Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (Mbi 4,500 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,828,908,021.00 401 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,627,086 2017-12-21 2017-12-22 118221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VEREBERISE, PARA-TETRA PLEGJIKET MUAJI DHJETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,532,904 2017-12-21 2017-12-22 118321220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER INVALIDET E PUNES,PAAFTESISE, VERBERISE, PARA - TETRA PLEGJIKET MUAJI DHJETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ,DRENOVE
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 500,128 2017-12-21 2017-12-22 118021220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E PAAFTESISE, SHTESES PER INVALIDET E PUNES,VERBERISE SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 2,000 2017-12-21 2017-12-22 117821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 2,000 2017-11-23 2017-11-24 109221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 16,260,646 2017-11-23 2017-11-24 109121220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E PAAFTESISE MUAJI NENTOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,363,800 2017-11-23 2017-11-24 109321220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E SHTESES PER INVALIDET NENTOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,501,248 2017-11-23 2017-11-24 109021220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E PAAFTESISE, INVALIDET E PUNES, VERBERISE,PARA-TETRA PLEGJIKE SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 560,648 2017-11-23 2017-11-24 108721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI, PAGESE E SHTESES PER INVALIDET E PUNES, PAGESE E VERBERISE SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,851,290 2017-11-23 2017-11-24 108921220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VEREBERISE, PARA TETRA PLEGJIKE SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,348,059 2017-11-23 2017-11-24 108821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI,TE VERBER, INVALIDE PUNE, PARA TETRA PLEGJIKE SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC,VOSKOP,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-10-27 2017-10-30 96721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 517,304 2017-10-27 2017-10-30 96121220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI ,PAGESE E SHTESES PER INVALIDET E PUNES, VERBERISE TETOR 2017 NJ.ADM.VOSKOPOJE SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,532,182 2017-10-27 2017-10-30 96421220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESA PER INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VEREBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2017 NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 15,990,106 2017-10-27 2017-10-30 96521220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI TETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,533,013 2017-10-27 2017-10-30 96321220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E PAAFTESISE, TE VERBERIT, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET TETOR 2017 NJ.ADM.BULGAREC,VOSKOP,MOLLAJ SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 14,972,432 2017-10-27 2017-10-30 96221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE,PARA TETRA PLEGJIKET, SHTESES PER INVALIDET E PUNES TETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 4,000 2017-10-27 2017-10-30 96621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,326,472 2017-09-21 2017-09-22 86421220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE,VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET SHTATOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,145,011 2017-09-21 2017-09-22 86321220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E PAAFTESISE, TE VEREBERIT, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET SHTATOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP, MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 550,164 2017-09-21 2017-09-22 86121220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESIE, SHTESES PER INVALIDET E PUNES, VERBERISE SHTATOR 2017 NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 14,925,646 2017-09-21 2017-09-22 86521220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESIE SHTATOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-09-21 2017-09-22 86721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) , SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 14,742,302 2017-09-21 2017-09-22 86221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET. SHTESES PER INVALIDET E PUNES SHTATOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 4,000 2017-09-21 2017-09-22 86621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 14,587,422 2017-08-22 2017-08-23 75321220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET, SHTESES PER INVALIDET E PUNES GUSHT 2017
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 9,000 2017-08-22 2017-08-23 75721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,280,261 2017-08-22 2017-08-23 75421220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, TE VERBER, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP, MOLLAJ GUSHT 2017
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,294,352 2017-08-22 2017-08-23 75521220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTESI, PARA TETRA PLEGJIKE, TE VERBER NJ.ADM.VITHKUQ,LEKAS, DRENOVE GUSHT 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 509,844 2017-08-22 2017-08-23 75221220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, SHTESES PER INVALIDET E PUNES, VERBERISE NJ.ADM VOSKOPOJE GUSHT 2017
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 15,099,314 2017-08-22 2017-08-23 75621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER PAAFTESINE GUSHT 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-08-22 2017-08-23 75821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2017-07-21 2017-07-24 66021220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT) SHK.NR.862-13 REGJ NR.03041 DT 06.02.2017
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 15,267,830 2017-07-21 2017-07-24 65821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESIA KORRIK 2017
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 9,000 2017-07-21 2017-07-24 65921220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,402,592 2017-07-20 2017-07-21 65021220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E SHTESES PER TE VERBERIT DHE PARA TETRA PLEGJIKET KORRIK 2017
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 543,564 2017-07-20 2017-07-21 64621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI, INVALIDE, TE VERBER KORRIK 2017 NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,110,579 2017-07-20 2017-07-21 64721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI, INVALIDE, TE VERBER, PARA TETRA PLEGJIKE KORRIK 2017 NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP, MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,289,000 2017-07-20 2017-07-21 64921220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E SHTESES PER INVALIDET E PUNES KORRIK 2017
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,349,932 2017-07-20 2017-07-21 64821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAAFTESI, INVALIDE, TE VERBER, PARA TETRA PLEGJIKE KORRIK 2017 NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave