjere pjesetare te familjes me detyrim ligjor per te deklaruar. Deklarimi vjetor karakterizohet nga informacioni per te ardhura te krijuara ne ate vit, pasuri te fituara gjate vitit ne fjale, sikurse shpenzime per te cilat subjektet kane detyrim ligjor per deklarim. Subjektet per te cilat ka informacion ne kete rubrike jane funksionare te larte publik: President, Anetare te Keshillit te Ministrave, Kryetare te Bashkive Kryesore, Perfaqesues te Parlamentit, Gjyqtare te Nivelit te Larte, Kryeprokuror dhe titullar te institucioneve te pavarura. Ky informacion behet i hapur dhe transparent, me qellim informimin e publikut mbi interesat ekonomike dhe pasurite e funksionareve te larte publik qe perfaqesojne dhe qeverisin ne vend. Te dhenat Money and Power jane te nderlidhura me te dhena te Open Corporates Albania per shoqeri biznesi qe jane pjese e deklarimit te nje subjekti individual. Per edo subjekt eshte dhene edhe numri i indeksit te dokumentit zyrtare te dorezuar prane ILKDP, dokument nga ku jane cituar te dhenat. AIS eshte organizata qe ka krijuar databazen Para dhe Pushtet.

Lista e subjekteve (Total: 24)

AllA B Ç D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z


Emer Subjekti Pozicioni Institucioni
Adnan XHOLI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Adnand KOSOVA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Altin DUMANI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Anton MARTINI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Ardian BRAHO Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Aurel ZARKA Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda
Bardhok LLESHI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Besnik MUÇI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Bledar MAKSUTI Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda
Bledar VALIKAJ Oficer i Policisë Gjyqsore - Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda
Doloreza MUSABELLIU Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Elizabeta IMERAJ Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Ened NAKUÇI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Erion PANO Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda
Eugen BEÇI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Genci QANA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Gentian TRENOVA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Henrik LIGORI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Kledian LLAHO Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda
Kostaq BELURI Prokuror - Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda - Prokuroria Krimeve të Rënda
Njazi SEFERI Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Olsian ÇELA Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Sokol MALAJ Prokuror Prokuroria Krimeve të Rënda
Vladimir MARA Oficer i Policisë Gjyqsore Prokuroria Krimeve të Rënda
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >