Para dhe Pushtet


TE DHENA TE PERGJITHSHME
DEKLARATA FILLESTARE

TE ARDHURA DHE ANGAZHIMET NE VEPRIMTARI PUBLIKE / PRIVATE 2018
Kategoria Pershkrimi dhe burimi
Të ardhura nga Paga dhe ShpërblimetTë ardhura në vlerën 1 483 898 Lekë nga paga si Prokuror pranë Gjykatës së Shkallës së Parë për Krime të Rënda, Tiranë.
Të ardhura nga BonuseNuk ka
Të ardhura si Këshilltarë/Anëtarë BordeshNuk ka
Të ardhura nga interesa bankare dhe të kredidhëniesNuk ka
Të ardhura QiradhënieNuk ka
Të ardhura nga Bizneset dhe Sipërmarrjet individualeNuk ka
Të ardhurat nga Ortakëri/AksioneNuk ka
Të ardhura nga Publikimet dhe e drejta e AutoritNuk ka
Të ardhura nga Çelje TrashëgimiNuk ka
Të ardhura të personave pjesë e Certifikatës Familjare
1) Bashkëshortja, Znj. Amarilda Nakuçi, të ardhura në vlerën 829 611 Lekë nga paga si Specialiste në Sektorin e Procedurave të Rekrutimit pranë Departamentit të Administratës Publike për vitin 2018.
2) Djali, Noel Nakuçi, të ardhura në vlerën 21 000 Lekë si bursë e dhënë nga Bashkia e Tiranës për nxënësit ekselent.
Të Ardhura nga Detyrime të Shlyera nga të TretëNuk ka
Të ardhura vjetore si % ndaj të ardhurave të pagës nga ky funksion
Të tjera
1) Bashkëshortët, kanë pakësuar me 2 900 Euro llogarinë e kursimit pranë Intesa San Paolo Bank, në emër të Z. Nakuçi me pjesë takuese 50% secili, me burim të ardhura nga pagat (kursime). Gjendja e llogarisë në 31.12.2018 është 79 Euro.
2) Llogari kursimi “Futura” pranë Intesa San Paolo Bank në emër të vajzës Nikol Nakuçi me burim të ardhura nga punësimi i bashkëshortëve, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është 12 280 Euro.
3) Llogari kursimi “Futura” pranë Intesa San Paolo Bank në emër të djalit Noel Nakuçi me burim të ardhura nga punësimi i bashkëshortëve, gjendja e të cilës në 31.12.2018 është 0 Lekë, pasi llogaria është mbyllur në vitin 2018. Është tërhequr gjendja e llogarisë për nevoja personale të bashkëshortëve.
4) Llogari rrjedhëse në Credins Bank, me burim të ardhura nga vizitat e punës dhe pjesmarrja në seminarin Training of Trainers të zhvilluar nga Ambasada Amerikane në Kroaci, me gjendje 0 Dollarë në 31.12.2018 pasi llogaria është mbyllur. Seminari është zhvilluar në datat 23-27 Mars, 5-7 Qershor, 12-13 Shtator,7-8 Nëntor, 11-16 Dhjetor të vitit 2015 dhe në 27-29 Shtator të vitit 2016.
5) Bashkëshortët, gjendje të mjeteve monetare cash me pjesë takuese 50% secili, 450 000 Lekë. Mjetet monetare janë tërhequr nga llogaritë bankare gjatë vitit 2018.


SHPENZIME TE DEKLARUARA 2018
expenseDesc
Nuk ka