treasuryHeader

treasuryBranch:

budgetInst:

beneficiary:

payment_reason:

transact_val:

treasuryDesc:

 • treasuryDes1
 • treasuryDes2
 • treasuryDes3
 • treasuryDes4
 • treasuryDes5
 • treasuryDes6

 • instList
 • supplierList
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  summaryRes

  budgetInst beneficiary treasuryBranch transact_val_tot transact_count valueInterval intervalByRegDate intervalByExecDate
  Bashkia Pogradec (1529) All All 451,856,583.00 506 All => =>

  transactions

  budgetInst beneficiary treasuryBranch val regDate execDate receiptNo payment_reason receiptDesc
  Bashkia Pogradec (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 40,000 2014-12-30 2014-12-31 61521360012014 Te tjera transferta tek individet 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK SHPERBLIM PERSTUDENT ME REZULTATE TE MIRA VKB NR=7 DT 31.01.2014 PER DHIMITRA ALEKSANDER PAPPA LIST PAGESE
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 40,000 2014-12-30 2014-12-31 61721360012014 Te tjera transferta tek individet 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK SHPERBLIM PER STUDENT ME REZULTATE TE MIRA VKB NR=7 DT 31.01.2014 PER KRISTJANA VANGJEL LLAZARI LIST PAGESE
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA KOMBETARE TREGTARE Pogradec 40,000 2014-12-30 2014-12-31 61621360012014 Te tjera transferta tek individet 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK SHPERBLIM PER STUDENT ME REZULTATE TE MIRA VKB NR=7 DT 31.01.2014 PER SPIRO LLAMBI KACORI LIST PAGESE
  Bashkia Pogradec (1529) FLORENCA GUSHO Pogradec 28,730 2014-12-30 2014-12-30 60521360012014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT=3930271/3930269 DT 11.09.2014
  Bashkia Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 2,547,000 2014-12-29 2014-12-29 61221360012014 Ndihme ekonomike 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK SHPERBLIM PER PERSONAT QE TRAJTOHEN ME NDIHMA EKONOMIKE SIPAS VKM =861 DT 17.12.2014
  Bashkia Pogradec (1529) INFINIT Pogradec 5,815,710 2014-12-26 2014-12-29 60421360012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT=12384971 DT 19.12.2014
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 2,592,000 2014-12-29 2014-12-29 61321360012014 Pagese paaftesie 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK SHPERBLIM PER PERSONAT PER TE PAAFTET , TE VERBER SHE PARA TETRAPELGJIK SIPAS VKM =861 DT 17.12.2014
  Bashkia Pogradec (1529) PETRIT BUSHO Pogradec 100,000 2014-12-24 2014-12-26 59421360012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT NR 1 DT 02.12.2014
  Bashkia Pogradec (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 44,100 2014-12-24 2014-12-24 59821360012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur LIK. T. BURIMI BASHKIA POGRADEC2136001
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 504,756 2014-12-24 2014-12-24 60021360012014 Shtese page per vjetersi ne pune 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK PAGA SHKURT 2013
  Bashkia Pogradec (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 1,800 2014-12-24 2014-12-24 59621360012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit LIK. TATIM BURIMI BASHKIA POGRADEC PER GEZIM TRENDAFILIN
  Bashkia Pogradec (1529) "DIJA-PORADECI" Pogradec 15,000 2014-12-24 2014-12-24 60221360012014 Kancelari 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT NR 169/169/1/169/2 DT 04.12.2006
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 16,200 2014-12-24 2014-12-24 59521360012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit LIK.BASHKIA POGRADEC SHERBIM PER GEZIM TRENDAFILIN PER PERIUDHEN QERSHOR-KORRIK-GUSHT 2012
  Bashkia Pogradec (1529) "DIJA-PORADECI" Pogradec 21,420 2014-12-24 2014-12-24 60121360012014 Kancelari 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT NR 125 DT 01.06.2011
  Bashkia Pogradec (1529) BANKA E TIRANES Pogradec 396,900 2014-12-24 2014-12-24 59721360012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK PAGA KESHILLTARET TETOR-NENTOR 2014
  Bashkia Pogradec (1529) EDU-PRO Pogradec 434,400 2014-12-24 2014-12-24 59921360012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FT NR 3 DT 22.12.2014
  Bashkia Pogradec (1529) A T L A N T I K Pogradec 51,060 2014-11-04 2014-12-24 50221360012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FAT= 1317139/1317141/1317140 DT 19.09.2014
  Bashkia Pogradec (1529) TRING TV Pogradec 100,000 2014-12-19 2014-12-23 58921360012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FAT= 06092227 DT 28.02.2014
  Bashkia Pogradec (1529) POSTA SHQIPTARE SH.A Pogradec 4,905,360 2014-12-19 2014-12-22 59221360012014 Pagese paaftesie 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK NDIHMA EKONOMIKE KON PREFEKTIT NR= 1041/1 DT 19.12.2014 DHE PAAFTESILIST PAGESE
  Bashkia Pogradec (1529) RAZIJE DACI Pogradec 9,900 2014-11-04 2014-12-22 50121360012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136001 BASHKIA POGRADEC LIK FAT= 7170701 DT 05.08.2014