Transaksion Thesari 2015-2017- Bashkia Korce (1515) (Mbi 4,500 transaksione te regjistruara)

Perfitues:

Kategori shpenzime:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per qytetaret. Sherbimi u jep mundesi taksapaguesve te mesojne si shpenzohen parate nga qeverite dhe institucionet publike. Te dhenat kane burim paresore Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania te plote cdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1600 institucione buxhetore ne vend nga data janar 2012 dhe ne vijim. Te dhenat perditesohen cdo jave dhe mund te aksesoren, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Per sherbim me te detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe ne vijim mund te shkruani tek info@ais.al. Ju mund te beni donacionin tuaj ne dobi te AIS. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen::

  • Si i shpenzon parate administrate publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbim/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne interval te shkurtra kohe?
supplierListForInst
Lista e Kategori Shpenzimi
* Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

Rezultate permbledhese

Perfitues Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All 1,828,908,021.00 401 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Kategori shpenzime Pershkrimi fatures
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,258,000 2018-05-02 2018-05-03 36321220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVELIDET E PUNES PRILL 2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,739,602 2018-04-25 2018-04-26 33621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE,PARA TETRA PLEGJIKET BASHKIA KORCE PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 16,216,874 2018-04-25 2018-04-26 33721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-04-25 2018-04-26 34121220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEK.EKZEKUTIVE NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41 2013 1094 (353) PROT, SHKRESE PERMB.NR.862 13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 882,820 2018-04-25 2018-04-26 33821220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 533,358 2018-04-25 2018-04-26 33921220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VERBERISE PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 2,600,892 2018-04-25 2018-04-26 34021220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHTESA PER INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIKET PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.DRENOVE
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 7,000 2018-04-25 2018-04-26 34221220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR PRILL 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 2,259,166 2018-03-29 2018-03-30 23221220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE PAAFTESI, TE VERBER, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET MARS 2018 NJESIA ADMINISTRATIVE DRENOVE SIPAS LISTPAGESES,
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,428,041 2018-03-26 2018-03-27 22421220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE PAAFTESI, TE VERBER, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET SIPAS LISTE PAGESES, NJ.ADM.BULGAREC,VOSKOP,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 955,000 2018-03-26 2018-03-27 22721220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIEKET SIPAS LISTE PAGESES, NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ,
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 15,064,758 2018-03-26 2018-03-27 22321220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE PAAFTESI, TE VERBER, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET MARS 2018 SIPAS LISTE PAGESES,
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 7,000 2018-03-26 2018-03-27 22521220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PENSION USHQIMOR LISTPAGESA MARS 2018
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 16,588,780 2018-03-26 2018-03-27 22221220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE PAAFTESI MUAJI MARS 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-03-26 2018-03-27 22621220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 521,148 2018-03-26 2018-03-27 22121220012018 Pagese paaftesie 2122001 BASHKIA KORCE PAGESE PAAFTESI, SHTESE PER INVALIDET E PUNES, VEREBRISE MARS 2018, NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,540,500 2018-03-01 2018-03-02 15921220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E SHTESES PER INVALIDET E PUNES SHKURT 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,605,414 2018-02-28 2018-03-01 14321220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VEREBERISE, PARA - TETRA PLEGJIKET SHKURT 2018, SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,454,949 2018-02-28 2018-03-01 14021220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, TE VERBER, INVALIDET E PUNES, PARA TETRA PLEGJIKET SHKURT 2018 SIPAS LISTE PAGESES, NJ.ADM.BULGAREC,VOSKOP,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 12,330 2018-02-28 2018-03-01 14621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SHKURT 2018
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-02-28 2018-03-01 14521220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,602,658 2018-02-28 2018-03-01 14421220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTESISE, VERBERISE, PARA TETRA PLEGJIEKET SHKURT 2018 SIPAS LISTE PAGESES, NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ,DRENOVE
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 517,418 2018-02-28 2018-03-01 14121220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, SHTESE PER INVALIDET E PUNES, VEREBRISE SHKURT 2018, NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 16,347,326 2018-02-28 2018-03-01 14221220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI MUAJI SHKURT 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 3,532,608 2018-01-24 2018-01-25 3521220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE INVALIDET E PUNES, PAAFTEISE, VERBERISE, PARA - TETRA PLEGJIKET JANAR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.LEKAS, VITHKUQ, DRENOVE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 14,717,774 2018-01-24 2018-01-25 3421220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E VERBERISE, PARA - TETRA PLEGJIKET, SHTESES PER INVALIDET E PUNES JANAR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 540,378 2018-01-24 2018-01-25 3221220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, SHTESES PER INVALIDET E PUNES, VEREBERISE JANAR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 1,750 2018-01-24 2018-01-25 3721220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ PAGES SE DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353) PROT, SHKRESE NR.862-13 REGJ DT 06.02.2014
Bashkia Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 12,330 2018-01-24 2018-01-25 3821220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PENSION USHQIMOR SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,458,737 2018-01-24 2018-01-25 3321220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI, TE VERBERIT, INVALIDET E PUNES, PARA - TETRA PLEGJIKET JANAR 2018 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC, VOSKOP, MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 15,990,624 2018-01-24 2018-01-25 3621220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI JANAR 2018 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 7,421,700 2018-01-04 2018-01-05 921220012018 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE E SHTESES PER INVALIDET E PUNES DHJETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 304,000 2017-12-27 2017-12-29 119721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIMI TE VEREBERIT, PARA TETRA PLEGJIKET,PAAFTESIA PER FESTAT E FUNDVITIT 2017 SIPAS LISTE PAGESES VKM NR.746 DT 13.12.2017 NJ.ADM.LEKAS,VITHKUQ,DRENOVE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 582,000 2017-12-27 2017-12-28 119621220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIMI TE VEREBERIT, PARA TETRA PLEGJIKET PER FESTAT E FUNDVITIT 2017 SIPAS LISTE PAGESES VKM NR.746 DT 13.12.2017
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 2,736,000 2017-12-27 2017-12-28 119821220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIMI PAK PER FESTAT E FUNDVITIT 2017 SIPAS LISTE PAGESES VKM NR.746 DT 13.12.2017
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 602,000 2017-12-27 2017-12-28 119521220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIMI PAAFTESIA,TE VEREBERIT, PARA TETRA PLEGJIKET PER FESTAT E FUNDVITIT 2017 SIPAS LISTE PAGESES VKM NR.746 DT 13.12.2017 NJ.ADM.VOSKOP,BULGAREC,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) UNION BANK SHA Korçe 60,000 2017-12-27 2017-12-28 119421220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE SHPERBLIMI PAK PER FESTAT E FUNDVITIT 2017 SIPAS LISTE PAGESES VKM NR.746 DT 13.12.2017 NJ.ADM.VOSKOPOJE
Bashkia Korce (1515) FIRST INVESTIMENT BANK - ALBANIA SH.A Korçe 6,630,009 2017-12-21 2017-12-22 118121220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PER PAAFTESINE, TE VEREBERIT, INVALIDET E PUNES DHE PARA - TETRA PLEGJIKET MUAJI DHJETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES NJ.ADM.BULGAREC,VOSKOP,MOLLAJ
Bashkia Korce (1515) BANKA AMERIKANE E INVESTIMEVE SHA Korçe 16,321,026 2017-12-21 2017-12-22 117721220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) PAGESE PAAFTESI MUAJI DHJETOR 2017 SIPAS LISTE PAGESES
Bashkia Korce (1515) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Korçe 3,500 2017-12-21 2017-12-22 117921220012017 Pagese paaftesie BASHKIA KORCE (2122001) VENDOSJE SEKUESTRO NDAJ DEBITORIT SOKOL METI NR.VENDIMI 41-2013-1094 (353 PROT), SHKRESE PERMB.NR.862-13 REGJ NR.03041 DT 06.02.2014
Mundesuar nga Instituti Shqiptar i Shkencave